Kjør de beste bølgene - 10 surfesteder på Bali å sjekke ut

Kjør de beste bølgene: 10 surfesteder på Bali å sjekke ut

Surfeplasser på Bali ofte referert til som «gudenes øy», er en surfers drømmedestinasjon. Med sine uberørte strender, varme tropiske vann og jevne bølger, har det blitt et mekka for surfere fra hele verden. Enten du er en erfaren proff eller en nybegynner som ønsker å fange din første bølge, tilbyr Bali en rekke surfeplasser som passer til alle nivåer av erfaring.

Uluwatu, som ligger på Bukit-halvøya, er utvilsomt Balis mest kjente surfested. Det kan skilte med en dramatisk klippetopp, som gir en fantastisk utsikt over Det indiske hav. Med sine konsekvente revbrudd og kraftige bølger er Uluwatu et paradis for erfarne surfere som søker adrenalinpumpende turer.

2. Padang Padang – Tube-rytterens paradis

Padang Padang er et ikonisk surfested som fikk berømmelse fra filmen «Eat Pray Love». Denne revavbrekket byr på noen av de mest perfekte og hule bølgene på Bali, noe som gjør den til en favoritt blant rørentusiaster. Surfing Padang Padang krever dyktighet og presisjon, da bølgene bryter over et grunt rev.

3. Canggu – Balis trendy surfinghub

Canggu har forvandlet seg fra en søvnig landsby til en livlig surfeby kjent for sine avslappede vibber og hipsterkultur. Dette surfestedet henvender seg til surfere på alle nivåer, med forskjellige pauser langs kysten. Nybegynnere kan ta turen til Batu Bolong Beach, mens mer erfarne surfere kan utfordre seg selv på Echo Beach eller Berawa.

4. Kuta – hvor Balis surfearv begynte

Kuta Beach, som ligger i hjertet av Balis turismeknutepunkt, er der øyas surfereise begynte på 1960-tallet. Selv om det kan være overfylt og turistet, tilbyr Kuta fortsatt morsomme bølger for nybegynnere å lære og øve på surfeferdighetene sine. Surfeskoler ligger langs stranden, og gir utmerkede muligheter for nykommere til å fange sine første bølger.

5. Drømmeland – Den skjulte perlen til surfing på Bali

Dreamland er en fantastisk skjult perle med hvit sand og krystallklart vann. Dette surfestedet er perfekt for nybegynnere og middels surfere, siden det tilbyr konsistente, milde bølger som er ideelle for å lære og forbedre teknikker. Dreamland ligger mellom klipper og gir en rolig surfeopplevelse vekk fra folkemengdene.

6. Bingin – Balis perfekte venstrehånd

Bingin, som ligger nær Uluwatu, er kjent for sine perfekte venstrehendte fat. Dette revet gir raske og kraftige bølger som utfordrer selv erfarne surfere. Bingins episke bølger tiltrekker seg surfere fra hele verden som ønsker å ri på de lange, hule tønnene.

7. Balangan – A Surfers Paradise

Balangan er et pittoresk surfested med fantastisk utsikt over kysten. Bølgene her er konsekvente og passer for alle nivåer av surfere. Nybegynnere kan øve på innsiden av bølgene, mens mer erfarne surfere kan padle ut til utsiden av revet for større dønninger.

8. Impossibles – For de fryktløse surferne

Som navnet tilsier, er Impossibles ikke for sarte sjeler. Dette utfordrende surfestedet tilbyr kraftige, raske bølger og skarpe revbrudd. Bare erfarne surfere bør prøve å erobre bølgene ved Impossibles.

9. Serangan – Balis hemmelige surfested

Serangan, også kjent som "Turtle Island," er et mindre kjent surfested som tilbyr jevne bølger, spesielt i den våte årstiden. Dette bortgjemte stedet er flott for middels surfere som leter etter et rolig sted å forbedre ferdighetene sine.

10. Medewi – Balis lengste venstrehendte

Medewi er hjemmet til Balis lengste venstre bølge, noe som gjør den til en favoritt blant longboardere. Dette myke surfestedet er perfekt for de som ønsker å cruise på milde, lange bølger mens de nyter det fantastiske balinesiske landskapet.

konklusjonen

Balis surfesteder tilbyr noe for enhver surfer, fra nybegynnere til erfarne profesjonelle. Enten du leter etter adrenalinpumpende fat eller milde bølger for å trene ferdighetene dine, har Balis mangfoldige kystlinje alt. Så pakk brettet, ta et fly til paradiset og ri på de beste bølgene Bali har å tilby. Slipp løs din indre surfer og lag uforglemmelige minner i dette tropiske surfeparadiset.