Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS

12 UKERS INSTRUKTØRKURS NÅ
Innskudd kun 99,- Euro + gratis betalingsplan!
Kontakt oss nå for detaljer

Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai

ISA & ILS

SURFEILERKURS | CANGGU – BALI

HURTIGKOBLINGER: HVORFOR OSS ?EN PAKKE PASSER ALLE | ROM & PRISER

Hvor er vi ?

Ser du etter et surfeinstruktørkurs i verdensklasse som er offisielt godkjent av International Surf Association? Se ikke lenger enn til Solid Surf Instructor Course, tilgjengelig på vår Surf Camp Bali | Canggu. Vårt 4-8-12 ukers program er det eneste i sitt slag over hele verden som er godkjent av ISA-presidenten og Indonesian Surf Federation.

Vår Surf Camp Bali | Canggu er det ideelle stedet for Solid Surf Instructor Course, som ligger på vestkysten av Bali og bare et steinkast unna havet og mange surfesteder. Med vår førsteklasses beliggenhet i hjertet av trendy Canggu, vil du nyte den avslappede, men livlige kystbyens store utvalg og kvalitet av restauranter, klubber, strandfester, longboard-spots, surfepauser i verdensklasse, panoramautsikt og legendariske solnedganger .

Vår Surf Camp Bali ligger i en rolig blindgate uten trafikk, men likevel bare en kort spasertur unna populære hotspots som The Vault, Deus, Old Mans & Beach Club: Finns. Og når det kommer til surfing, trenger du heller ikke gå langt. Innen kort avstand finner du de beste surfestedene som Brawa (Atlas Club), Batu Bolong, Old Mans (The Lawn), Echo-stranden og mange andre kjente surfepauser. Surfingen vår passer for alle nivåer, fra nybegynnere til eksperter, siden vi er nær det mest variable oppsettet på Bali. Perfekt for nybegynnere, longboardere og avanserte og profesjonelle surfere. Kom og bo hos oss og opplev det beste av Balis surfescene! 

12 ukers kurset er nå kun: 5290,- Euro ingen skjulte avgifter all in! 

Trenger du en betalingsplan? Ikke bekymre deg, kontakt oss nå!

Opplev den ultimate surfeferien i vår luksuriøse surfecamp i boutique-stil, som ligger i frodige tropiske omgivelser omgitt av balinesiske blomster og palmer. Du vil føle deg hjemme i våre komfortable og stilige rom, komplett med alle fasiliteter du trenger for å slappe av og slappe av.

Etter en dag med bølger kan du ta turen til baren vår for å bestille en forfriskende cocktail eller det ikoniske Bintang-ølet. Hvis du trenger å kjøle deg ned, ta en dukkert i vårt glitrende basseng med et avslappende boblebad. Surf Camp Villa har 9 romslige soverom av høy kvalitet med eget bad, klimaanlegg og myggnetting for en god natts søvn. Hvert rom har eget bad med riktig vanntrykk og varmt vann.

Leter du etter enda mer avslapning? Villaen vår har et yogatak med 180-graders utsikt over Canggu, et boblebad, en stor utendørs filmskjerm, et biljardbord og høyhastighets Wi-Fi for å holde deg tilkoblet gjennom hele oppholdet. Vi har tenkt på alt for å gjøre surfeferien din så komfortabel og hyggelig som mulig. Bestill ditt opphold hos oss i dag og opplev det ultimate innen tropisk luksus til en overkommelig pris!

Bali er kjent for sin appetittvekkende mat og drikke, og Canggu er intet unntak. Denne pulserende kystbyen er hjemsted for en rekke restauranter, kafeer og barer som tilbyr et variert utvalg av retter fra lokale delikatesser til italienske og indiske klassikere. For de som ønsker en smak av hjemmet, er til og med nederlandsk kroketten tilgjengelig!

På Solid Surf House tilbereder vår egen kokk en fristende a la carte-meny med fokus på indo/thailandsk mat, med en blanding av internasjonale klassikere som alle elsker. Ved å bruke kun de ferskeste og høyeste kvalitetsingrediensene, inkluderer menyen Pad Thai, Thai Green Curries, Nasi Goreng, Big Boy Burgers, Indian Butter Chicken, broodje Kroket, og mer.

For å komplettere måltidet ditt, serverer baren vår en rekke drikkevarer, inkludert brus, øl og håndlagde cocktailer laget av vår dyktige bartender. Du kan ikke gå glipp av våre berømte cocktailer som Long Island Ice Tea, Snake Bite, Sangria og Gimlets.

Enten du er ute etter en rask matbit eller et rolig måltid, tilbyr menyen vår noe for enhver smak. Bli med oss ​​på Solid Surf House og nyt de deilige smakene fra Bali!

Surf Instructor Course-programmet tilbyr det mest omfattende surfeprogrammet i verden med sine ISA & ILS – Level 1 og Level 2-kurs, som er offisielt godkjent av International Surf Association og Indonesian Surf Federation. Vi tilbyr kun kursalternativer, samt et 1-ukers opphold som inkluderer ISA-kurset, og et komplett program som varer i 4, 8 eller 12 uker.

I løpet av ditt 4, 8 eller 12 uker lange opphold tar vi sikte på å forberede deg til ISA & ILS nivå 1 eller 2 kurs som er knyttet til programmet. Vi tilbyr undervisningsmanualer, praktikanttimer og livreddende øvelser for å gi deg et forsprang på selve kurset. For 8 og 12 ukers programmer tilbyr vi også gratis dykk/surfivalapné trening. Men det er ikke alt; vi inkluderer også en flerdagers øysurfeturer til Lembongan, Lombok – Java, Red Island & Gland-området.

Våre kvalifiserte ISA & ILS surfeinstruktører og deres assistenter vil coache deg to ganger om dagen, uansett om du er en nybegynner, middels eller avansert surfer, for å hjelpe deg med å bestå ditt 5-dagers ISA & ILS kurs. Kurset inkluderer leksjoner, opplæring, analysering og slutteksamen, og arrangeres av vår ISA-representant, Dean Gough. Mens kurset normalt finner sted på bare to dager, tilbyr vi minimum 5 dager for programmet vårt.

8- og 12-ukers programmene passer også for surfere som ønsker å forbedre ferdighetene sine og kan bestilles uten ISA- og ILS-eksamenene for en rabatt på 250,- euro. 

Under ditt opphold hos oss kan du forvente å surfe seks ganger i uken i gjennomsnitt, med to økter per dag. Hvis du er ivrig etter mer, har vi dekket deg med din egen scooter og brettstativ, slik at du kan dra ut for solo- eller gruppesurføkter når du vil. Søndager er utpekte hviledager, men du står fritt til å surfe eller utforske som du ønsker. Vi har også planlagt utflukter annenhver uke, slik at du kan oppleve det beste av indonesisk natur og kultur.

Vi er forpliktet til å hjelpe deg med å bli en godt avrundet surfer og instruktør, så vi vil dra nytte av Indonesias verdenskjente bølger. Vi drar på turer til det legendariske G-landet og Lombok, i tillegg til å surfe på de berømte og beryktede feriestedene her på Bali. Vi tror på å bruke videoanalyse som et verktøy for personlig utvikling, så vi kommer til å filme og fotografere surfeøktene dine regelmessig. En gang i uken setter vi oss ned sammen for videoanalyse, hvor du ikke bare vil evaluere din egen fremgang, men også lære av å se på andre. For å sikre en helhetlig forståelse av surfing, har vi dedikert tid til teorikvelder hvor vi fordyper oss i emner som sikkerhet og surferegler. I tillegg tilbyr vi også surfe-skøyteøkter og fridykk/surfivalapné-workshops og trening for å forbedre dine kunnskaper og ferdigheter innen sporten. Målet vårt er å gi en veldig komplett surfeopplevelse som går utover bare å ri på bølger.

Men det er ikke alt arbeid og ingen lek! Vi tror på å slippe løs og kose oss, så vi har en fullt utstyrt bar hvor du kan slappe av med en drink eller cocktail. Restauranten vår serverer asiatiske spesialiteter og verdensklassikere laget etter originale oppskrifter, slik at du kan fylle bensin med deilig mat etter en lang dag med surfing.

Forvent en opplevelse en gang i livet! Et livslangt minne som vil forandre livet ditt og muligens din karriere.

Når du kommer for å bo hos oss, er du ikke bare her for å surfe – det er så mye mer å oppleve på Bali! Under ditt lengre opphold vil du få muligheten til å få livslange venner og virkelig fordype deg i den lokale kulturen. Canggu, vår hjemmebase, er et populært reisemål med god grunn – med sandstrandfester, frodige grønne rismarker, interessante mennesker og uslåelig mat, vil du raskt se hvorfor besøkende kommer tilbake hit gang på gang.

 Og hvis du er interessert i å utforske lenger unna, tilbyr vi flere turer rundt på øya. Sjekk ut videoene nedenfor for å få et glimt av hva disse fantastiske utfluktene har å tilby!

Hvorfor oss?

 • Det eneste offisielle godkjente 12 ukers programmet godkjent av ISA
 • Vi er den virkelige operatøren av ISA 12 ukers program, bestill direkte uten byrå!
 • Du ønsker å bli surfeinstruktør, men du er ikke helt klar til å ta ISA-eksamenen ennå.
 • Du ser etter et 12 ukers episk gap year surfeeventyr i Indonesia.
 • Du vil at sandstrendene skal være ditt livstidskontor som vårt.
 • Du er på et friår og ønsker å gjøre noe veldig kult.
 • Møt likesinnede surfere fra hele verden
Spill av video om Surf Guiding Bali Canggu - Solid Surf House
Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS

HVA ER INKLUDERT?

hattOVERNATTINGEN (INKLUDERT)
Den beste pris-verdi-pakken

 • Velkommen øl og middag
 • Frokost
 • Alle rom med eget bad og luftkondisjonering
 • Håndklær (ikke for stranden)
 • Gratis vann
 • Wifi
 • Biljardbord
 • Utekino
 • Jacuzzi og svømmebasseng
 • Bar Service
 • Daglig rengjorte rom
 • 24/7 Surf House-team på stedet
 • Ankomst på hvilken som helst dag og tidspunkt
 • Henting fra flyplassen

TønneSURFTRENINGEN
Surf leksjoner L1 & L2 & Surf Guiding L3 & L4

 • Surf øst, sør og vestkysten
 • Surf ytre rev med båt

TRENINGEN (INKLUDERT)
For alle nivåer

 • 4 gratis dykk / surfeapné / overlevelsestrening
 • NYHET!! bli en SURF APNEA-instruktør*
 • Ukentlig Surf School Interning
 • Styreredningstrening
 • ISA L1 eller L2* & LS kurs og moduler

SURFETURER (INKLUDERT)
For alle nivåer

 • Lombok 4 dagers surfetur*
 • G-land 4 dagers surfetur**
 • Lembongang 4 dagers surfetur

SURF SKATE BRETT (INKLUDERT)
For alle nivåer

 • Ukentlig gruppeøkt
 • Ubegrenset bruk av skateboardene

YogaenYOGAEN (INKLUDERT)
Ukentlig økt pp (alle nivåer)

TvVIDEOANALYSE OG TEORI
To kvelder i uken

ShakaEKSTRA INKLUDERT
Gratis inkluderinger

 • Wild Water Rafting*
 • Snorkling Lembongan Island
 • Bali Ubud-tur**
 • Scooterutleie
 • BBQ ukentlig
Goodie Bag (hette, t-skjorte, tøyveske)

EKSTRA VALG

 • Brus, alkohol og restaurant: à la carte
 • Flyplasstransport: 300.000 20 IDR (omtrent €XNUMX,-) én vei per bil
 • Surfeforsikring – Bedre surf enn beklager: € 35,- pppw
 • Surfival Apnea Instruktørkurs: 650,-

OVERNATTING

Spill av video

SURFGUIDING OG ØYHOPPING

Spill av video

DAGSTURER

Spill av video

SURFAPNE-INSTRUKTØRKURS

kommer snart

! VIKTIG!

* ISA L2 kan gjøres 1 år etter L1
* Er ekskludert i 8 og 4 uker
** Er ekskludert i 4 uker

Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS

Trenger du en betalingsplan? Ikke bekymre deg, kontakt oss nå!

ROM & PRISER

Tvilling rom
12 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Tvilling rom
12 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Tvilling rom
12 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Tvilling rom
12 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Forrige bilde
Neste lysbilde

Delt rom

12 uker
5250, -
per 12 uker
 • Tomannsrom (delt rom for 2 personer)
 • Eget bad
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Komfortabel køyeseng med trapp
 • Privat strømplugg og leselys
 • Wifi 100 Mbps
PRISFALL!!!
Tvilling rom
8 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Tvilling rom
8 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Tvilling rom
8 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Tvilling rom
8 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Forrige bilde
Neste lysbilde

Delt rom

8 uker
4350, -
per 8 uker
 • Tomannsrom (delt rom for 2 personer)
 • Eget bad
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Komfortabel køyeseng med trapp
 • Privat strømplugg og leselys
 • Wifi 100 Mbps
Tvilling rom
4 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Tvilling rom
4 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Tvilling rom
4 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Tvilling rom
4 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Forrige bilde
Neste lysbilde

Delt rom

4 uker
2490, -
per 4 uker
 • Tomannsrom (delt rom for 2 personer)
 • Eget bad
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Komfortabel køyeseng med trapp
 • Privat strømplugg og leselys
 • Wifi 100 Mbps
Enkel trehytte
12 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
12 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
12 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
12 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
12 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Forrige bilde
Neste lysbilde

Trehytte

12 uker
6250, -
per 12 uker
 • Enkel trehytte (enkeltrom)
 • Eget bad
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Komfortabel køyeseng med trapp
 • Privat strømplugg og leselys
 • Wifi 100 Mbps
Enkel trehytte
8 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
8 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
8 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
8 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
8 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Forrige bilde
Neste lysbilde

Trehytte

8 uker
4990, -
per 8 uker
 • Enkel trehytte (enkeltrom)
 • Eget bad
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Komfortabel køyeseng med trapp
 • Privat strømplugg og leselys
 • Wifi 100 Mbps
Enkel trehytte
4 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
4 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
4 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
4 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Enkel trehytte
4 ukers pakkepakke inkl. ISA-kurs
Forrige bilde
Neste lysbilde

Trehytte

4 uker
2990, -
per 4 uker
 • Enkel trehytte (enkeltrom)
 • Eget bad
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Komfortabel køyeseng med trapp
 • Privat strømplugg og leselys
 • Wifi 100 Mbps
Deluxe-rom med eget bad
12 ukers pakke inkl. ISA-kurs

Dobbeltrom

Pris per person per 12 uker
579, -
pppw

12 uker: 6950,-
Enkeltrom: 7450,-
Deluxe-rom med eget bad
8 ukers pakke inkl. ISA-kurs

Dobbeltrom

Pris per person per 8 uker
679, -
pppw

8 uker: 5430,-
Enkeltrom: 5990,-
Deluxe-rom med eget bad
4 ukers pakke inkl. ISA-kurs

Dobbeltrom

Pris per person per 4 uker
779, -
pppw

4 uker: 3115,-
Enkeltrom: 3615,-
Deluxe-rom med eget bad
1 ukes pakke inkl ISA kurs

Dobbeltrom

Pris per person per uke
879, -
pppw

1 uker: 879,-
Enkeltrom: 1054,-

BESTILLINGSDETALJER

DATOER

ÅRET – HVER 3. MÅNED STARTER KURSET

Q3: 24. mars – 24. mai

ÅPENT FOR BESTILLING

12 ukers kurs: 01. mars

08 ukers kurs: 01. april

04 ukers kurs: 01. mai

Q4: 24. juni – 24. august

ÅPENT FOR BESTILLING

12 ukers kurs: 01. juni

08 ukers kurs: 01. juli

04 ukers kurs: 01. august

Q1: September – November`23

01 plasser igjen

12 ukers kurs: 01. september

08 ukers kurs: 01. oktober

04 ukers kurs: 01. november

 

Q2: 23. desember – 24. februar

03 plasser igjen

12 ukers kurs: 01. desember

08 ukers kurs: 01. januar

04 ukers kurs: 01. februar

 

GRATIS FLYVALG

Ja du leste riktig! Vi tilbyr et gratis flyalternativ. Slik fungerer det.

12 uker: de første 3 som bestiller får en GRATIS flyreise til en verdi av € 690,- rabattert på totalprisen.

Q4: 23. juni – 23. august

TBC 

Q3: 23. mars – 23. mai

90 % av elevene våre besto

Q2: 22. desember – 23. februar

90 % av elevene våre besto

Q1: 22. september – 22. november

100 % av elevene våre besto

Q4: 22. juni – 22. august

85 % av elevene våre besto

Q3: 22. mars – 22. mai

90% bestått

Q3: 20. mars – 20. mai

Ufullstendig – Covid –

Q2: 19. desember – 20. februar

100 % av elevene våre besto

Q1: 19. september – 19. november

90 % av elevene våre besto

Q4: 19. juni – 19. august

95 % av elevene våre besto

Q3: 19. mars – 19. mai

90% bestått

Q2: 18. desember – 19. februar

100 % av elevene våre besto

Q1: 18. september – 18. november

100 % av elevene våre besto

Q4: 18. juni – 18. august

85 % av elevene våre besto

Q3: 18. mars – 18. mai

90% bestått

Q2: 17. desember – 18. februar

100 % av elevene våre besto

Q1: 17. september – 17. november

100 % av elevene våre besto

FÅ EN GRATIS GOODIE BAG

FAQ

Ja, det kan du 1000%! De fleste av våre gjester kommer alene. Det er en perfekt måte å bli et solid familiemedlem på, møte nye venner for livet eller til og med finne din fremtidige sjelevenn!

 • Sommerklær
 • Bikin-/brettshorts
 • Flip flops
 • Solkrem med høy beskyttelse
 • Myggmiddel
 • Strand håndkle
 • Kamera /GoPro
 • Leggings (noen får surfeutslett av å gni seg mot surfebrettet eller blir kraftig solbrent. Den enkle løsningen er enten våtdrakt eller leggings) 
 • Eventuelle medisinske forsyninger du måtte trenge under reisen
 • Gode ​​vibber !

Selv om en viss surferfaring anbefales, er det ikke alltid nødvendig å delta på Surfinstruktør-kurset. Vi har hatt suksessrike studenter som gikk gjennom Zero to Hero-opplevelsen, noe som indikerer at alle med lidenskap for surfing og vilje til å lære kan melde seg på kurset.

For å kvalifisere for Surf Instructor-sertifiseringen, må man ha en kombinasjon av essensielle surfeferdigheter og kondisjonsnivåer. Den tidsbestemte svømmeturen på 200m fullført på mindre enn 5 minutter er en avgjørende del av banen som sikrer at deltakerne har den nødvendige fysiske utholdenheten for å håndtere de utfordrende forholdene i vannet.

I tillegg til fitness, må ambisiøse surfeinstruktører også ha et visst nivå av ferdigheter i surfing. Evnen til å padle ut til baksiden av bølgene, utføre andedyk, konsekvent utføre pop-ups på grønne bølger og utføre grunnleggende manøvrer mens du svinger både til venstre og høyre er alle kritiske ferdigheter som er nødvendige for å oppnå kvalifiseringen.

Surfeinstruktørkurset er utviklet for å hjelpe elevene med å utvikle og forbedre surfeferdighetene og kondisjonsnivåene. Gjennom en kombinasjon av instruksjon, øvelse og tilbakemelding vil deltakerne jobbe med å forbedre sine ferdigheter og evner. Enten gjennom treningsøvelser, gruppeøkter eller individuell instruksjon, tar kurset sikte på å utstyre ambisiøse surfeinstruktører med ferdighetene de trenger for å bestå sertifiseringen og lykkes i karrieren.

Tidlig start og tidlig slutt 😉

 • Dawn Patrol Session (ulike per varsel)
 • 07.30 – 10.00 Frokost eller pakket til Dawn Patrol Sessions
 • 09.00 Surfetimer eller surfeveiledning/internering (ulike per prognose)
 • 12.00 LUNSJPAUSE
 • 13.00 Guidet surfeøkt
 • 16.00 Surf Skate Session
 • 17.30 Yogaøkt
 • 18.00 Happy Hour
 • 19.00 Middag – A la Carte
 • 20.00 Filmkveld og gratis popcorn
 • 22.00 Bar Stengt – Musikk av —> Tid for fest i byen!
 
*merk at dette er en eksempeldag - Surfeavgangstid, frokost og planlagte økter er forskjellige per dag, og vi planlegger dem basert på prognosen.

Frokost er inkludert i vår Bali-pakke, mens kostnadene for måltider kan variere sterkt. Mat i indonesisk stil er tilgjengelig til en lavere pris enn europeisk mat, med Nasi Goreng som koster så lite som 1.50 euro. En middag i europeisk stil med en drink kan derimot koste opptil 10,- Euro. I gjennomsnitt koster lunsj og middag med drinker rundt 10,- til 15,- euro per dag. Men hvis du er en fan av mat i indonesisk stil, kan kostnadene bli enda lavere. Det indonesiske kjøkkenet er kjent for sitt store utvalg av velsmakende mat og regnes som en av de beste i verden.

Alle vaksinekrav vedrørende Covid er opphevet, det er ingen obligatorisk vaksinasjon for å komme inn i Indonesia.

Reise- og avbestillingsforsikring er avgjørende for enhver reisende, da uforutsette omstendigheter kan oppstå under enhver reise. Slike omstendigheter kan omfatte ulykker, medisinske nødsituasjoner, tap av bagasje eller pass, og kanselleringer eller avbrudd av turen. Uten forsikring kan reisende oppleve betydelige økonomiske tap.

Reiseforsikring gir dekning for slike uforutsette hendelser, og sikrer at reisende er beskyttet mot økonomiske tap som kan oppstå på grunn av disse hendelsene. Spesielt avbestillingsforsikring gir dekning for utgifter som påløper når en reise avlyses eller avbrytes på grunn av uforutsette omstendigheter.

Derfor er det avgjørende for reisende å ha reise- og avbestillingsforsikring, da den gir trygghet og økonomisk beskyttelse under reisen.

Bestill og betal 100 % på forhånd innen 1 uke etter bestilling, ingen alternativer for betalingsplan er mulig.

Vi rabatterer flyvningen med maksimalt € 690,- per flyvning per person. Med litt flaks får du en gratis flytur.

Vi har bare 3 plasser hver 3. måned for GRATIS flyalternativet tilgjengelig.

Først til mølla-prinsippet gjelder.

08 uker: Ingen gratis flytur

04 uker: Ingen gratis flytur

01 uker: Ingen gratis flyvning

Ankomst flyplass: Ngurah Rai – Denpasar / Bali (Indonesia)

Enveis henting fra flyplassen er inkludert i pakken din GRATIS!

Du trenger ikke å bekymre deg for din ankomst, da sjåføren vår vil være der og vente på deg på flyplassen med vårt Solid Sign! 

Vi arrangerer henting 24/7 – 365 dager i året!

Hvis du ankommer alene fra en annen destinasjon, arrangerer vi en henting i regionen Seminyak – Canggu – Pererenan – Kuta – Flyplass – Denpasar gratis!

Du kan også bruke apper som Gojek – Grab eller en vanlig taxi eller privat sjåfør. Appene du kan laste ned denne på telefonen din og fungerer som alle andre driverapper.

Din avlevering kan vi arrangere på , kontakt oss for oppdatert pris, til flyplassen. Ethvert annet sted vil vi sjekke dette med sjåføren vår, eller du kan bruke en av de tidligere nevnte metodene. Vi anbefaler å bruke sjåføren vår for avleveringer på flyplassen og Gojek eller Grab for avleveringer i andre deler av øya som ikke er tidsbegrenset. For dagsturer er det lettere å bruke en privat sjåfør og leie dem hver dag.

Fant du ikke et passende svar?

Vår ledelse hjelper deg gjerne.

Thomas-BW-Solid-Surf-Yoga-Hus-min

BALI | CANGGU

Thomas BW ????????

Lokasjonssjef og medeier

bali@solidsurfhouse.com

BETALINGSPLAN

Du ønsker å bestille, men har ikke hele midlene fullført ennå? Kontakt oss og vi utarbeider en tilpasset betalingsplan for deg!

Det kreves et min på 99,- Euro for å melde seg på kurset. 

Kontakt oss: Bali@solidsurfhouse.com 


DU KAN BETALE HOS OSS PÅ DEN MEST FLEKSIBLE MÅTEN
VI TILBYR BANKKONTO I EUR - usd - aud - cad - ch - gbp ELLER BETALER MED ETT AV DE ANDRE ALTERNATIVERNE