Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS

Bestill nå mellom 01. AUGUST og 01. OKTOBER enhver fremtidig dato med rabatt
12 UKERS INSTRUKTØRKURS NÅ fra: € 5750,- og innskudd kun 99,- Euro
Kontakt oss nå for detaljer.

Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai

ISA & ILS

ARUGAM BAY & WELIGAMA BAY | SRI LANKA
SURFEILERKURS

12 uker | High End Surf Camp | Frokost og middag | Surfeutstyr | Kjøretur

HURTIGKOBLINGER: HVORFOR OSS ?EN PAKKE PASSER ALLE | ROM & PRISER

Hvor er vi ?

Ser du etter et surfeinstruktørkurs i verdensklasse som er offisielt godkjent av International Surf Association? Se ikke lenger enn til Solid Surf Instructor Course, tilgjengelig på vår Surf Camp Sri Lanka | Weligama Bay. Vårt 8 og 12 ukers program er det eneste i sitt slag over hele verden som er godkjent av ISA-presidenten.

Vår Surf Camp Sri Lanka ligger på sørkysten av Sri Lanka og strategisk plassert nær havet i det frodige grønne området Cape Weligama i Weligama Bay.

Weligama er en livlig fiskerlandsby og sentrum av sør hvor du kan utforske deres kultur, gatemat, fiskemarkeder og til og med noen nye barer og strandklubbsteder langs den store bukten Weligama.

Sentralt plassert mellom surfepunktene på sørkysten kan du enkelt finne veien til alle bølgene i området så vel som til kafeene, barene og restaurantene langs kysten: hvis det er en surfe i Madiha eller Ahangama, et besøk til den berømte Doctor's House i Polhena eller bare bli i Weligama. På grunn av vår sentrale beliggenhet er ingenting langt.

Det viktigste er at vi ligger svært nær en av de vakreste surfestrendene området kjenner: Jungle Beach og Turtle Beach hvor du kan nyte en av de mest magiske solnedgangene.

Vi er sikre på at dette er ditt nye hjem borte fra hjemmet på Sri Lanka, et trygt, komfortabelt og luksuriøst tilfluktssted.

Dette 12 ukers programmet passer også for surfere som ser etter et ekte surfeeventyr og ønsker å forbedre surfingen. Dette kan bestilles uten ISA og LS eksamen med 250,- Euro rabatt. 

Programmet passer best for middels til avanserte surfere – selv om vi også ønsker nybegynnere med lite erfaring som er motiverte for å avansere i surfing velkommen.

Cowork&Surf og Surf & Yoga-ferier

Trenger du en betalingsplan? Ikke bekymre deg, kontakt oss nå!

Vårt viktigste surfehus i Weligama er bortgjemt fra den støyende hovedveien, men fortsatt på havsiden. Du finner vår nybygde villa i Kapp Weligama, et trygt og godt beskyttet område hevet over havnivå. Villaen er svært nær stranden, men likevel omgitt av en jungelgrønn fauna hvor du kan se eksotiske dyr som manguster, øgler, påfugler, kameleoner og du kan til og med se apefamilien vår svinge fra tre til tre. 

Villaen har 11 komfortable soverom av høy standard med eget bad, varm velfungerende dusj og A/C. Vi tilbyr et stort basseng på 11 x 5 meter, et stort yogaområde på 70m2, utendørs kino, brettoppbevaring, hage og et luksuriøst åpent kjøkken hvor du kan se våre interne kokker tilberede daglige smakfulle middager.

Oppdage, utforske, slappe av, surfe og spise er det vi gjør på Sri Lanka!

Vår in-house kokker tilbereder daglig nylaget frokost og middag! Det er som et matlagingsshow i det luksuriøse åpne kjøkkenet vårt. Frisk, ren og du kan se hvordan de fungerer og tilbereder maten vår. Har du noen spesielle ønsker? Ikke noe problem vi kan fikse alt, enhver type allergi vil vi finne en løsning for deg.

Frokosten og middagene vi serverer er en blanding av det unike Sri Lanka-kjøkkenet og europeisk inspirert mat basert på lokale produkter. Den er full og rik på smak. Hver dag serverer vi et vanlig alternativ og et vegetarisk alternativ til middagen vår, også gluten- og laktosefrie alternativer er tilgjengelige på forespørsel.

Vi er stolte av de gode kokkene vi har og strålende gode anmeldelser om maten vår av våre gjester.

Solid Surf House er den originale og eneste operatøren av 8 og 12 ukers ISA surfekurs på Sri Lanka. Solid Surf Instructor Course ISA & LS – Surf Instructor Level 1 og Level 2 er det eneste 12 ukers program over hele verden som er offisielt godkjent av ISA-presidenten (International Surf Association). På ISA-nettstedet har vår ISA-programleder: Dean Gough, registrert kursene på vegne av Solid Surf House.

I løpet av ditt 8 eller 12 uker lange opphold tar vi sikte på å forberede deg til ISA & ILS nivå 1 eller 2 kurs som er knyttet til programmet. Vi tilbyr undervisningsmanualer, praktikanttimer og livreddende øvelser for å gi deg et forsprang på selve kurset. For 8 og 12 ukers programmer tilbyr vi også gratis dykk/surfivalapné trening. Men det er ikke alt; vi inkluderer også en flerdagers tur til Ella hvor vi gjør fotturer, zipline og mer.

Våre kvalifiserte ISA & ILS surfeinstruktører og deres assistenter vil coache deg to ganger om dagen, uansett om du er en nybegynner, middels eller avansert surfer, for å hjelpe deg med å bestå ditt 5-dagers ISA & ILS kurs. Kurset inkluderer leksjoner, opplæring, analysering og slutteksamen, og arrangeres av vår ISA-representant, Dean Gough. Mens kurset normalt finner sted på bare to dager, tilbyr vi minimum 5 dager for vårt ISA-program.

8- og 12-ukers programmene passer også for surfere som ønsker å forbedre ferdighetene sine og kan bestilles uten ISA- og ILS-eksamenene for en rabatt på 250,- euro. 

På Sri Lanka tilbyr vi kun et 8 og 12 ukers kurs. I løpet av disse 8 og 12 ukene gjør vi deg klar for nivå 1 eller 2 ISA & LS – Livredning – kurset som er knyttet til 8 og 12 ukers programmet.

Hvis du blir med på akademiet vårt fra 15. mars til 7. juni, vil du være basert de første ca 8 ukene i Weligama, som ligger sør på Sri Lanka. Etter 8 uker beveger vi oss mot Arugam Bay hvor bølgesesongen starter. Boligene vi tilbyr har flotte fasiliteter som er vanskelig å matche på Sri Lanka. Du kan nyte våre fasiliteter som svømmebasseng, yoga skala, snooker biljardbord, kino, bar og mer. 

PS hvis du starter 15. september til 8. desember, vil Arugam Bay være startpunktet og Weligama Bay sluttpunktet.

Hva kan du forvente av oss: Du vil være ute og surfe og coaches to ganger om dagen av våre kvalifiserte ISA & ILS surfeinstruktører og deres assistenter. Så selv når du er en middels eller avansert surfer, vil de veilede, utvikle og samarbeide med deg for å bestå din 10 dagers ISA & LS-vurdering som arrangeres av en offisiell ISA-representant.

Vi vil også organisere flere aktiviteter og surfeturer og utflukter over hele øya. Blant disse utfluktene vil du oppdage hva Sri Lanka handler om. Vi inkluderte en 5 dagers tur når vi kjører fra Weligama til Arugam Bay (March Academy) eller fra Arugam Bay til Weligama (September Academy). Vi vil gjøre et stopp i Ella som er kjent for den tradisjonelle togturen og Nine Arches Bridge – blant togturen vil vi også gjøre fotturer – rappellering – zipline og gjøre en safari i Udewallawa nasjonalpark. Men det er ikke alt, siden vi har mye mer inkludert.

Forvent en opplevelse en gang i livet! Et livslangt minne som vil forandre livet ditt og muligens din karriere.

Når du kommer for å bo hos oss, er du ikke bare der for surfingen – det er så mye mer å oppleve på Sri Lanka! Under ditt lengre opphold vil du få muligheten til å få livslange venner og virkelig fordype deg i den lokale kulturen. Weligama, vår hjemmebase, er et populært reisemål med god grunn – med sandstrandfester, frodig grønn jungel, interessante mennesker og et uslåelig kjøkken, vil du raskt se hvorfor besøkende kommer tilbake hit gang på gang.

Og hvis du er interessert i å utforske lenger unna, tilbyr vi flere turer rundt på øya. Sjekk ut videoene nedenfor for å få et glimt av hva disse fantastiske utfluktene har å tilby!

For hvem ?

 • Du ønsker å bli surfeinstruktør, men du er ikke helt klar til å ta ISA-eksamenen ennå.
 • Du ser etter et 12 ukers episk surfeeventyr på Sri Lanka
 • Du vil at sandstrendene skal være ditt livstidskontor som vårt.
 • Du er på et friår og ønsker å gjøre noe veldig kult.
 • Møt likesinnede surfere fra hele verden
Spill av video
Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS

HVA ER INKLUDERT?

hattOVERNATTINGEN (INKLUDERT)
Den beste pris-verdi-pakken

 • Innbydende kokosnøtt
 • 12 ukers opphold i en frodig villa med basseng
 • Frokost inkludert daglig*
 • Middag 5x pw inkludert*
 • Styreleie og utslettvakter inkludert
 • Lørdagskvelder, gratis grilltid på surfeleiren!


* ikke inkludert på utflukter og bilturer
*fri onsdag

TønneSURFTRENINGEN
Surf leksjoner L1 & L2 & Surf Guiding L3 & L4

 • 6 dager i uken ubegrenset surfeguiding og surfesafari: daggry til skumring*
 • Surfeapnéverksted
 • Ukentlig praksislærerutdanning
 • Ukentlig videoanalyse
 • 3 x i uken avslappende kveldsyogaøkter

ROAD TURER OG UTflukter*
For alle nivåer

 • A-Bay Lagoon Discovery
 • Ella 4 dager utforske tur inkl overnatting, transport
  – Ni buer
  - Togtur
  – Zipline
  – Rapling
  – Fottur
 • Udewallawa Safari Park inkl. Transportere
 • Snorkletur Turtle Bay
 • South Coast Trip, Galle Fort, Snake Farm, Turtle Farm, Transport

*Alle avgifter er inkludert

KURSET
For alle nivåer

 • ISA kurs & L1 eller L2 sertifikat
 • Teori og studiebøker
 • Livredningskurs og sertifikat

ShakaEKSTRA INKLUDERT
Gratis inkluderinger

 • Gratis Solid Tee & Cap
 • Farvel Party

OVERNATTING

Spill av video

SURFGUIDING OG ØYHOPPING

Spill av video om Surf School Sri Lanka - Solid Surf House

YOGA

Spill av video om Yoga Sri Lanka - Solid Surf House

! VIKTIG!

* ISA L2 kan gjøres 1 år etter L1
* Er ekskludert i 8 og 4 uker
** Er ekskludert i 4 uker

Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS

Trenger du en betalingsplan? Ikke bekymre deg, kontakt oss nå!

ROM & PRISER

BESTILLINGSDETALJER

DATOER

Alternativ 1:

12 ukers kurs: 15. september – 8. desember

Alternativ 2:

12 ukers kurs: 15. mars – 7. juni

Delt rom
12 uker
mer info kommer snart

Delt rom

5750, -
 • Eget bad
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Komfortabel køyeseng med trapp
 • Privat strømplugg og leselys
 • Wifi 100 Mbps

Q4: 23. juni – 23. august

TBC 

Q3: 23. mars – 23. mai

90 % av elevene våre besto

Q2: 22. desember – 23. februar

90 % av elevene våre besto

Q1: 22. september – 22. november

100 % av elevene våre besto

Q4: 22. juni – 22. august

85 % av elevene våre besto

Q3: 22. mars – 22. mai

90% bestått

Q3: 20. mars – 20. mai

Ufullstendig – Covid –

Q2: 19. desember – 20. februar

100 % av elevene våre besto

Q1: 19. september – 19. november

90 % av elevene våre besto

Q4: 19. juni – 19. august

95 % av elevene våre besto

Q3: 19. mars – 19. mai

90% bestått

Q2: 18. desember – 19. februar

100 % av elevene våre besto

Q1: 18. september – 18. november

100 % av elevene våre besto

Q4: 18. juni – 18. august

85 % av elevene våre besto

Q3: 18. mars – 18. mai

90% bestått

Q2: 17. desember – 18. februar

100 % av elevene våre besto

Q1: 17. september – 17. november

100 % av elevene våre besto

GRATIS FLYVALG

Ja du leste riktig! Vi tilbyr et gratis flyalternativ. Slik fungerer det.

De første 3 som bestiller får en GRATIS flyreise til en verdi av € 550,-

T&C'er:

– Bestill og betal 100 % på forhånd innen 1 uke etter bestilling

– Vis din bestilte flyreise når du bestiller hos oss, og vi trekker flyreisen med maksimalt € 550,- per fly per person

– Vi har kun 3 plasser på hvert kurs.

FÅ EN GRATIS GOODIE BAG

FAQ

Ja, det kan du 1000%! De fleste av våre gjester kommer alene. Det er en perfekt måte å bli et solid familiemedlem på, møte nye venner for livet eller til og med finne din fremtidige sjelevenn!

 • Sommerklær
 • Bikin-/brettshorts
 • Flip flops
 • Solkrem med høy beskyttelse
 • Myggmiddel
 • Strand håndkle
 • Kamera /GoPro
 • Leggings (noen får surfeutslett av å gni seg mot surfebrettet eller blir kraftig solbrent. Den enkle løsningen er enten våtdrakt eller leggings) 
 • Eventuelle medisinske forsyninger du måtte trenge under reisen
 • Gode ​​vibber !

Selv om en viss surferfaring anbefales, er det ikke alltid nødvendig å delta på Surfinstruktør-kurset. Vi har hatt suksessrike studenter som gikk gjennom Zero to Hero-opplevelsen, noe som indikerer at alle med lidenskap for surfing og vilje til å lære kan melde seg på kurset.

For å kvalifisere for Surf Instructor-sertifiseringen, må man ha en kombinasjon av essensielle surfeferdigheter og kondisjonsnivåer. Det tidsbestemte løp-svøm-løpet på 200m fullført på mindre enn 5 minutter er en avgjørende del av banen som sikrer at deltakerne har den nødvendige fysiske utholdenheten for å håndtere de utfordrende forholdene i vannet.

I tillegg til fitness, må ambisiøse surfeinstruktører også ha et visst nivå av ferdigheter i surfing. Evnen til å padle ut til baksiden av bølgene, utføre andedyk, konsekvent utføre pop-ups på grønne bølger og utføre grunnleggende manøvrer mens du svinger både til venstre og høyre er alle kritiske ferdigheter som er nødvendige for å oppnå kvalifiseringen.

Surfeinstruktørkurset er utviklet for å hjelpe elevene med å utvikle og forbedre surfeferdighetene og kondisjonsnivåene. Gjennom en kombinasjon av instruksjon, øvelse og tilbakemelding vil deltakerne jobbe med å forbedre sine ferdigheter og evner. Enten gjennom treningsøvelser, gruppeøkter eller individuell instruksjon, tar kurset sikte på å utstyre ambisiøse surfeinstruktører med ferdighetene de trenger for å bestå sertifiseringen og lykkes i karrieren.

Tidlig start og tidlig slutt 😉

 • Dawn Patrol Session (ulike per varsel)
 • 07.30 – 10.00 Frokost eller pakket til Dawn Patrol Sessions
 • 09.00 Surfetimer eller surfeveiledning/internering (ulike per prognose)
 • 12.00 LUNSJPAUSE
 • 13.00 Guidet surfeøkt
 • 16.00 Surf Skate Session
 • 17.30 Yogaøkt
 • 18.00 Happy Hour
 • 19.00 Middag 
 • 20.00 Filmkveld og gratis popcorn
 • 22.00 Bar Stengt – Musikk av —> Tid for fest i byen!
 
*merk at dette er en eksempeldag - Surfeavgangstid, frokost og planlagte økter er forskjellige per dag, og vi planlegger dem basert på prognosen.

Frokost og middag er inkludert i vår Sri Lanka-pakke, mens kostnadene for måltider kan variere sterkt. Srilankisk mat er tilgjengelig til en lavere pris enn europeisk mat, med Chicken Curry som koster så lite som 3.50 Euro. En middag i europeisk stil med en drink kan derimot koste opptil 10,- Euro. I gjennomsnitt kan lunsj med drikke koste opptil 10,- euro per dag. Men hvis du er en fan av mat i srilankansk stil, kan kostnadene bli enda lavere. Det srilankiske kjøkkenet er kjent for sitt store utvalg av krydder og smaker, smaksløkene dine vil være i overdrift.

Ingen vaksinekrav for å reise inn i Sri Lanka!

Reise- og avbestillingsforsikring er avgjørende for enhver reisende, da uforutsette omstendigheter kan oppstå under enhver reise. Slike omstendigheter kan omfatte ulykker, medisinske nødsituasjoner, tap av bagasje eller pass, og kanselleringer eller avbrudd av turen. Uten forsikring kan reisende oppleve betydelige økonomiske tap.

Reiseforsikring gir dekning for slike uforutsette hendelser, og sikrer at reisende er beskyttet mot økonomiske tap som kan oppstå på grunn av disse hendelsene. Spesielt avbestillingsforsikring gir dekning for utgifter som påløper når en reise avlyses eller avbrytes på grunn av uforutsette omstendigheter.

Derfor er det avgjørende for reisende å ha reise- og avbestillingsforsikring, da den gir trygghet og økonomisk beskyttelse under reisen.

Bestill og betal 100 % på forhånd innen 1 uke etter bestilling, ingen alternativer for betalingsplan er mulig.

Vi rabatterer flyvningen med maksimalt € 550,- per flyvning per person. Med litt flaks får du en gratis flytur.

Vi har kun 3 plasser for GRATIS flyalternativet tilgjengelig for hvert kurs.

Førstemann til mølla-policyen gjelder.

08 uker: Ingen gratis flytur

 

Ankomst flyplass

Weligama Bay kan nås med bil eller tog. Den nye motorveien sør i landet er halvparten av reisetiden som før.

Prisene er basert på en bil eller varebil med privat sjåfør. Varebilen har plass til 5 personer inkludert bagasje. Én passasjer kan også reise med bil med surfebrett. Ved flere passasjerer med boardbags, kreves det en varebil.

Bil: € 85,- én vei*

Van: € 110,- én vei*

* Prisene kan endres på grunn av endrede bensinpriser.

 

TOG

Weligama kan nås med tog fra Colombo – dette er det billigste alternativet tilgjengelig. Toget vil ta ca. 4 timer+ for å nå sør på Sri Lanka. Billetter kan bestilles online.

Fant du ikke et passende svar?

Vår ledelse hjelper deg gjerne.

Ary Heim - Solid Surf & Yoga House-min

SRI LANKA | WELIGAMA

Ary Heim ????????

Stedsleder & Medeier

srilanka@solidsurfhouse.com

BETALINGSPLAN

Du ønsker å bestille, men har ikke hele midlene fullført ennå? Kontakt oss og vi utarbeider en tilpasset betalingsplan for deg!

Det kreves et min på 99,- Euro for å melde seg på kurset. 

Kontakt oss: srilanka@solidsurfhouse.com 


DU KAN BETALE HOS OSS PÅ DEN MEST FLEKSIBLE MÅTEN
VI TILBYR BANKKONTO I EUR - usd - aud - cad - ch - gbp ELLER BETALER MED ETT AV DE ANDRE ALTERNATIVERNE