Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai

SURFLEIR MAROKKO

SISTE MINUTTER OG EARLY BIDS (RABTER)
BEGRENSET PLASS
15. mai til 15. september: 50 euro rabatt (minst 7 netters opphold)

SURFLEIR TAGHAZOUT BAY | MAROKKO

HURTIGKOBLINGER: HVORFOR OSS ?EN PAKKE PASSER ALLE | ROM & PRISER

Om Solid Surf Camp Taghazout Marokko

Velkommen til Surf Camp Morocco, din ultimate surfeleir-feriedestinasjon i den fantastiske Taghazout-bukten. Fordyp deg med spenningen ved å surfe på bølgene med vår all-inclusive-pakke, som tilbyr overnatting, deilige måltider, ekspert surfeveiledning, en av de beste surfetimene og foryngende yogaøkter, med start fra utrolige 399,- euro per uke per person .

Plassert i det rolige og pittoreske området Tamraght i Taghazout Bay, tilbyr surfeinnkvarteringen en rolig tilflukt. Surfehuset vårt ligger på en høyde og kan skilte med praktfull havutsikt fra flere nivåer, slik at du kan nyte omgivelsenes skjønnhet.

Du vil elske bekvemmeligheten av beliggenheten vår, bare en kort spasertur unna legendariske surfesteder som K11, K12, Banana Point, Devils Rock og Crocro Beach. Vår surfeskole og surfeguide sikrer rask og enkel tilgang til bølgene, noe som gjør det til en lek for deg å hengi deg til lidenskapen din.

Dessuten har vi en perfekt beliggenhet i hjertet av det hele, med Agadir, Ouirir, Taghazout og en mengde hotellklubber og strandrestauranter bare et steinkast unna. Enten du søker et pulserende natteliv eller appetittvekkende kulinariske opplevelser, er alt innen rekkevidde.

Tamraght, et fortryllende nabolag i Taghazout Bay, er et elsket reisemål utsmykket med sjarmerende restauranter, autentiske marokkanske butikker og et varmt og vennlig lokalsamfunn. Surfcamp-huset vårt er et ideelt fristed for surfere på alle nivåer, både for nybegynnere og avanserte ryttere. Vi tilbyr til og med avansert veiledning for de som søker et adrenalinkick fra utfordrende bølger.

“EN PAKKE PASSER ALLE”

Opplev selve symbolet på bekymringsfri surfeleirferie med vår enestående all-inclusive-pakke, passende kalt "One Package Fits All". Dette omfattende tilbudet etterlater ingen stein uforandret, og sikrer at alle aspekter av surfeleiropplevelsen din blir tatt vare på. Det spiller ingen rolle om du er en nybegynner, en middels entusiast eller en avansert surfer som søker nye høyder; vår pakke passer til alle.

Å bestille din drømmeferie på surfe er like enkelt som en plett. Bare reserver plass, sjekk inn og la eventyret begynne på vår Surf Camp Taghazout Marokko, hvor vår "One Package Fits All" lover å overgå forventningene dine.

Legg ut på din ekstraordinære surfereise med oss, siden ankomst til Surf Camp er mulig på hvilken som helst dag som passer din timeplan. Gjør deg klar til å skape uforglemmelige minner i Marokkos fengslende bølger.

– نحن نراك قريبا – uttal: nahn narak qaribana

Betyr: Vi sees snart!

Vår innkvartering er designet for å tilby den ytterste komfort og nytelse til våre verdsatte gjester, og sikrer en uforglemmelig opplevelse. Her er en detaljert beskrivelse av hva du kan forvente under oppholdet ditt på overnattingsstedet vårt:

Overnatting: Hos Solid Surf House er vi stolte av å tilby 10 soverom med eget bad, og tilbyr deg luksusen og privatlivet du fortjener. Vi tilbyr ingen delt baderom, noe som garanterer deg et fredelig og eksklusivt tilfluktssted.

Komfortable og romslige rom: Våre rom er gjennomtenkt designet for å gi maksimal komfort. De er omhyggelig rene, romslige og innredet med koselige senger for å sikre en god natts søvn. Hvert rom har et eget bad for din bekvemmelighet, ingen delte bad i våre fasiliteter.

Fasiliteter og rom for avslapning og moro: Hos Solid Surf House legger vi stor vekt på å sikre at oppholdet ditt blir hyggelig og underholdende. Våre fasiliteter inkluderer en frodig hage med en unik 4 meter høy kaktus, et yogatak med en fantastisk 180-graders utsikt over bukten, et forfriskende stort svømmebasseng, en utendørs kino for minneverdige filmkvelder, en koselig marokkansk salong i 2. etasje med havutsikt, og en romslig utendørssalong i første etasje, komplett med varmeovner for ekstra kjølige tepper. Innendørs kan du slappe av i den romslige salongen og stuen med Netflix, som har et biljardbord og peis for å holde deg varm under kaldere vinterkvelder.

Vi sikrer deg at dette er et av de best fasiliterte surfehusene som er uten sidestykke i denne prisklassen.

Hos Solid Surf House i Marokko lover vi en hyggelig og uforglemmelig opplevelse for surfere og reisende, som søker den perfekte blandingen av komfort, eventyr og avslapning i våre fortryllende kystmiljøer. Bli med oss, og la oss skape vakre minner sammen

Oppholdspakken din omfatter en hel uke med overnatting, daglig frokost for å kickstarte dagen, matpakke til surfeeventyrene dine og fem deilige 3-retters middager for å friste smaksløkene dine. 

Marokkansk gjestfrihet: Gjestfrihet er dypt forankret i marokkansk kultur, og våre gjester vil utvilsomt føle varmen og den innbydende atmosfæren gjennom hele oppholdet i vårt marokkanske hus og integrert i våre deilige middager.

Kulinariske herligheter: Nyt de kulinariske kreasjonene til våre interne kokker som tilbereder daglig fersk frokost, lunsj og middag inspirert av det marokkanske og europeiske kjøkkenet. For å forbedre strandopplevelsen din, serverer vi lunsj rett på stranden, og sikrer maksimal friskhet og nytelse. Vi imøtekommer nesten alle typer krav: vegetarisk, gluten- og laktosefri er tilgjengelig. Spør oss gjerne om andre typer etterspørsel, så vil vi gjøre vårt beste for å møte etterspørselen din. Vi har stort sett ikke mottatt noe annet enn strålende anmeldelser om maten og kvaliteten.

Velkommen til surfeområdet Taghazout Bay, et surferparadis som ligger i den fengslende kysten av Marokko. Her er en wetie surf beskrivelse av noen av de utrolige surfestedene i dette området:

 1. Forankringspunkt: Anchor Point er en verdenskjent surfeferie som ikke trenger noen introduksjon. Det er et kraftig og konsistent punktbrudd på høyre side, som gir lange turer som kan strekke seg opp til 300 meter. Dette stedet er en favoritt blant erfarne surfere på grunn av sine utfordrende bølger, spesielt i vintermånedene. Gjør deg klar for noen episke tønner og adrenalinpumpende turer på Anchor Point.

 2. Panorama strand: Panorama Beach er et allsidig sted som passer for alle ferdighetsnivåer, noe som gjør det til et ideelt sted for nybegynnere og middels surfere. Sandbunnen og håndterbare bølger skaper et tilgivende miljø for elevene. Under mindre dønninger er den perfekt for longboarding, mens større dønninger henvender seg til shortboard-entusiaster. Den pittoreske utsikten over kysten bidrar til den generelle sjarmen til Panorama Beach.

 3. Hash-punkt: Hash Point er et klassisk surfested med en avslappet atmosfære, perfekt for de som ønsker å slappe av og fange noen myke bølger. Denne pausen til høyre er oppkalt etter den nærliggende Hash Point Café, hvor surfere ofte samles for å se på solnedgangen. Det er et flott sted for surfere på alle nivåer, og tilbyr morsomme og lekne bølger, spesielt under middels til høyvann.

 4. Devil's Rock: Devil's Rock er et annet utmerket sted for nybegynnere og middels. Sandbunnen og konsistente bølger gir et vennlig miljø for å øve ferdighetene dine og forbedre teknikken din. Det er også et populært sted for surfeskoler, noe som gjør det til et flott sted å lære og nyte surfeopplevelsen. Devil's Rock er generelt mindre overfylt enn andre steder, noe som gir en mer avslappet økt.

 5. Crocro Beach: Crocro Beach, er et annet utmerket sted for nybegynnere og middels. Sandbunnen og konsistente bølger gir et vennlig miljø for å øve ferdighetene dine og forbedre teknikken din. Det er også et populært sted for surfeskoler, noe som gjør det til et flott sted å lære og nyte surfeopplevelsen.

 6. Tamri: Tamri er en vakker sandstrand som passer for alle nivåer av surfere og områdets bølgemagnet. Når det er flatt overalt ellers har Tamri alltid en bølge å surfe på. Den lange strekningen med strand og flere topper gir jevne og uoverfylte bølger. Nybegynnere vil finne det et utmerket sted å lære, mens mer erfarne surfere kan nyte variasjonen av topper og seksjoner å leke med.

 7. Imsouane: Mens litt lenger unna Taghazout og Tamraght, er Imsouane vel verdt turen. Denne pittoreske fiskerlandsbyen tilbyr to hovedsteder - katedralen og bukten. Katedralen er en lang pause på høyre side, som kan gi turer opp til 500 meter på en god dag. The Bay er en strandferie som passer nybegynnere og middels surfere, og gir en mer avslappet og tilgivende surfeopplevelse. Et minus er at det er ganske overfylt.

 8. Bananpunkt: Banana Point er et populært surfested med en konsekvent punktavstand til høyre. Den er kjent for sine lange, avskallede bølger som kan tilby turer på opptil 300 meter. Dette stedet er egnet for middels til avanserte surfere på grunn av størrelsen og kraften til bølgene. Nyt den naturskjønne utsikten og den spennende surfingen ved Banana Point.

 9. K11 og K12: K11 og K12 er et par nærliggende surfesteder som ligger bare 1 km fra surfehuset vårt. K11 er en A-ramme revbrytning som gir både venstre og høyre bølger. Den er godt egnet for middels til avanserte surfere. K12, som ligger i nærheten, er et rev som byr på kraftige høyrebølger. Begge stedene kan levere utmerkede surfeforhold, og deres nærhet til surfehuset gjør dem praktiske alternativer for en dag med bølgeturer.

 10. Killer Point: Som navnet tilsier, er ikke Killer Point for sarte sjeler. Dette kraftige og raske revet passer best for erfarne surfere som søker en utfordring. Killer Point tilbyr både venstre- og høyrebølger, og kan gi spennende t-baneturer på veldig store dager. Ligger i umiddelbar nærhet til surfehuset, er det et sted som må besøkes for de som leter etter en adrenalinfylt surfeopplevelse.

Surfen er oppe! Med et variert utvalg av surfesteder å utforske, tilbyr Taghazout Bay-området et spennende eventyr for surfere på alle nivåer. Enten du leter etter lange turer, tønner eller bare en avslappet surfeøkt, har disse kystperlene dekket deg. Ta tak i brettet og gjør deg klar til å oppleve det beste av Marokkos surfekultur midt i den fantastiske skjønnheten til Atlanterhavskysten.

Hvorfor oss?

 • Du får surfe på en rekke av noen av verdens beste bølger
 • Vi serverer daglig nylaget mat av våre egne kokker.
 • Vegetarisk, gluten- og laktosefri er tilgjengelig.
 • Vår 1000m2 villa har kun private bad, inkl håndkleservice.
 • Surf Camp Marokko er flott for ALLE surfe/yoga-evner, HELE året
 • Oppdag Marokko og opplev deres fantastiske gjestfrihet!
Spill av video
Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS
Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai

hattOVERNATTINGEN (INKLUDERT)
Den beste pris-verdi-pakken

 • Frokost daglig
 • Lunsj daglig
 • Middag 5 x (vegetar, gluten og laktose er tilgjengelig)
 • Alle rom med eget bad
 • Håndklær (ikke for stranden)
 • Wifi
 • Biljardbord
 • Utekino
 • Stort utendørs svømmebasseng
 • Terrassevarmere og tepper
 • Daglig rengjorte rom
 • 24/7 Surf House-team på stedet
 • Ankomst på hvilken som helst dag og tidspunkt
 • Henting fra flyplassen
STYLELEIE (INKLUDERT)
Myke og harde plater
Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURSSTRANDTRANSPORT (INKLUDERT)
For planlagte surfeøkter

TønneSURFGUIDING (INKLUDERT)
Middels (L3) og avansert (L4)

SURFELLEKSJONER (INKLUDERT)
Nybegynnertimer (L1 & L2)

YogaenYOGAEN (INKLUDERT)
Daglig 1 x økt pp (alle nivåer)

SkateSURF SKATE ØKT
Gratis bruk av skateboard

TvVIDEOANALYSE OG TEORI
To kvelder i uken
T skjorteGRATIS T-SKJORTE
Vilkår og betingelser gjelder

FOTOPAKKE 
Min 25 bilder HD-kvalitet + € 75

ShakaEKSTRA VALG
 • BBQ på torsdag: € 12.5,- pp
 • Brus og alkohol
 • Henting fra flyplassen: GRATIS ≥ 7 netters opphold | < 7 netters opphold: € 30,- én vei
 • Surfeforsikring – Bedre surf enn beklager: € 35,- pppw
! VIKTIG! hver plassering er forskjellig.
* Lørdag fridag – Yoga
*Fredag ​​Ingen middag

SURFLEIR MAROKKO

Spill av video

SURF SKOLE MAROKKO

Spill av video

YOGA MAROKKO

Spill av video
Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS

ROM & PRISER

Delt rom

15. mai til 15. september € 50,- rabatt
499, - ppp uke
inkl "En pakke passer alle"
 • Eget bad
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Skap og oppbevaring
 • Privat strømplugg og leselys
 • Wifi 100 Mbps
mest booketD

Standard

15. mai til 15. september € 75,- rabatt
549, - ppp uke
inkl "En pakke passer alle"
 • privat bad
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Skap og oppbevaring
 • Sikker
 • Wifi 100 Mbps
 •  
 •  
Populær

Rom Deluxe

15. mai til 15. september € 75,- rabatt
579, - ppp uke
inkl "En pakke passer alle"
 • privat bad
 • Privat balkong og seter
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Skap og oppbevaring
 • Sikker
 • Mini kjøleskap
 • Wifi 100 Mbps
høy etterspørsel

Superior-rom med eget bad

15. mai til 15. september € 75,- rabatt
629, - ppp uke
inkl "En pakke passer alle"
 • Eget bad
 • Badekar og regndusj
 • Balkong med sitteplasser
 • Skap og oppbevaring
 • Sikker
 • TV og Netflix
 • Mini kjøleskap
 • Wifi 100 Mbps
Komfort

Crows Nest Ensuite + Jacuzzi på taket

15. mai til 15. september € 100,- rabatt
699, - ppp uke
inkl "En pakke passer alle"
 • Eget bad
 • Badekar og regndusj
 • Privat havutsikt taksalong med Jacuzzi
 • Skap og oppbevaring
 • Sikker
 • TV og Netflix
 • Mini kjøleskap
 • Wifi 100 Mbps
LUKSUS

UTFLUKTER

Oppdag en annen side av Marokko på vår deldagstur til de vakre dalene, bare en 30-minutters kjøretur fra vår Marokko Surf Camp i Taghazout! La oss ta deg med på et eksotisk eventyr gjennom palmene, elvene og fossene i Paradise Valley.

Nyt en tjue-minutters spasertur gjennom trekledde åssider og over trappesteiner over elver og bekker på vei til det rene paradis! Med 300 meter store fall, små fossefall og en overflod av palmetrær, vil skjønnheten i Paradise Valley ta pusten fra deg. Skyv ned en av de naturlige vannskliene og kast deg ned i bassenger med klart blått vann fra steinene ovenfor. Hvis du føler deg spesielt modig, er det 5, 10 og 15 m klippehopp!

På returreisen vil vi stoppe ved en lokal "Coopérative" hvor berberkvinner vil vise deg hvordan arganolje lages. Du vil også ha sjansen til å prøve og kjøpe 100 % ren arganolje, amlou (deilig peanøttsmør laget av mandler, arganolje og honning), myntete og diverse andre medisinske og kosmetiske produkter – perfekte gaver til kjære!

Denne beste tiden for denne fantastiske turen er fra desember til mai/juni.

Pris: € 25,-

Når du er lei av Marokko Surf Camp, bør du forberede deg på en magisk dag med kultur, sightseeing og shopping! Dagen vil bli brukt til å utforske det travle hovedtorget, Place Djemaa el-Fna, med sine mange attraksjoner som slangesjarmere, apekattere, akrobater, musikere, hennaartister og markedsboder som selger ferskpresset appelsinjuice og konfekt.

Eventyret ditt vil fortsette mens du tester ut dine forhandlingsferdigheter og fortaper deg selv i labyrinten av uendelige souker, hvor du finner klær, tøfler, smykker, krydder, tepper, skinnvesker og belter, keramikk, treverk, vannpiper og musikkinstrumenter !

Bli tatt med tilbake i tid og utforsk de historiske verkstedene dedikert til snekring, lærvarer og metallarbeid. Tradisjonelle metoder brukes fortsatt den dag i dag, og arbeidere hamrer løs på varmt metall og former det til hverdagslige gjenstander som lykter, møbler og tekanner.

Oppdag den utrolige mauriske arkitekturen til Koutoubia-moskeen, zellij-flisene i Bahia-palasset og den utsøkte utskårne gipsen og graverte treoverliggere som dekorerer Ben Youssef Medersa. Besøk et av byens museer eller kunstgallerier, eller ta en rolig spasertur i den fantastiske Marjorelle-hagen.

Prøv ut tradisjonell marokkansk mat eller bare nyt en forfriskende myntete på en av takterrassene mens du nyter den fantastiske utsikten over den vakre og inspirerende røde byen.

Pris: € 50,-

ESSAOUIRA-UTflukt
Nyt en tre timers kjøretur fra Marokko Surf Camp, gjennom store tørre fly, arganplantasjer og hekkende tregeiter på vei til festningen og den avslappede badebyen som en gang var et fristed for pirater! Essaouira er en typisk marokkansk by og regnes som et av de mest attraktive stedene langs Marokkos atlanterhavskyst. Festningen ble opprinnelig bygget av kongen av Portugal i 1506 og består av en fantastisk blanding av portugisisk og berberisk militærarkitektur.
Utforsk gatene i medinaen og prøv deg frem i soukene, hvor du finner en overflod av krydder, tøfler, tepper, treverk, smykker, sølvtøy, keramikk og kunstverk, samt brukte og samleobjekter. Essaouira er hjemmet til Marokkos beste marquetry-håndverkere som bruker tiden sin til sedertre og thuya-skjæring. Besøk et av snekkerverkstedene hvor kunstnerisk dyktige menn bruker all sin oppfinnsomhet og fantasi til å produsere nye former og møbler innlagt med forskjellige fargede treslag og perlemor.
 
Pris: € 50,-
 

FÅ EN GRATIS TEE

vilkår og betingelser gjelder

FAQ

Ja, det kan du 1000%! De fleste av våre gjester kommer alene. Det er en perfekt måte å bli et solid familiemedlem på, møte nye venner for livet eller til og med finne din fremtidige sjelevenn!

 • Sommerklær
 • Bikin-/brettshorts
 • Flip flops
 • Solkrem med høy beskyttelse
 • Myggmiddel
 • Strand håndkle
 • Kamera /GoPro
 • Leggings (noen får surfeutslett av å gni seg mot surfebrettet eller blir kraftig solbrent. Den enkle løsningen er enten våtdrakt eller leggings) 
 • Eventuelle medisinske forsyninger du måtte trenge under reisen
 • Gode ​​vibber !

Spørsmål: Trenger jeg tidligere surferfaring for å bli med på surfeleiren?

A: Ikke i det hele tatt! Surfeleiren vår er designet for å ta imot deltakere på alle ferdighetsnivåer, inkludert nybegynnere. Enten du er en nybegynner eller aldri har rørt et surfebrett før, er vi her for å hjelpe deg med å lære og nyte spenningen ved surfing. Våre L1 og L2 surfetimer er spesielt skreddersydd for nybegynnere, og gir et solid grunnlag for å komme i gang.

Spørsmål: Hvor kan jeg finne mer informasjon om surfetimene?

A: Du kan finne detaljert informasjon om surfeleksjonene våre på siden "én pakke passer alle" på nettstedet vårt. Denne siden skisserer innholdet i pakken, inkludert varigheten av leksjonene og hva du kan forvente å lære på hvert nivå. Enten du er interessert i L1 eller L2, vil du finne all nødvendig informasjon for å hjelpe deg å velge det riktige alternativet for ditt ferdighetsnivå.

Spørsmål: Hva med middels og avanserte surfere? Har du noe til oss?

A: Absolutt! Vi forstår behovene til middels og avanserte surfere, og vi er stolte av å tilby skreddersydde opplevelser for L3 middels og avanserte surfere. Våre spesielle surfeveiledningsøkter er designet for å ta deg med på et eventyr over sørkysten av øya, utforske forskjellige surfesteder fra Galle opp til Hirikitya og utfordre deg selv under mer avanserte forhold. Vi har separate surfeveiledningsøkter dedikert til disse ferdighetsnivåene for å sikre at du får en best mulig opplevelse. Vi er den eneste surfeleiren som tilbyr Tuk Tuk-guiding så vel som surfeguiding med Jeep!

Spørsmål: Kan du fortelle meg mer om surfeveiledningsøktene?

A: Våre surfeguideøkter ledes av erfarne guider som er kjent med øyas beste surfesteder. I løpet av disse øktene vil du ha muligheten til å utforske en rekke pauser, fra skjulte perler til kjente surfedestinasjoner. Våre guider vil dele sin lokale kunnskap, hjelpe deg med å navigere i bølgene og gi verdifulle tips for å forbedre surfeferdighetene dine. Enten du er en middels eller avansert surfer, er surfeveiledningsøktene våre designet for å ta surfingen til neste nivå.

Tidlig start og tidlig slutt 😉

 • Dawn Patrol Session (ulike per varsel)
 • 07.30 – 10.00 Frokost eller pakket til Dawn Patrol Sessions
 • 09.00 Surfetimer eller surfeveiledning/internering (ulike per prognose)
 • 12.00 LUNSJPAUSE
 • 13.00 Guidet surfeøkt
 • 16.00 Surf Skate Session
 • 17.30 Yogaøkt
 • 18.00 Happy Hour
 • 19.00 Middag 
 • 20.00 Filmkveld og gratis popcorn
 • 22.00 Bar Stengt – Musikk av —> Tid for fest i byen!
 
*merk at dette er en eksempeldag - Surfeavgangstid, frokost og planlagte økter er forskjellige per dag, og vi planlegger dem basert på prognosen.

Frokost, lunsj og middag er inkludert i vår Marokko-pakke og motta strålende anmeldelser om smak og kvalitet!

Vi serverer en rekke marokkanske og europeisk inspirerte retter som får smaksløkene til å gå amok. Vi topper uken med vår uovertrufne BBQ-kveld.

 – Vi har en fridag i uken, og dette gir deg muligheten til å gå ut på middag og utforske det lokale marokkanske kjøkkenet. Selv om levekostnadene har økt ganske mye og er nesten lik søreuropeiske kostnader, er det fortsatt steder som serverer smakfulle marokkanske retter til gode priser! 

Et opphold i Marokko vil ikke kreve mye ekstra lommepenger mens prisene våre er svært konkurransedyktige hvis du tenker på at det nesten er en alt inkludert pakke! Den vil slå enhver europeisk surfeleir i kvalitet og pris.

Ingen vaksinekrav er nødvendig for å komme inn i Marokko!

Reise- og avbestillingsforsikring er avgjørende for enhver reisende, da uforutsette omstendigheter kan oppstå under enhver reise. Slike omstendigheter kan omfatte ulykker, medisinske nødsituasjoner, tap av bagasje eller pass, og kanselleringer eller avbrudd av turen. Uten forsikring kan reisende oppleve betydelige økonomiske tap.

Reiseforsikring gir dekning for slike uforutsette hendelser, og sikrer at reisende er beskyttet mot økonomiske tap som kan oppstå på grunn av disse hendelsene. Spesielt avbestillingsforsikring gir dekning for utgifter som påløper når en reise avlyses eller avbrytes på grunn av uforutsette omstendigheter.

Derfor er det avgjørende for reisende å ha reise- og avbestillingsforsikring, da den gir trygghet og økonomisk beskyttelse under reisen.

Ankomst flyplass

Arrangert henting fra flyplassen (KUN AGADIR-REGIONEN)

Plukke opp:
Vi tilbyr én gratis henting fra Agadir for minimumsopphold på 7 netter.
Hvis du har bestilt et kortere opphold, kan vi fortsatt organisere det for deg. Prisen er 30€ per bil per vei.
Sjåføren vår venter på deg med et skilt som viser vår logo eller firmanavn ved utgangen av tollen.
Hvis noen uventede omstendigheter oppstår, vennligst kontakt oss snarest.

Vær oppmerksom på at henting fra flyplassen/busstasjonen kun er for Agadir-regionen.

Marrakech ankomst
Når du ankommer Marrakech flyplass har du to alternativer for å komme deg til Tamraght/Agadir. Du kan ta en grand taxi (hvit/beige) for ca. 120 euro én vei, eller du kan ta en buss. Bussen er det beste alternativet. For ca 100DH/10 euro kan du ta bussen fra Marrakech busstasjon til Agadir busstasjon. Ta Supra Tours eller CTM busselskap.
Vi henter deg fra Agadir busstasjon. Kontakt oss før du forlater Marrakech og send oss ​​ankomsttiden din på sms eller whats app. Skriv ned mobilnummeret vårt!!!


Selvorganisert transport

Taxi:
Hvis du har egen transport med taxi, vennligst henvise dem til følgende adresse:
Tamraght Camping

Det er faste priser: Dagtid: 350 DH / Natttid: 400 DH (ved taxiholdeplassen er det skilt med priser)

Bilutleie:
Avreise fra flyplassen følg anvisningene Agadir Centre Ville / Marrakech - deretter kort tid etter følg anvisningene ESSAOUIRA. Følg anvisningene Essaouira til du til slutt passerer Tamraght på vei opp til Essaouira.

Firma adresse

Solid Surf House Marokko
Tamraght senter
Marokko – Nord-Afrika

Morocco@solidsurfhouse.com

Fant du ikke et passende svar?

Vår ledelse hjelper deg gjerne.

brukerbilde

MAROKKO | TAGHAZOUT

Ayoub Beldjelti 🇲🇦

Stedsleder & Medeier

morocco@solidsurfhouse.com
brukerbilde

MAROKKO | TAGHAZOUT

Stefania  🇮🇹

Operasjonell leder

morocco@solidsurfhouse.com


DU KAN BETALE HOS OSS PÅ DEN MEST FLEKSIBLE MÅTEN
VI TILBYR BANKKONTO I EUR - usd - aud - cad - ch - gbp ELLER BETALER MED ETT AV DE ANDRE ALTERNATIVERNE