SURF COACHING RETREATS

Forbedre ferdighetene dine og kjør
Bølger som en proff

Velkommen til våre ekstraordinære surfecoaching-retreater – den ultimate surfecoaching-ferieopplevelsen som skiller seg fra våre vanlige surfeleirer. Surf Coaching Retreats er helt fokusert på å forbedre surfeferdighetene dine med dedikert surfecoaching.

På våre surfecoach-retreater i Marokko og Sri Lanka tror vi på ett viktig element: oppmerksomhet, fokus og forbedring av surfenivået ditt. Med en dedikert pro-surfer som din personlige surfetrener, vil du motta uovertruffen oppmerksomhet, skreddersydd veiledning og uvurderlig tilbakemelding, alt rettet mot å maksimere surfeforbedringen din.

Ideell for L3 middels surfere som ønsker å nå nye høyder og L4 avanserte surfere som er sultne på det neste nivået, våre retreater tilbyr et oppslukende miljø der den eneste agendaen er å surfe og bli den beste surferen du kan være.

Tenk deg å sole deg i den varme solen på uberørte strender, med bølger som er perfekt laget for å passe ferdighetsnivået ditt, mens du drar nytte av ekspertcoaching, som sikrer en transformasjonsreise i sporten du elsker.

Bli med oss ​​nå for å heve surfespillet ditt og låse opp det maksimale potensialet til surfeeventyrene dine.

Møt surfetrenerne dine

Hvem?

Pepijn Tigges

Hei, mitt navn er Pepijn Tigges profesjonelle surfetrener, og jeg er vertskap for surfetrener-retreatet for Solid Surf House i november og desember 2023 i Taghazout, Marokko. 

I en alder av 12 år ble surfing en viktig del av hans daglige rutine ved siden av skolen. Bare for moro skyld i begynnelsen, men kort tid etter at han begynte å surfe i de nasjonale mesterskapene, å være en del av det nasjonale surfeteamet, surfe på WSL Qualification Series og mange år senere ble han med på verdensmesterskapet, også kjent som World Surfing Games for Nederland i Japan.

Dette var noen av de store utfordringene han møtte i sin surfekarriere. Jobber alltid hardt for å forbedre seg, ikke bare fysisk, men også mentalt, ernæringsmessig og teknisk.

Ukens hovedfokus er å nyte prosessen med å forbedre surfingen vår sammen med likesinnede. Med meg som din personlige coach vil du få en unik og personlig surfecoachingopplevelse på høyeste nivå.

Vi vil ha daglige filmøkter, videoanalyser og god tid i vannet til å øve. Akkurat som i våre coachinguker i Frankrike, vil gruppestørrelsen være liten, noe som sikrer at du får den personlige oppmerksomheten og tilbakemeldingen du trenger for å komme deg videre.

Pepijn+Tigges+portert

datoene

Når?

Q3: mars – mai`23

full~~POS=TRUNC

12 ukers kurs: 01. mars

08 ukers kurs: 01. april

04 ukers kurs: 01. mai

Q4: 23. juni – 23. august

3 plasser igjen

12 ukers kurs: 01. juni

08 ukers kurs: 01. juli

04 ukers kurs: 01. august

 

Q1: September – November`23

3 plasser igjen

12 ukers kurs: 01. september

08 ukers kurs: 01. oktober

04 ukers kurs: 01. november

 

Q2: 23. desember – 24. februar

6 plasser igjen

12 ukers kurs: 01. desember

08 ukers kurs: 01. januar

04 ukers kurs: 01. februar

 

VÅRE BELIGGENHET

Hvor?

Fordelene med surfecoaching

Surfecoaching gir en rekke fordeler for surfere på alle nivåer. Her er noen viktige fordeler ved å melde seg på surfecoaching-programmer:

Surfcoaching gir en-til-en instruksjon eller instruksjon i små grupper, noe som gir mulighet for personlig oppmerksomhet. En kvalifisert surfecoach vil vurdere ferdighetsnivået ditt, identifisere forbedringsområder og skreddersy coachingøkter for å møte dine spesifikke behov. Denne personlige tilnærmingen akselererer læringskurven din og hjelper deg med raskere fremgang.

Selv erfarne surfere kan ha nytte av å finpusse teknikken sin. Surfecoaching fokuserer på å forbedre padling, holdning, pop-up, bunnsvinger, nedskjæringer og andre viktige manøvrer. Trenere gir verdifull tilbakemelding, korrigerer formen din og hjelper deg med å utvikle en mer effektiv og flytende surfestil.

Surfing kan være utfordrende, spesielt når du takler større bølger eller prøver nye manøvrer. Surfecoaching gir et støttende miljø der du kan flytte grensene dine samtidig som du føler deg trygg og trygg. Å jobbe med en coach øker selvtilliten din, slik at du kan ta på deg nye utfordringer og overvinne all frykt eller barrierer som holder deg tilbake.

Å forstå bølgevalg er avgjørende for å maksimere surfeopplevelsen din. En surfetrener vil lære deg hvordan du kan lese havet, identifisere de beste bølgene for ditt ferdighetsnivå og ta strategiske beslutninger om når og hvor du skal padle ut. Å lære bølgevalg forbedrer din evne til å fange flere bølger og ri på dem med større kontroll og stil.

Surfecoaching går utover teknikk og ferdighetsutvikling. Trenere legger vekt på sikkerhet og havbevissthet, lærer deg viktig surfeetikett, forstå strømmer, identifisere farer og praktisere riktig surfebretthåndtering. Denne kunnskapen sikrer at du kan navigere i lineupen trygt og respektere andre surfere og miljøet.

Typer surfecoaching

Surfecoaching omfatter ulike tilnærminger for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Her er noen vanlige typer surfecoaching:

Designet for de som er nye innen surfing, fokuserer nybegynnersurfetrening på det grunnleggende. Trenere veileder deg gjennom havsikkerhet, padleteknikker, brettkontroll og å fange dine første bølger. Nybegynnersurfecoaching gir et solid grunnlag for å utvikle riktige surfeferdigheter fra starten.

Middels surfecoaching er for surfere som har mestret det grunnleggende og ønsker å gå videre til neste nivå. Trenere jobber med å finpusse teknikken din, forbedre bølgeutvalget og introdusere mer avanserte manøvrer som nedskjæringer, flytere og antenner. Intermediær coaching akselererer progresjonen din og hjelper deg å bli en mer allsidig surfer.

Avansert surfecoaching retter seg mot erfarne surfere som ønsker å ta ferdighetene sine til det høyeste nivået. Trenere fokuserer på avanserte manøvrer, konkurransestrategier, mental forberedelse og videoanalyse for å finjustere prestasjonene dine. Avansert coaching flytter grensene dine og hjelper deg å utmerke deg i utfordrende surfeforhold.

Velge et Surf Coaching Program

Når du velger et surfecoachingprogram, bør du vurdere følgende faktorer:

Sørg for at surfetreneren er kvalifisert og erfaren. Se etter sertifiseringer fra anerkjente surfecoachingorganisasjoner og spør om deres bakgrunn innen konkurrerende surfing eller coaching.

Hver trener har en unik undervisningsstil. Finn en coach hvis tilnærming stemmer overens med dine læringspreferanser og mål. Noen trenere kan fokusere på tekniske aspekter, mens andre prioriterer de mentale og emosjonelle aspektene ved surfing.

Effektiv surfecoaching innebærer regelmessig tilbakemelding og fremdriftssporing. Spør om trenerens metoder for å gi tilbakemelding og hvordan de sporer forbedringen din over tid. Dette sikrer at du kan måle fremgangen din og holde deg motivert.

Vurder plasseringen og surfeforholdene som tilbys av coachingprogrammet. Velg en destinasjon med konsekvente bølger som passer for ferdighetsnivået og ønsket opplevelse. Undersøk de lokale pausene, bølgekvaliteten og publikumsnivåene for å sikre en givende surfecoaching-opplevelse.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Om surfecoaching

 

Surfecoaching er et strukturert og personlig treningsprogram utviklet for å hjelpe enkeltpersoner med å forbedre surfeferdighetene sine. Det innebærer å jobbe med erfarne surfetrenere som gir veiledning, tilbakemeldinger og teknikker for å forbedre ytelsen i vannet.

Surfecoaching passer for surfere på alle nivåer, fra nybegynnere til avanserte ryttere. Enten du nettopp har startet eller ønsker å avgrense teknikken din, kan surfecoaching hjelpe deg med fremgang og nå surfemålene dine.

Surfecoaching involverer vanligvis en-til-én eller små gruppeøkter med en kvalifisert surfetrener. Treneren vil vurdere ditt nåværende ferdighetsnivå, gi personlig instruksjon, gi tilbakemelding om teknikk og veilede deg gjennom spesifikke øvelser og øvelser for å forbedre surfeevnene dine.

Surfecoaching tilbyr en rekke fordeler, inkludert akselerert ferdighetsutvikling, forbedret bølgevalg, forbedret teknikk og stil, økt bevissthet og sikkerhet for havet, og større generell tillit til vannet. Det kan også hjelpe surfere med å overvinne spesifikke utfordringer eller platåer i deres progresjon.

Varigheten av en surfecoachingøkt kan variere avhengig av treneren og programmet. Det kan variere fra en time til en hel dag, avhengig av de spesifikke målene og behovene til surferen.

Ja, surfecoaching kan tilpasses barn i ulike aldre og ferdighetsnivåer. Det er spesialiserte surfecoaching-programmer tilgjengelig for barn som fokuserer på sikkerhet, bygge selvtillit og utvikle grunnleggende surfeferdigheter i et morsomt og støttende miljø.

Det er å foretrekke å ha ditt eget surfebrett for surfecoaching, da det lar deg øve med et brett du er kjent med. Noen surfetrenere kan imidlertid tilby leiebrett eller hjelpe deg med å velge riktig brett for ferdighetsnivået ditt hvis du ikke har et.

Hyppigheten av surfecoachingøkter kan variere avhengig av tilgjengelighet og mål. Noen surfere velger vanlige ukentlige eller to-ukentlige økter, mens andre foretrekker sporadiske tune-up økter eller intensive treningsleirer. Det er best å diskutere dine spesifikke behov med en surfetrener for å finne den ideelle frekvensen.

Absolutt! Surfecoaching er svært gunstig for konkurrerende surfere som har som mål å forbedre ytelsen i konkurranser. Surfetrenere kan gi verdifull innsikt, strategiutvikling, konkurranseforberedelse og mentale kondisjoneringsteknikker for å hjelpe surfere til å utmerke seg i et konkurransemiljø.

For å finne en anerkjent surfetrener kan du begynne med å be om anbefalinger fra andre surfere eller lokale surfeskoler. Du kan også søke på nettkataloger, nettsteder for surfecoaching eller spørre i surfebutikker i ditt område. Det er viktig å velge en coach med riktige kvalifikasjoner, erfaring og en coachingstil som stemmer overens med dine læringspreferanser.