SURF CAMP RESORT VILLA

Vi åpner 09. oktober
09. oktober til 11. november - 1 privat rom igjen

SURF CAMP RESORT VILLA MENTAWAI | INDONESIA

HURTIGKOBLINGER: HVORFOR OSS ? | EN PAKKE PASSER ALLE | ROM & PRISER

Om Solid Surf Resort Villa Mentawai

Solid Surf Camp Resort Villa Mentawai gjør en av de beste, mest rå og naturskjønne vakre surfestedene i verden rimelig. Det ligger rett ved havet, en ultimat beliggenhet ved stranden nær 14 surfespots i ordklasse og ca. 30 min båttur fra ytterligere 20+ surfesteder i verdensklasse. Alt innen rekkevidde av surfebåten vår.

Oppdag vår eksklusive eksklusive surfeleirvilla ved stranden med basseng, unikt designet med både klimaanlegg og viftekjøling, med plass til opptil 10/12 gjester. Skreddersy opplevelsen din ved å bestille individuelle rom som et "surfecamp"-konsept eller reserver hele villaen som en familie eller gruppe.

Vi er lokalisert i Tua Pejat på Mentawai-øyene, Indonesia, og dette er en av de mest uberørte vakre og eksklusive
områder i hele verden. Bygget på en øy hvor vi har en 4,800 m2 stor beliggenhet ved stranden med surfing i verdensklasse rett utenfor dørstokken vår, den utrolige overfloden og variasjonen av bølger, uten sidestykke noe annet sted på denne jorden, er dette den absolutte surfe Mekka.

 

“EN PAKKE PASSER ALLE”

Et opphold på vårt surfeleiranlegg Villa Mentawai er inkludert i vår uovertrufne alt inkludert surfeleirpakke kalt: "one package fits all".

Dette er en bekymringsfri og problemfri pakke som har alt inkludert og tatt vare på. En pakke som passer alle! Det spiller ingen rolle om du er en absolutt nybegynner, middels eller avansert surfer, da alle alternativer er inkludert.

Bare bestill, sjekk inn og nyt surfeferien din på vårt Surf Camp Resort Mentawai med vår "en pakke passer alle".

Alle er velkomne og ankomst til surfeleiren vår er mulig mandag – onsdag – fredag ​​– søndag. (følger hurtigruteplanen)

Vennligst sjekk vår FAQ (klikk)

for mer informasjon om hvordan du kommer deg hit.

kami akan segera menemuimu!!!

Betyr: «Vi sees snart!

Cowork&Surf og Surf & Yoga-ferier

Villaen har en ekspansiv utendørsterrasse med svømmebasseng, en stue med havutsikt, tre luksuriøse rom med eget bad med havutsikt, komplett med dusjer og badekar og ett luksuriøst delt eller familierom med eget bad for 4 personer. Unn deg en romslig og sunn mat tilberedt av våre dyktige kokker. Hev oppholdet ditt med yoga på taket som tilbyr en fantastisk 270-graders utsikt, utforsk snorklingrevet like utenfor villaen, og nyt surfing i verdensklasse i de eksklusive omgivelsene bare et steinkast unna.

Våre eksklusive rom med havutsikt som bryter grensene for komfort, pris, stil og bærekraft.

Vi vil gjøre oppholdet ditt uforglemmelig.

Vi er perfekt plassert på stranden, med bare noen få skritt fra havet klarte vi å bygge en stil med moderne design, komfort, organisk, frisk og tropisk.

Vi tilbyr 1 x stor havutsikt Superior rom med eget bad for 2 personer – 2 x havutsikt Deluxe rom med eget bad for 2 personer og 1 x delt rom eller 4 personers rom for familier, venner eller enkeltpersoner som liker å dra nytte av et sosialt miljø og få venner for livet. Se for flere detaljer om rommene våreROM & PRISER seksjon.

Hvilke fasiliteter tilbyr villaen vår:

 • Villa ved havet
 • Takpanoramautsikt over bukten
 • Bar på taket
 • Utekino
 • Stue og underholdning
 • Restaurant
 • Beachvolleybalbane
 • Jetski
 • Stå opp padlebrett
 • vannscooter
 • Snorkleutstyr
 • Volleyball
 • Surfskate bolle
 • Scooterutleie
 • Svømmebasseng
 • Brettoppbevaring
 • Brettutleie – bredt utvalg av surfebrett inkl. avanserte surfebrett (se vår koggerside)
 • Yogaområde med utsikt over havet og bukten
 • Bålsted på stranden
 • BBQ

Listen er lang, og vi er det perfekte stedet å henge ut og nyte utsikten som havet og bukten tilbyr. Med disse utsiktene og tre forskjellige bølger bare et steinkast unna, er livets minne garantert.

Mer info kommer snart...

Flere surfeplasser venter på deg, hver med forskjellige ferdighetsnivåer. Vår virksomhet er utstyrt med 3 båter og 1 jetski for å nå alle disse stedene.

Barn og nybegynnere – kan nyte de enkle bølgene (når du vender mot vest) på vårt lokale sted rundt hjørnet og surfe med de lokale barna.

Nybegynnere – Middels – Longboardere – vil like det krystallklare blå vannet på vårt lokale surfested Tikus. En morsom venstrehendt som passer for alle nivåer og kan produsere til og med en tønne når den er stor overalt. Et perfekt oppsett og et av de populære surfestedene i området vårt.

Middels og avansert surfere har valget mellom mange ripbare venstrehendte eller høyrehendte vegger som Teleskoper, Islands, 7 palms, mens eksperter og proffer kan utfordre seg selv med perfekte tønnegroper på steder som Suicides, Scarecrows, Ombak Tidur. Med en rekke alternativer på over 14 bølger i nærområdet vårt og over 20+ bølger på bare en 30 min båttur, har vår destinasjon noe for enhver surfer.

Surf guiding: Solide dekker surfeguide i en rekkevidde på 42 km i vår doble 225 hk – flaggskipbåten «the Zephyr». Basert på prognosen bestemmer vi plasseringene for de beste surfingene som varierer fra våre lokale steder opp til det berømte området Playgrounds (Pitstops, Burger World, Hideaways), men også sørover steder som Hollow Trees. De vil alle bli oppdaget hvis forholdene ber om det. Avgjørelsen er alltid hos kapteinen og surfeguiden med tanke på bølgevarsel og værmønstre.

 Dette er uten tvil en av verdens fremste surfedestinasjoner, med en rekke bølger som er praktisk talt uendelige året rundt! Det er en grunn til at proffene har dette på sin bøtteliste, og nå burde det være på din!

Vi henvender oss også til ikke-surfere.

Det vi tilbyr er en fantastisk mulighet til å slappe av i en virkelig unik setting hvor du kan surfe og også slappe helt av ved å trene yoga, utforske havet og øya, mangrover, laguner, snorkle korallrevene og selvfølgelig surfe, surfe, surfe. Feir helligdagene i et eksklusivt avsidesliggende område vekk fra kjas og mas, det raske dagliglivet.

Vennligst sjekk vår Aktiviteter (klikk)

Ren øystil å leve som om det var en TV-reklame som nyter det blå tropiske vannet, endeløse strandturer og solnedganger. Det er ekstra aktiviteter som: Jetski, kajakkpadling, snorkling, Stand Up-padling gjennom lagunene og fotturer på naboøyene for å oppdage ferskvannsfossene eller møte de innfødte stammebefolkningen i Mentawai.

Dette er ferie som passer for alle i alle aldre som elsker fjerntliggende tropiske ferier, surfing, yoga, utforsking og havliv.

På surfestedet vårt i Mentawais, hvor reisen fra A til B er like spennende som bølgene du er bestemt til å erobre. Vår forpliktelse til å levere deg til de beste surfestedene støttes av en flåte som inkluderer 3 båter, 1 jetski og en pakke med sikkerhets- og kommunikasjonsverktøy.

Hovedbåt: White Shark 285 "Zephyr" – Slipp løs kraften!

Legg ut på surfeeventyr med flaggskipet vårt, White Shark 285. Dette 9-meters beistet, CE-klassifisert som kategori B offshore, kommer fra Europa og pakker kraft med doble 225Hk-motorer. Med plass til 9 surfere og 2 besetningsmedlemmer, når den en maksimal hastighet på 82 km/t, noe som sikrer at du rir på bølger på et hvilket som helst surfested på rekordtid. Perfekt for surfeguiding mellom øyer eller større grupper, denne båten har en sovekabin/oppbevaring for to, en separat cockpitlugar med kjøkkenkrok (kjøleskap, toalett, mikrobølgeovn, vask), ferskvannsdusj ombord og solterrasse. Høres kult ut? Absolutt, fordi det er det!

Dekoding CE-sertifisering B:

Kategori B (Offshore): Skreddersydd for offshore eller kystnære farvann der forholdene kan gå ville med vindstyrke opp til 8 (Beaufort-skala) og betydelige bølgehøyder på opptil 4 meter. Ideell for lengre offshore-reiser, takling av røff sjø og omfavnelse av sterk vind.

Mindre, men mektig: 5m aluminiumsbåter

For lokale surfeplasser og improviserte eventyr er våre to 5-meters aluminiumsbåter, hver med en 40Hk motor, ditt beste valg. Disse båtene er raske og kvikke og passer for mindre grupper på opptil 4 surfere og 1 besetningsmedlem. Drop-offs er en lek, når som helst, dag eller natt.

Nødklar: SEADOO GTX 135Hk

Sist, men absolutt ikke minst, møt vårt sikkerhetskraftsenter – SEADO GTX 135Hp. Denne høyytelses jetskien er vårt dedikerte nødverktøy, som sikrer rask respons og assistanse i uforutsette situasjoner. Din sikkerhet er vår prioritet, og SEADO GTX er her for å gi et ekstra lag med sikkerhet under surfeeventyrene dine.

Kommunikasjonsverktøy: Holder deg tilkoblet

Hold kontakten med mannskapet vårt ved å bruke førsteklasses kommunikasjonsverktøy, inkludert en satellitttelefon, VHF-radio og vanntette Motorola Walkie Talkies med en rekkevidde på 10 km. Enten det er å koordinere drop-offs, sjekke surfeforhold eller sikre sikkerhetsprotokoller, holder kommunikasjonsverktøyene våre oss synkronisert gjennom surfeopplevelsen din.

På surfeleiren vår er reisen en integrert del av eventyret, og vi har fartøyene og verktøyene som matcher spenningen i bølgene. Bli med oss, og la oss navigere i spenningen sammen, med sikkerhet og sømløs kommunikasjon som våre konstante følgesvenner!dd

Nauti Toys er våre Nautic vannleker som vi har tilgjengelig for gratis bruk for alle våre gjester. Du kan underholde deg selv hvis surfe er av eller bare vil ha en lat dag.

kajakk – vi har 5 gjennomsiktige kajakker tilgjengelig for en maks kapasitet på 2 personer. Du kan utforske revene med glassbunnen, padle rundt i forgården vår. Vi arrangerer også utflukter eller turer mot en ekstra avgift. Se mer om dette lenger ned på denne siden.

Snorkleutstyr – Vi har mange komplette sett med snorkleutstyr å svømme rundt i vårt private rev foran villaen. Det er gratis å bruke det. Vi organiserer også turer for å snorkle severdigheter litt mer avsidesliggende mot en ekstra avgift. Se mer om dette lenger ned på denne siden.

Vannscootere – vi har 5 vannscootere som kan brukes til svømming og snorkling. Scooterne er gratis å bruke og på de betalte utfluktene er det gratis mulighet å inkludere. Se mer om dette lenger ned på denne siden.

Stand Up Paddle Boards – Vi har et fint utvalg av padlebrett (5 voksne og 3 barn) som kan brukes gratis i hagen vår. Vi arrangerer også Stand Up Paddle-turer mot en ekstra kostnad på noen av de helt spesielle stedene i området vårt. Se mer om dette lenger ned på denne siden.

Jetski – Seadoo 135 GTX – vi har en jetski tilgjengelig for utleie på forespørsel. Se mer om dette lenger ned på denne siden.

Hvorfor oss?

 • Opplev øylivet til det fulle! 
 • Daglig ferske måltider med importert og lokal mat.
 • Vegetariske, gluten- og laktosefrie alternativer tilgjengelig.
 • Mentawai Surf Villa har kun rom med eget bad og luftkondisjonering.
 • Vi tilbyr "En pakke passer alle" til en god pris.
 • Hypnotiserende hvit sand, surfing i verdensklasse, palmer og uvurderlige solnedganger.
 • Kom som gjest og dra som familie!
Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS
Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai

hattOVERNATTINGEN (INKLUDERT)
Den beste pris-verdi-pakken

 • Frokost
 • Lunsj
 • Ettermiddagssnack
 • Middag (vegetarisk, gluten- og laktosefri tilgjengelig)
 • Kveldsnack
 • BBQ
 • Kokosnøtter med fri flyt, hjemmelaget brus og vann
 • Alle rom med eget bad og luftkondisjonering
 • Håndklær (ikke for stranden)
 • Wifi
 • Biljardbord
 • Utekino
 • Svømmebasseng
 • Isbad
 • Daglig rengjorte rom
 • 24/7 Surf House-team på stedet
STYLELEIE (INKLUDERT)
Myke og harde brett – middels og avansert kogger
SURFESØT med BÅT (INKLUDERT)
For planlagt surfeøkt
TønneSURFGUIDING (INKLUDERT)
Middels (L3) og avansert (L4) – Pro
SURFELLEKSJONER (INKLUDERT)
Nybegynnertimer (L1 & L2)
YogaenYOGAEN (INKLUDERT)
Daglig 1 x økt pp (alle nivåer)
SkateSURF SKATE BOWL
Gratis bruk av skateboard
TvVIDEOANALYSE OG TEORI
To kvelder i uken
T skjorteGRATIS T-SKJORTE
Vilkår og betingelser gjelder
FOTOPAKKE 
Min 25 skudd HD-kvalitet + 75,- euro

ShakaEKSTRA VALG

 • Brus og alkohol (ikke inkludert)
 • Scooterutleie: – Gratis bruke
 • Snorkleutstyr – Gratis bruke
 • Stående padlebrett – Gratis bruke
 • Jetski – se aktiviteter og utflukter
 • Kanoer: - se aktiviteter og utflukter
 • Flyplass og båttransport: Send oss ​​en e-post for et tilbud / mer info i FAQ.
 • Surfeforsikring – Bedre surf enn beklager: € 35,- pppw

MENTAWAI SURF CAMP VILLA

SURFGUIDING & SURFESKOLE

YOGA OG AKTIVITETER

Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai - SURF INSTRUKTØR KURS

ROM & PRISER

Delt rom

15. november til 15. mars €20,- dagsrabatt
125, -
ppp dag
inkl "En pakke passer alle"
 • Eget bad
 • Seng og bad med hageutsikt
 • Regn dusj
 • Hageterrasse
 • AC og viftekjølt
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Skap og oppbevaring
 • Sikker
 • TV og Netflix
 • Komfortabel køyeseng med trapp
 • Privat strømplugg og leselys
 • Wifi 100 Mbps
mest booketD

Deluxe Room

15. november til 15. mars €20,- dagsrabatt
140, -
ppp dag
inkl "En pakke passer alle"
 • Eget bad
 • Havutsikt seng og bad
 • Badekar og regndusj
 • Vindusbalkong
 • AC og viftekjølt
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Skap og oppbevaring
 • Sikker
 • TV og Netflix
 • Mini kjøleskap
 • Wifi 100 Mbps
 • Enkeltromsavgift + € 50,- pd
Populær

Superior-rom

15. november til 15. mars €20,- dagsrabatt
155, -
ppp dag
inkl "En pakke passer alle"
 • Eget bad
 • Havutsikt seng og bad
 • Badekar og regndusj
 • Privat balkong og seter
 • AC og viftekjølt
 • Håndkle- og sengetøyservice
 • Skap og oppbevaring
 • Sikker
 • TV og Netflix
 • Mini kjøleskap
 • Wifi 100 Mbps
 • Enkeltrom + € 50,- pd
høy etterspørsel

PRIVAT VILLA

1050, - per dag

1-8 personer - 1050,- € per villa per dag inkl. "en pakke passer alle"
9 personer - 1175,- € per villa per dag inkl. "en pakke passer alle"
10 personer - 1250,- € per villa per dag inkl. "en pakke passer alle"

Flere de 10 personene? værsåsnill kontakt oss.
 • PRIVAT VILLA INKL. "EN PAKKE PASSER ALLE"

  Rom kan deles mellom gruppen, paret eller familien.
GROUP

AKTIVITETER OG UTflukter

2.5 time Oppdag Underwater Paradise: Snorkelekspedisjon til Batu Tongga

Legg ut på en fengslende snorkelekspedisjon til den fascinerende steinøya Mentawais. Plassert til havs og omkranset av pulserende koraller og marint liv, gir denne ekskursjonen en bemerkelsesverdig mulighet til å dykke ned i undervannsunderene i Mentawai-skjærgården. Bli med oss ​​på en 2.5-timers reise til den ubebodde klippeøya "Batu Tongga", som ligger i den uberørte bukten Sipora Mentawai. Din opplevelse inkluderer sømløs transport og førsteklasses snorkelutstyr, som sikrer en uforglemmelig utforskning av det fantastiske vannriket til Mentawai-øyene.

2.5 timer – 25 USD pp min 2 personer

NOTAT: Vi har gratis bruk av snorkleutstyr for snorkling rundt Villa-området.

2.5-timers Jet Ski Mentawai Discovery Tour:

Legg ut på en akvatisk odyssé uten sidestykke med vårt eksklusive Island Explorer Adventure – en fryktinngytende 2.5-timers guidet ekskursjon som sømløst blander begeistringen av jetski med den fortryllende skjønnheten til Mentawai – Sipora Islands fengslende kystlinje, øyer, laguner, mangrover og ubebodde perler. .

Ta en pause for en snorklepause på et av de fineste snorklestedene i Mentawais, eller nyt en lunsjpause på en av de ubebodde øyene, og opplev en Robinson Crusoe-lignende flukt.

Guidet av våre eksperter, som navigerer i disse farvannene med uovertruffen ekspertise, kjenn brisen i håret og varmen fra solen på huden din mens du krysser det glitrende vannet. Denne 2.5-timers reisen lover ikke bare spenning, men en oppdagelsestur der hvert øyeblikk er et øyeblikksbilde av den fascinerende skjønnheten Mentawai – Sipora Island har å tilby.

2.5 timer – 225 USD (maks 2 personer per jetski)

2-timers kajakk- eller stand-up paddleboard-tur i Awera Islands lagune og mangroveskog

Er du klar til å omfavne naturens stillhet og avdekke skjulte underverker?

Legg ut på et rolig eventyr med vår kajakk- eller Stand-Up Paddle Board-tur i Awera Islands lagune og mangroveskog. Gli gjennom den rolige lagunen, naviger i svingete mangrovevannveier, og oppdag de fengslende «Three Sisters».

En miljøvennlig, guidet reise venter, som gir en uforglemmelig utforskning av dette uberørte naturparadiset.

25,- USD pp/min 2 personer

Jetski – (maks 2 personer per jetski)

Fra vår pontongrekkevidde maks 1 km.

15 min – 35 USD 

30 min – 60 USD 

45 min – 80 USD

60 min – 95 USD

fiske: 

Halv dag: 350 USD (maks 5 personer)

Hel dag: 550 USD (maks 5 personer)

På forespørsel og kun tilgjengelig båt.

FÅ EN GRATIS TEE

vilkår og betingelser gjelder

FAQ

Ja, det kan du 1000%! Vi har et fint luksuriøst delt rom for 4 personer, men du kan også bestille alle typer rom som enkeltrom.

Vi har alltid en fin blanding av single, venner og parreisende. Det er en perfekt måte å bli et solid familiemedlem på, møte nye venner for livet eller til og med finne din fremtidige sjelevenn!

 • Sommerklær
 • Cap eller lue
 • Vanntett hette eller lue
 • Bikin-/brettshorts
 • Flip flops
 • Solkrem med høy beskyttelse
 • Myggmiddel
 • Strand håndkle
 • Kamera /GoPro
 • Reservebånd / Finner / brett
 • Voks
 • Leggings (noen får surfeutslett av å gni seg mot surfebrettet eller blir kraftig solbrent. Den enkle løsningen er enten våtdrakt eller leggings) 
 • Eventuelle medisinske forsyninger du måtte trenge under reisen
 • Gode ​​vibber !

Selv om Mentawais er kjent for erfarne surfere, har vi tilfeldigvis noen pauser i nærområdet som passer for nybegynnere surfetimer, middels surfere også. Alle nivåer er velkomne!

Spørsmål: Trenger jeg tidligere surferfaring for å bli med på surfeleiren?

A: Ikke i det hele tatt! Surfeleiren vår er designet for å ta imot deltakere på alle ferdighetsnivåer, inkludert nybegynnere. Enten du er en nybegynner eller aldri har rørt et surfebrett før, er vi her for å hjelpe deg med å lære og nyte spenningen ved surfing. Våre L1 og L2 surfetimer er spesielt skreddersydd for nybegynnere, og gir et solid grunnlag for å komme i gang.

Spørsmål: Hvor kan jeg finne mer informasjon om surfetimene?

A: Du kan finne detaljert informasjon om surfeleksjonene våre på siden "én pakke passer alle" på nettstedet vårt. Denne siden skisserer innholdet i pakken, inkludert varigheten av leksjonene og hva du kan forvente å lære på hvert nivå. Enten du er interessert i L1 eller L2, vil du finne all nødvendig informasjon for å hjelpe deg å velge det riktige alternativet for ditt ferdighetsnivå.

Spørsmål: Hva med middels og avanserte surfere? Har du noe til oss?

A: Absolutt! Vi forstår behovene til middels og avanserte surfere, og vi er stolte av å tilby skreddersydde opplevelser for L3 middels og avanserte surfere. Våre guideøkter for båtsurfing er designet for å ta deg med på et eventyr over Mentawais opp til lekeplasser i nord til sør nær Hollow Trees, og utfordre deg selv under mer avanserte forhold. I nærheten av surfeleiren vår, innen 4 – 1 km, finner du rundt 2 surfeplasser med de mest kjente og berømte bølgeteleskopene rett rundt hjørnet vårt.

Vi har separate surfeveiledningsøkter dedikert til disse ferdighetsnivåene for å sikre at du får en best mulig opplevelse. 

Spørsmål: Kan du fortelle meg mer om surfeveiledningsøktene?

A: Våre surfeguideøkter ledes av erfarne guider som er kjent med øyas beste surfesteder. I løpet av disse øktene vil du ha muligheten til å utforske en rekke pauser, fra skjulte perler til kjente surfedestinasjoner. Våre guider vil dele sin lokale kunnskap, hjelpe deg med å navigere i bølgene og gi verdifulle tips for å forbedre surfeferdighetene dine. Enten du er en middels eller avansert surfer, er surfeveiledningsøktene våre designet for å ta surfingen til neste nivå.

Tidlig start og tidlig slutt 😉

 • Dawn Patrol Session (ulike per varsel)
 • 07.30 – 10.00 Frokost eller pakket til Dawn Patrol Sessions
 • 09.00/10.00 Surfetimer eller surfeveiledning/internering (ulike per prognose)
 • 12.00 LUNSJPAUSE
 • 14.00/ 16.00 Guidet surfeøkt
 • 16.00 Surf Skate Session
 • 17.30 Yogaøkt
 • 18.00 Happy Hour
 • 19.00 Middag 
 • 20.00 Filmkveld og gratis popcorn
 • 22.00 Bar Stengt – Musikk av og tid til å slappe av og sove i og gjør deg klar for neste dag med surfing og utforskning.
 
*merk at dette er en eksempeldag - Surfeavgangstid, frokost og planlagte økter er forskjellige per dag, og vi planlegger dem basert på prognosen.

Du trenger ikke å ha et stort budsjett for mat, da vi vil tilby helpensjonsmåltider 7 dager i uken. Frokost, lunsj, snacks og middag er inkludert i Mentawai-pakken vår, da de lokale alternativene er få. Lokal mat er tilgjengelig til en mye lavere pris enn europeisk mat, men utvalget er svært begrenset. Hvis du liker å smake på hvordan øyas kjøkken er, vil det for det meste være basert på Padang-mat eller streetfood (som definitivt er verdt å prøve). Det er bokstavelig talt noen små lokale Warungs (restauranter) som serverer stekt kylling (Ayam Lalapan), Nasi Padang, Rendang og få andre alternativer. Du kan også finne en kinesisk warung på en 15-minutters kjøretur langs hovedveien eller kan gå en 5-minutters spasertur nedover stranden og besøke den eneste vestlige maten, Pizza og Burgere, stedet på øya "The Bakery". Selvfølgelig kan du også kjøpe din egen snacks og mat i forsyningsbutikkene som du kan finne i byen som potetgull, cola, vann, sjokolade, iskrem osv. Vi synes det er godt å gå ut noen ganger, møte de vennlige lokalbefolkningen og se hva er der ute samtidig som den støtter den lokale økonomien.

Mentawai tilbyr utmerkede surfeforhold året rundt. Selv i lavsesongen overgår kvaliteten på surfe den på mange høysesongdestinasjoner. Indonesia, generelt, har gjennomgående utmerket surfing, som tiltrekker seg surfere og profesjonelle hele året. Den viktigste surfesesongen, fra mai til september, er kjent for sine større og mer konsekvente dønninger. Imidlertid kan disse dønningene noen ganger være for store for den gjennomsnittlige surferen og aktivere store bølgepunkter som PRO-surfere ser etter. Ikke desto mindre er det fortsatt mange surfeplasser tilgjengelig i høysesongen, selv med store dønninger, noe som sikrer moro for surfere på alle nivåer, inkludert nybegynnere.

For de fleste surfere er skuldersesongen (oktober/november – mars/april) og til og med lavsesongen (desember, januar, februar) passende valg. 

I disse periodene forblir surfingen suveren og er spesielt egnet for nybegynnere til middels/vanskelige surfere. Selv om det kan være færre store dønninger, er bølgene fortsatt morsomme og tilgjengelige. 

Regnsesongen, i motsetning til noen andre regioner som Bali eller Sri Lanka, opplever ikke Mentawai en distinkt regntid eller monsun. Regn er spredt utover året, med en liten økning i lavsesongen, men fortsatt mange solfylte dager for å skryte av D-vitaminet ditt.

Avslutningsvis er det aldri et dårlig tidspunkt å besøke Indonesia for å surfe. Enten det er høysesong eller roligere skulder/off-season, tilbyr Mentawai konsekvente bølger og hyggelige surfeopplevelser for alle ferdighetsnivåer.

Ingen obligatoriske vaksinekrav er nødvendig for å komme inn i Indonesia og Mentawais.

Reise- og avbestillingsforsikring er avgjørende og obligatorisk for enhver reisende som bestiller hos Solid Surf House, da uforutsette omstendigheter kan oppstå under enhver reise. Slike omstendigheter kan omfatte ulykker, medisinske nødsituasjoner, tap av bagasje eller pass, og kanselleringer av reiser eller flyavbrudd og kanselleringer. Uten forsikring kan reisende oppleve betydelige økonomiske tap. Ved bestillingskostnader er ikke Solid Surf House forpliktet til å kompensere i noen av disse arrangementene.

Reise- og avbestillingsforsikringer gir dekning for slike uforutsette hendelser, og sikrer at reisende er beskyttet mot økonomiske tap som kan oppstå på grunn av disse hendelsene. Spesielt avbestillingsforsikring gir dekning for utgifter som påløper når en reise avlyses eller avbrytes på grunn av uforutsette omstendigheter.

Derfor er det avgjørende for reisende å ha reise- og avbestillingsforsikring, da den gir trygghet og økonomisk beskyttelse under reisen. Dette forblir på den reisendes og Solid Surf House-gjestens ansvar.

Vi er lokalisert i Mentawai en gruppe på tre øyer foran Indonesia-provinsen Sumatera. En av de tre Mentawai-øyene er Sipora Island, hvor vi ligger nær havnen og hovedstaden til Mentawai, Tua Pejat.

For å komme hit kreves det litt mer organisering enn å fly inn til Bali, og derfor ser vi på dette stedet som et reisemål alene. 

Når det er sagt, er det ikke veldig komplisert å komme hit, da det er bare tre trinn.

For å forenkle reisen din til Mentawai vil vi gi deg en enkel oversikt først, før du går inn på flere detaljer og tidsplaner.  

Vi starter med den første ankomstbyen:

 1. Jakarta (Indonesia) eller Kuala Lumpur (Malaysia). Siden dette er knutepunktet hvordan komme til Pandang og deretter til Mentawai.
 2. Ankomst Padang -> til hotellet i Padang. Tilbring en natt der for å ta hurtigfergen tidlig om morgenen.
 3. Når vi ankom Sipora Island (Mentawai) Tua Pejat, vil vi hente deg fra havnen og bringe deg til surfehuset vårt, som ligger i nærheten.
 

Din totale reise vil se slik ut:

Hjem — (fly) –>

1. Jakarta eller Kuala Lumpur  — (fly) –>

2. Padang by (Sumatera) — (hurtigferge eller fly TBC) –>

3. Tua Pejat / Solid Surf House (Sipora Island / Mentawais)

 

Mer detaljert info:

Jakarta / Kuala Lumpur (KL): Jakarta/ Kuala Lumpur er hovedknutepunktet for å nå Padang. Internasjonalt eller innenlands er dette transittflyplassen for å komme til Padang. Fra Jakarta / Kuala Lumpur kan du ta alle mulige fly til Pandag City i Sumatera. Dette er en 2.5 timers flytur og kan enkelt bestilles til svært rimelige priser. Fly fra Jakarta med Garuda, Citylink, Batik Air eller Lion Air eller fra Kuala Lumpur med Air Asia.

Padang City: I Padang City må du tilbringe én natt her slik at du kan ta hurtigfergen tidlig om morgenen. Siden flyvningene ikke vil samsvare med avgangstiden til hurtigfergen. De beste dagene å fly til Padang på er: søndag – tirsdag – torsdag – lørdag fordi hurtigfergen vil gå tidlig neste morgen.

 

 

FLY PADANG / MENTAWAI

Flying Padang –> Tua Pejat / Sipora Island (Mentawai)

For de som ønsker å fly fra Padang –> Sipora Island (Mentawai) er det nå en tirsdag og fredag ​​fly tilgjengelig med Susi Air – Ingen surfebrett tillatt!

Flyplass Tua Pejat til Solid Surf House henting og avlevering: GRATIS

Flere flyreiser skal fortsatt bekreftes, men forventes å begynne å fly i 2024/25 til flyplassen i Mentawai / Sipora Island, en 40-minutters kjøretur fra Surf House.

 

 

HURTIGFERGE – PADANG/ MENTAWAI (SIPORA)

Padang –> Tua Pejat (Sipora Island), Mentawais (hurtigferge): 

 • mandag klokken 7 om morgenen
 • Onsdag klokken 7 om morgenen
 • Fredag ​​klokken 7 om morgenen
 • Søndag kl 10:00 om morgenen
 

Tua Pejat (Sipora Island), Mentawais ->Padang (Hurtigferge):

 • mandag klokken 3 ettermiddag
 • Onsdag klokken 3 ettermiddag
 • Fredag ​​klokken 3 ettermiddag
 • Søndag kl 3 og ettermiddag.
 

Hurtigfergen tar omtrent 3 timer å komme til Mentawai.

Vi kan arrangere (ekstra kostnad) full henting og avlevering fra
flyplass –> hotell –> hurtigferge + ferge VIP-billetter (kontakt oss for et tilbud). 
inkl: håndbagasje, 1 innsjekket bagasje (20kg + 1 surfebrettbag (maks 25kg)
 
Du står også helt fritt til å ordne dette selv.
 
Legg merke til at hotellarrangement i Padang må lages selv. Booking.com eller en annen OTA ville være den enkleste å bruke.
 
Vi bor alltid på Mercure Hotel i Padang, anstendig, rimelig og nær fergen.
 

ANKOMST TIL VÅRT SURFHUS I MENTAWAI på hvilken som helst dag med minimum 7 dager4

Vi er den raskeste plasseringen i Mentawais. Mentawais er en gruppe på tre øyer foran den indonesiske provinsen Sumatera. En av de tre Mentawai-øyene er Sipora Island, hvor vi ligger nær havnen og hovedstaden til Mentawai, Tua Pejat.

Vi kan arrangere (ekstra kostnad) full henting og avlevering fra
flyplass –> hotell –> hurtigferge + ferge VIP-billetter (kontakt oss for et tilbud). 
inkl: håndbagasje, 1 innsjekket bagasje (20kg + 1 surfebrettbag (maks 25kg)
 
Du står også helt fritt til å ordne dette selv.
 
Legg merke til at hotellarrangement i Padang må lages selv. Booking.com eller en annen OTA ville være den enkleste å bruke.
 
Vi bor alltid på Mercure Hotel i Padang, anstendig, rimelig og nær fergen.
 
Hurtigfergeinformasjon:
 

HURTIGFERGE – PADANG/ MENTAWAI (SIPORA)

Padang –> Tua Pejat (Sipora Island), Mentawais (Hurtigferge): 

 • mandag klokken 7 om morgenen
 • Onsdag klokken 7 om morgenen
 • Fredag ​​klokken 7 om morgenen
 • Søndag kl 10:00 om morgenen
 

Tua Pejat (Sipora Island), Mentawais ->Padang (Hurtigferge):

 • mandag klokken 3 ettermiddag
 • Onsdag klokken 3 ettermiddag
 • Fredag ​​klokken 3 ettermiddag
 • Søndag kl 3 og ettermiddag.
 

Hurtigfergen tar omtrent 3 timer å komme til Mentawai.

ANKOMST TIL VÅRT SURFHUS I MENTAWAI på hvilken som helst dag med minimum 7 dager

Fant du ikke et passende svar?

Vår ledelse hjelper deg gjerne.

brukerbilde

MENTAWAI | INDONESIA

Jordy Robers 🇳🇱

Grunnlegger og eier Solid Surf House

mentawai@solidsurfhouse.com


DU KAN BETALE HOS OSS PÅ DEN MEST FLEKSIBLE MÅTEN
VI TILBYR BANKKONTO I EUR - usd - aud - cad - ch - gbp ELLER BETALER MED ETT AV DE ANDRE ALTERNATIVERNE