B2B

B2B

Bli med Solid Surf House og få med deg suksessbølgen!

Hvis du alltid har drømt om å eie en surfecamp-franchise, men ikke vet hvor du skal begynne, har Solid Surf House den perfekte løsningen for deg. Ved å samarbeide med Solid Surf House kan du forvandle lidenskapen din for utendørseventyr til en blomstrende virksomhet. Vi tilbyr opplæringen, bookingen, merkevarebyggingen og markedsføringsstøtten du trenger for å lansere og drive din egen surfecamp-franchise. Her er grunnen til at Solid Surf House er den ideelle muligheten for deg:

 1. Partner med et respektert merke i surfeindustrien Solid Surf House er et globalt anerkjent navn i surfeverdenen. Ved å bli med i franchisen vår vil du dra nytte av den utbredte tilliten og respekten som merkevaren vår har høstet. Vårt rykte tiltrekker seg surfere fra hele verden som verdsetter opplevelsene av høy kvalitet vi tilbyr. Dra nytte av vår etablerte merkevareforening og ta del i vår omfattende kundebase.
 2. Nyt friheten til å drive din egen surfeleir med en unik identitet Som en Solid Surf House-franchisetaker vil du ha uavhengigheten til å drive surfeleiren på ditt valgte sted samtidig som du opprettholder din unike identitet. Vi har 17 års erfaring, et dedikert støttesystem og et anerkjent navn til bordet, noe som sikrer at du har de nødvendige ressursene for å lykkes.
 3. Diverse muligheter for utendørsaktiviteter Solid Surf House går utover surfeleirer. Vi tilbyr en rekke utendørs eventyrmuligheter, inkludert yogaretreater, fjellsteder, ski- og snowboardleirer og mer. Vi tilbyr innledende inspeksjoner, forbedringstips, omfattende opplæring, kontinuerlig støtte og driftssystemer for alle typer utendørseventyr du velger å forfølge.
 4. Få tilgang til en omfattende kundebase bygget over 17 år Når du blir med i Solid Surf House, får du umiddelbar tilgang til vår enorme kundedatabase som er dyrket over 17 år. Utnytt vår sterke online tilstedeværelse, med 350,000 22.500 unike besøkende på nettstedet årlig og over 1.2 26.000 følgere på sosiale medier med opptil XNUMX millioner seere på videoer, XNUMX XNUMX e-postadresser. Målrett tilbake kunder og nå eventyrere over hele verden som aktivt søker nye opplevelser.
 5. Utnytt velprøvde systemer, standarder og teknologier Solid Surf House tilbyr en velprøvd forretningsmodell med velprøvde prosesser, standarder og teknologier. Minimer risiko og kjør surfeleiren din med selvtillit, vel vitende om at du har et etablert rammeverk å stole på. Øk sjansene dine for suksess og konsentrer deg om å utvide virksomheten din.
 6. Enkel onlinebestilling og kundeservice Vårt sentraliserte online booking- og kundeservicesenter håndterer alle bestillinger raskt og profesjonelt. Du slipper å administrere kundebestillinger eller bruke tid på administrasjonsoppgaver. Dette frigjør deg til å fokusere på å gi uforglemmelige opplevelser til gjestene dine.
 7. Dra nytte av markedsføringskampanjer i verdensklasse Vårt ekspertmarkedsføringsteam administrerer internasjonale, nasjonale og lokale markedsføringskampanjer, ved å bruke effektive annonseringsmetoder og den nyeste teknologien og verktøyene. Din tilstedeværelse på sosiale medier, kundekommunikasjon og online/offline-kampanjer blir tatt hånd om av vårt interne team.

Hvorfor velge vår nettplattform?

Vår nettbaserte plattform lar deg dedikere deg til å drive surfeleiren din uten å bekymre deg for overheadkostnader, markedsføring, administrasjon eller bestillinger. Her er hva plattformen vår tilbyr:

 • Et nettsted med mye trafikk med en tilpasset seksjon for leiren din med bilder, videoer og artikler som viser posisjonen din.
 • Et avansert online reservasjonssystem med tilgjengelighetsteknologi, automatisert kunde-e-post og strømlinjeformede innsjekkings-/utsjekkingsprosesser.
 • En sikker og pålitelig nettbasert betalingsgateway som aksepterer store kredittkort og betalingsmetoder.
 • Profesjonell kundeservice og e-poststøtte håndteres av vårt dedikerte supportteam.

Hva tilbyr Solid Surf House?

Når du blir med i Solid Surf House, får du følgende støtte:

 • Profesjonelle bilder og videoer av leiren din for å lokke besøkende og vise frem tjenestene dine.
 • Merkevarematerialer, inkludert skilting, varer og veggmalerier med Solid Surf House-logoen og design.
 • Omfattende opplæring om prosedyrer foran og bak huset, standarder for kundeservice og råd om forbedring av produktet ditt.
 • Veiledning om gjestevelkomstsett basert på vellykket praksis fra andre Solid Surf House-steder.

Bli med franchisefamilien fra Solid Surf House og ri på suksessbølgen. Ta det første skrittet mot å bygge ditt eget paradis i dag. Med Solid Surf House blir du en del av et globalt nettverk av lidenskapelige individer som er dedikert til å tilby eksepsjonelle surfeleiropplevelser.

Men før du dykker inn, la oss ta opp noen nøkkelspørsmål for å sikre at du har en klar forståelse av franchisemuligheten:

 1. Er du klar til å gjøre lidenskapen din for surfing til en blomstrende bedrift? Se ikke lenger enn til Solid Surf House, hvor vi tilbyr verktøyene, støtten og ekspertisen for å hjelpe deg med å etablere din egen vellykkede surfeleir-franchise. La oss dykke dypere inn i hva som skiller Solid Surf House og hvordan vi kan gjøre din franchisereise til en sømløs og givende opplevelse.
 2. Velg det perfekte stedet med ekspertveiledning: Mens du har friheten til å velge ditt foretrukne sted for surfeleiren, tilbyr Solid Surf House verdifull innsikt og anbefalinger basert på omfattende forskning og vår mange års erfaring i bransjen. Dra nytte av vår kunnskap og maksimer potensialet til ditt valgte reisemål.
 3. Strømlinjeformet infrastrukturutvikling for en raskere lansering: Vi forstår utfordringene med å bygge en surfeleir fra bunnen av. Det er derfor Solid Surf House gir uovertruffen støtte for å forbedre og optimalisere den fysiske infrastrukturen til leiren din. Med vår ekspertise kan du omgå vanlige fallgruver og fremskynde lanseringen av din drømmesurfecamp.
 4. Vis frem leiren din med fantastiske bilder: Vårt profesjonelle team vil fange essensen av surfeleiren din gjennom fantastiske bilder og videoer. Disse fengslende bildene vil bli brukt på tvers av våre nettplattformer, sosiale mediekanaler, pressemeldinger og mer, effektivt lokke potensielle gjester og vise frem den unike livsstilen og tjenestene leiren tilbyr.
 5. Omfavn din unike identitet mens du drar nytte av et pålitelig merke: Hos Solid Surf House tror vi på kraften til individualitet. Som franchiseeier har du friheten til å forme leirens identitet og atmosfære. Mens du opprettholder din unike karakter, vil du også dra nytte av tilliten og anerkjennelsen knyttet til Solid Surf House-merket, og tiltrekke deg kunder som verdsetter vårt etablerte rykte.
 6. Omfattende opplæring for din suksess: Våre dedikerte operasjonelle ledere vil gi grundig opplæring og veilede deg gjennom hvert trinn i prosessen. Fra front-of-house prosedyrer til kundeservicestandarder, vil du få kunnskapen og ferdighetene som trengs for å levere eksepsjonelle opplevelser til gjestene dine. Vi vil også dele uvurderlige råd om hvordan du kan forbedre produktet ditt og maksimere fortjenesten basert på vår omfattende bransjeerfaring.
 7. Strategiske markedsføringskampanjer for å drive virksomheten din: Solid Surf House tar seg av alle dine markedsføringsbehov, fra internasjonale til lokale kampanjer. Vårt team av markedsføringseksperter vil implementere effektive annonseringsmetoder, ved å bruke den nyeste teknologien og verktøyene. Med vår støtte kan du forbedre din tilstedeværelse på sosiale medier, engasjere deg med målgruppen din og generere buzz for surfeleiren din.
 8. Sømløs online bestilling med avansert teknologi: Vårt avanserte online reservasjonssystem, skreddersydd for de spesifikke behovene til surfeleirer, sikrer uanstrengt bestilling for gjestene dine. Med live tilgjengelighetsteknologi og automatiserte kunde-e-poster før og etter ankomst, eliminerer systemet manuelle administrasjonsoppgaver, slik at du kan fokusere på å levere uforglemmelige opplevelser.
 9. Kundestøtte døgnet rundt for fred i sinnet: Solid Surf Houses dedikerte kundestøttesenter er tilgjengelig 24/7, klar til å svare på eventuelle gjestehenvendelser eller bekymringer. Vær trygg på at du og dine gjester vil motta rask, profesjonell hjelp når det er nødvendig. Si farvel til å bruke timevis på gjeste-e-poster, og send dem i stedet til vårt vennlige supportteam.
 10. Trives i et samarbeidsnettverk av likesinnede entreprenører: Når du blir med i Solid Surf House, blir du en del av et støttende fellesskap av franchisetakere. Delta i regelmessige møter, både online og personlig, hvor du kan dele innsikt, utveksle ideer og lære av suksessene til andre surfeleir-gründere. Sammen løfter vi hverandre og hever kontinuerlig listen i bransjen.
 11. Kvalitetskontroll for konsistent fortreffelighet: Solid Surf House er forpliktet til å opprettholde de høyeste kvalitetsstandardene på alle franchisesteder. Våre operasjonelle ledere gjennomfører regelmessige inspeksjoner og gir kontinuerlig støtte for å sikre at surfeleiren din oppfyller og overgår våre strenge kvalitetsretningslinjer. Å levere fortreffelighet blir en annen natur, og fremmer kundetilfredshet og lojalitet.

Ved å bli med i Solid Surf House får du tilgang til en omfattende pakke med støtte og ressurser som vil gi deg mulighet til å etablere og utvide din surfecamp-franchise. Fra å velge det perfekte stedet til å strømlinjeforme infrastrukturutvikling, fange imponerende bilder og implementere effektive markedsføringsstrategier, vi er her for å veilede deg hvert trinn på veien.

Vi forstår at det å drive en vellykket virksomhet krever en kombinasjon av lidenskap, ekspertise og et sterkt støttesystem. Hos Solid Surf House gir vi verktøyene og opplæringen du trenger for å gjøre lidenskapen din for surfing til en blomstrende virksomhet. Med vår velprøvde forretningsmodell, etablerte merkevareomdømme og globale nettverk av likesinnede gründere, kan du trygt ta fatt på reisen din mot å eie en vellykket surfecamp-franchise.

Så, er du klar til å ri på suksessbølgen med Solid Surf House? Ta det første skrittet i dag og la oss hjelpe deg å forvandle drømmen din til virkelighet. Bli med franchisefamilien vår og sammen vil vi skape uforglemmelige surfeleiropplevelser og lage bølger i bransjen. Gjør deg klar til å ri på bølgen av suksess med Solid Surf House.