OM OSS

HISTORIEN

Historien om Solid Surf & Yoga House startet i den myke strandbyen Zandvoort i Nederland, hvor Jordy Robers åpnet en surfebutikk og surfeskole ved navn Dfrost sommeren 2006.

To år senere bestemte han seg for å ta spranget og åpnet Dfrost surfeleir i Taghazout sammen med en lokal forretningspartner i Marokko. Etter 5 år med glede, utfordringer og mye erfaring, startet Jordy på en selvstendig vei som eier av et nytt Surf Camp-selskap ved navn Solid Surf House.

Solid Surf House hadde som mål å lansere et nytt konsept med fokus på en alt inkludert pakke for å forbedre kundeservicen og tilby svært konkurransedyktige priser for å skape en vinn vinn. Åpenhet er et ledende nøkkelelement – ​​ingen skjulte avgifter som surfetimer uten surfebrett!

Mot slutten av året 2014 åpnet Jordy opp enda et Solid Surf House-sted i Taghazout sammen med sin marokkanske kollega Ayoub, som tidligere jobbet som hodesurfeinstruktør på Dfrost surfeleir. 

Ayoub er en lidenskapelig treningsguru og surfer og etablerte seg som den mest vennlige og gjestfrie medeieren og skaper en perle av et sted i Marokko. Med massevis av Surf Camp-erfaring og lokalkunnskap er han den rette mannen for jobben. Han er en ISA-sertifisert surfeinstruktør, sertifisert personlig trener en hardtarbeidende sykehusfyr som ikke ønsker annet enn det beste for gjestene våre!

Ary, medeieren fra Tyskland, sluttet seg til Solid Surf House-familien nylig i 2022 og medeier vår nyeste beliggenhet på Sri Lanka samt Bali-lokasjonen. Som sertifisert ISA-surfeinstruktør bidrar han til kvaliteten på surfeguidingen og – med sine 7 års yrkeserfaring innen ledelsesrådgivning – tilfører han også en bris av den ubestridte "tyske grunnigheten" til vår virksomhet.

Vår nyeste medeier er Thomas fra Sveits og kom til oss i 2023 som medeier på Bali. Sveitsisk kvalitetsservice og punktlighet er hva hans klokkebakgrunn vil legge inn i Solid Surf House. Pass på, vi kan aldri komme for sent! Thomas er en sertifisert ISA-surfeinstruktør og er klar til å bringe vårt servicenivå til nye standarder.

Alt det harde arbeidet, lidenskapen og engasjementet ga resultater, og vi har nå alt på plass for å gjøre oppholdet ditt på Solid Surf & Yoga House minneverdig.

Med vår enkle, men konkurransedyktige tilnærming, tar vi sikte på å gjøre surfing rimelig for alle. Vi gjør det ved å tilby én problemfri pakke:

“En pakke passer alle”

En pakke som inkluderer alt til de beste prisene rundt.

Hos Solid liker vi å holde ting intime ved å redusere antall gjester i alle surfeleirene våre. Ingen masse besøkende, vi er et sted hvor alle kjenner navnet ditt.

Vårt dedikerte personale vil tilby deg en uforglemmelig surfe- og yogaferie!

Bli med i Solid Surf Family nå!