De 10 beste navnene på surfebevegelser du trenger å vite

De 10 beste navnene på surfebevegelser du trenger å vite

Surfing er en sport som har fanget hjertene til mange. Fra sine rolige naturlige omgivelser til de adrenalinpumpende bølgene, er surfing en aktivitet som får folk til å komme tilbake for mer. Et aspekt som gjør surfing så spennende er mangfoldet av bevegelser som kan utføres på brettet. I denne artikkelen skal vi ta en titt på toppen 10 Surfing Moves Navn som enhver surfer burde vite.

 1. Nedskjæringen

Nedskjæringen er et av de mest grunnleggende grepene innen surfing. Det innebærer å endre retning mens du rir på bølgen ved å kutte tilbake mot den brytende delen av bølgen. Dette trekket er avgjørende for å opprettholde hastigheten og få en bedre posisjon på bølgen.

2. Den nederste svingen

Den nederste svingen er et annet grunnleggende trekk som hver surfer trenger å mestre. Det innebærer å snu brettet for å endre retning på bunnen av bølgen. En god bunnsving setter opp surferen for mer avanserte trekk.

3. Flyteren

Flyteren er et trekk som innebærer å ri på toppen av bølgen i stedet for å kutte ned. Dette trekket krever mye fart og balanse, og det er en fin måte å vise frem litt stil.

4. Snap

Snappen er en rask og aggressiv sving som innebærer at surferen snur brettet skarpt fra toppen av bølgen. Dette trekket er perfekt for å gi litt spenning til en tur.

5. Tube-turen

Tube-turen regnes som det ultimate målet for mange surfere. Det innebærer å ri inne i bølgetønnen, noe som krever mye dyktighet, timing og presisjon.

6. Re-entry

Re-entry er et trekk som innebærer å treffe leppen av bølgen og deretter bringe brettet ned på bølgeflaten igjen. Dette trekket krever mye kraft og fart og er en fin måte å vise frem litt stil.

7. Luften

Luften er et trekk som innebærer at surferen sender seg selv og brettet opp i luften mens de rir på bølgen. Dette trekket er utrolig vanskelig å gjennomføre og krever mye dyktighet og øvelse.

8. Utskjæringen

Carve er et trekk som innebærer at surferen gjør en stor sving mens han rir på bølgeflaten. Dette trekket krever mye dyktighet og kontroll og er flott for å legge til litt stil på en tur.

9. The Roundhouse Cutback

Roundhouse-nedskjæringen er et trekk som innebærer at surferen skjærer tilbake mot den brytende delen av bølgen og deretter fortsetter svingen til en carve. Dette trekket er flott for å opprettholde fart og vise frem litt stil.

10. 360

360 er et trekk som innebærer at surferen snur brettet hele 360 ​​grader mens han rir på bølgen. Dette trekket er utrolig vanskelig å gjennomføre og krever mye dyktighet og øvelse.

konklusjonen

Surfing er en sport som krever mye dyktighet og trening. Ved å mestre de 10 beste surfebevegelsene, vil du kunne ta surfingen til neste nivå og imponere vennene dine med ferdighetene dine. Husk å alltid øve på sikkerhet og ha det gøy mens du surfer.