Surfcamp Marokko

MAROKKO
Surf Marokko – Opplev mangfoldet i Marokko

Alt inkludert: “one package fits all” fra 399,- pppw

Velkommen til Solid Surf Camp, din ultimate surfedestinasjon i Marokko! Hvis du leter etter en uforglemmelig surfeopplevelse på en fantastisk beliggenhet, trenger du ikke lete lenger. Vår leir ligger i den sjarmerende fiskerlandsbyen Taghazout, kjent for sine utrolige bølger og avslappede atmosfære.

På Solid Surf Camp tilbyr vi en rekke pakker som passer alle surfeevner, fra nybegynnere til avanserte. Våre kunnskapsrike instruktører brenner for surfing og vil hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine samtidig som de sikrer din sikkerhet i vannet. Vi tilbyr i vår alt inkludert pakke "en pakke passer alle" alt nødvendig utstyr, inkludert surfebrett og våtdrakter, slik at du kan fokusere på å nyte bølgene.

OVERSIKT
Våre surfeleirer i Marokko

 Marokko

Bestill nå med 100,- euro rabatt pppw juli og august Begrenset plass !!!

Surfleir hele året.

Reise informasjon
Om Marokko

Gjennom året tilbyr Marokko en mulighet til å fordype seg i sin vestlige kultur. Landet har blitt påvirket av forskjellige sivilisasjoner som araberne, jødene, karthagerne, romerne, maurerne, og senere vestlige sivilisasjoner som den franske og spanske. Deres innflytelse kan fortsatt sees i dag. De fleste av den marokkanske befolkningen er muslimer, noe som gjør dette til et land med vakre moskeer og muslimske monumenter og kunst å sette pris på. 

De offisielle språkene er arabisk og tamazight, med fransk mye snakket som andrespråk og engelsk også forstått i de fleste turiststeder.

Når du går gjennom nattmarkedene, våkner verden av Arabian Nights til liv, og duften av orientalske krydder og skjønnheten til marokkansk håndverk vil fengsle deg. Det er et bredt utvalg av suvenirer tilgjengelig, inkludert broderte stoffer, keramikk, smykker, treskjæringer og lærvarer. Den eksklusive arganoljen, også kjent som marokkansk gull, er et ekte insidertips for de som leter etter en unik opplevelse. 

Marokkos geografi er også mangfoldig. Landets kystlinje og de første foten av Atlasfjellene er hjemsted for vegetasjon som ligner den i de europeiske middelhavsregionene. Det marokkanske platået forbinder Middelhavet med Atlanterhavsregionen, og det er fjellområder som høye og midtre Atlas, Rif-fjellene og bassenglandskapene i utkanten av Sahara. Paradise Valley er en oase ved foten av Atlasfjellene nær Taghazout som er verdt et besøk. 

I tillegg byr Marokkos natur på boblende fossefall, surfing, klippehopping, fotturer, firehjuling eller, selvfølgelig, kamelridning og til og med snowboard. 

Så oppdag mangfoldet i Marokko og opplev en annerledes surfeferie!

Marokko
Solid Surf Camp Marokko

Vår leir er designet for å gi deg maksimal komfort og nytelse. Vi tilbyr ulike overnattingsmuligheter, fra private rom til felles sovesaler. Alle våre rom er rene, romslige og utstyrt med komfortable senger og eget bad. Vår takterrasse gir fantastisk utsikt over havet, hvor du kan slappe av og nyte den marokkanske solen.

Bortsett fra surfing, tilbyr Taghazout og omgivelsene en rekke aktiviteter å nyte. Landsbyen kan skilte med en levende kultur og travle markeder, hvor du kan kjøpe lokalt håndverk og nyte tradisjonell marokkansk mat. Du kan også ta en dagstur til nærliggende attraksjoner som Paradise Valley eller Essaouira, eller slappe av på stranden og nyte den avslappede atmosfæren.

La oss møtes
Våre Marokko-lag

I vårt firma er vi stolte av å introdusere deg for teamet vårt. Vi tror at menneskene som jobber med oss ​​er vår største ressurs, og vi vil at du skal vite hvem de er. Teamet vårt består av erfarne og dedikerte fagfolk som brenner for surfing og reise. Fra våre surfeinstruktører til vårt kundestøtteteam, alle er forpliktet til å gi deg den best mulige opplevelsen under ditt surfeleireventyr.

 

JORDY
Jordy Robers er grunnlegger og eier av Solid Surf House "worldwide" og hans visjon er at hver gjest mottar den beste prispakken på markedet uten kompromisser og tilbyr stor gjestfrihet uten skjulte kostnader.

Føl deg hjemme !
Klikk her
AYOUB
Ayoub er vår marokkanske medeier og leder av stedet i Marokko. Ayoub pleide å være surfeinstruktør og jobbet seg opp som medeier av lokasjonen i Marokko. Ayoub er alltid til tjeneste, da han er dedikert til gjestfrihet!
Klikk her
STEFANIA
Stefania er vår italienske driftssjef for alle lokasjoner! Vår Rock, livline og personen som er ansvarlig for å implementere kundebehandling, bestillinger og gjestfrihet på alle våre lokasjoner. Du har sannsynligvis allerede møtt henne, og hvis ikke vil du sannsynligvis snart!
GÅ TIL SURFLEIREN - ROM & PRISER
Forrige bilde
Neste lysbilde

OVERSIKT
Våre surfeleirer i Marokko

 Marokko

Bestill nå med 100,- euro rabatt pppw juli og august Begrenset plass !!!

Surfleir hele året.

Beste reisetid

Marokko tilbyr utmerkede surfeforhold i vintermånedene, men selv i sommersesongen kan du fortsatt fange noen flotte bølger og er utmerket for nybegynnere.

 Agadir-regionen kan skilte med over 300 solskinnsdager årlig, kombinert med et mildt og behagelig klima, noe som gjør surfeleirene våre til et svært ettertraktet reisemål for de som ønsker å unnslippe de kalde vintertemperaturene hjemme, men også i sommerferien. 

Marokko er en flott surfedestinasjon hele året.

Luft- og vanntemperatur

De konsekvente atlantiske vindene forhindrer at området føles for varmt, selv på høysommeren. Temperaturene ligger vanligvis rundt behagelige 28 °C på dagtid, og mens vintrene forblir relativt varme med omtrent 21 °C, kan nettene synke ned til kjølige 12 °C. Nedbøren er minimal gjennom året, og mesteparten av det faller i desember, men selv da er det sjelden. Dette betyr at solfylte dager fylt med surfing og bølger praktisk talt er garantert. Vanntemperaturene varierer fra 22 °C om sommeren til 18 °C om vinteren, noe som gir en forfriskende pause fra den varme luften.

Surfing
Marokkos Atlanterhavskyst

Marokko byr på en overflod av aktiviteter og er et surfemål året rundt.

Landet ligger i Nordvest-Afrika ved Gibraltarstredet og er i umiddelbar nærhet til det europeiske kontinentet. Med over 2000 km kystlinje grenser Marokko til både Middelhavet og Atlanterhavet.

Den lille fiskerlandsbyen Taghazout er et kjent surfehotspot som ligger i Sør-Marokko. Det er 19 km nord for Agadir og 153 km fra Essaouira.

Marokko kan deles inn i tre regioner – det nordlige området rundt Casablanca, den sentrale delen rundt Taghazout/Tamraght, Essaouira & Safi og den sørlige regionen rundt Dakhla.

Hver region tilbyr kjente surfeplasser for alle nivåer.

Den nordlige regionen opplever en gjennomsnittstemperatur på 30 °C i luften og 22 °C i vannet om sommeren og 20 °C i luften og 16 °C i vannet om vintrene. Temperaturen har en tendens til å øke mot sør. Den sørlige regionen opplever behagelige temperaturer på 30 °C i luften og 24 °C i vannet om vinteren, noe som gjør det til et ideelt sted å unnslippe den kalde årstiden hjemme.

Marokko tilbyr flotte surfeforhold året rundt med varme vanntemperaturer og jevne dønninger. Den beste tiden å surfe i Marokko er mellom september/oktober til mars, hvor du finner varme lufttemperaturer og jevne dønninger.

Marokko har en 1,835 km lang kystlinje med mange pauser for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne surfere.

Noen populære feriesteder i nærheten av Solid Surf Camps Morocco inkluderer Anchor Point, Banana Point, Devil's Rock, Killer Point, Crocro Beach, Banana Beach, K11, K12 og Spider.

flygning

Marokko ligger praktisk til bare noen få timers flytur unna Europa, med den beste destinasjonsflyplassen Agadir eller Marrakech. Solid tilbyr gratis transport fra Agadir-regionen.

Fra denne flyplassen er det enkelt å få tilgang til de forskjellige surfestedene og surfeleirene, med våre surfeguidetjenester tilgjengelig. 

Agadir lufthavn ligger rundt 22 km fra Aourir/Banana Village og ca. 30 km fra Taghazout. 

For de som reiser med surfebrettet anbefaler vi å reise med Ryan Air, Royal Air Maroc eller Easy Jet fra de europeiske landene.

Marrakech er et annet alternativ å fly til, som ligger ca. 274 km fra Aourir/Banana Village, og kan lett nås via Easy Jet, Iberia, Transavia og Ryan Air. 

For å komme fra Marrakech til Agadir (Taghazout) anbefaler vi å bestille en taxi eller gå for det billigste og vanligste alternativet en buss. CTM- eller SUPRA-turer er to anerkjente busselskaper og kan bestilles online. De vil bringe deg til Agadir. Fra Agadir vil Solid Surf House arrangere gratis henting. 

Inngang

Europeiske borgere kan reise inn i Marokko for turistformål uten visum og må ha et gyldig pass eller midlertidig pass. Identitetskort godtas ikke som reisedokument, og det anbefales å ha barnepass eller voksenpass. Barnets tidligere ID-kort med bilde er fortsatt gyldig. Passet må være minst 6 måneder gyldig.

OVERSIKT
Våre surfeleirer i Marokko

 Marokko

Bestill nå med 100,- euro rabatt pppw juli og august Begrenset plass !!!

Surfleir hele året.

Do

don'ts

Spesielle tollbestemmelser

Strenge valutaregler gjelder i Marokko: dirhambeløp kan ikke importeres eller eksporteres. Det er for tiden forskjellige toleransegrenser for turister (for tiden 1,000 dirham) og innbyggere. Det anbefales å konsultere nettstedet til det marokkanske tollvesenet på forhånd.

Spesifikke strafferettslige bestemmelser

Besittelse av narkotika i Marokko straffes med fengsel inntil 10 år og høye bøter og tollavgifter. Selv besittelse av de minste beløp er straffbart.

Medisinske notater

Obligatoriske vaksinasjoner for å komme inn i Marokko er ikke nødvendig.

Språk

Arabisk og berberisk snakkes i Marokko. Fransk brukes over hele landet som et kommersielt og offisielt språk. I kystområdene og i storbyene snakker folk også godt engelsk.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Om Surf Camp Marokko

En surfeleir i Marokko er et sted hvor surfere kan bo mens de surfer i landet. Det inkluderer vanligvis overnatting, måltider og surfetimer eller guiding. Solid Surf House tilbyr en alt inkludert pakke uten skjulte kostnader som brettleie.

Ja, Marokko er et flott sted for en surfeleir. Den har en lang kystlinje med mange surfeplasser, gode værforhold og en rik kultur og historie å utforske. Selv om det er mange ulovlige surfeleirer som opererer, er det lurt å sjekke om de har alle sertifikatene, for eksempel hotelllisens, medlem av den marokkanske føderasjonen og er registrert som en lokal bedrift. Det er en lov i Marokko for dette, og hvis de sjekker det kan det potensielt ødelegge ferien din.

Solid Surf House er en registrert surfeleir og driver 100 % lovlig.

Den beste tiden å gå til en surfeleir i Marokko er fra september til mai, når været er mildt og bølgene jevne. Vintermånedene desember til februar kan være spesielt bra for avanserte surfere.

Kostnaden for en surfeleir i Marokko kan variere avhengig av beliggenhet, nivå på overnatting og hvilken type pakke du velger. Prisene kan variere fra rundt 399,- Euro til 899,- Euro per uke.

Solid er definitivt leiren som har en stor prisverdi.

Nei, du trenger ikke ta med eget surfebrett til en surfeleir i Marokko. De fleste surfeleirer tilbyr leie av surfebrett eller har brett tilgjengelig for bruk. Vær oppmerksom på at ikke alle leire inkluderer brettleie, selv ikke om du har surfetimer. Dette anses som en skjult kostnad da du ikke kan følge surfetimer uten brett.

Hos Solid Surf House sørger vi for at alt er inkludert!

En problemfri surfeferie.

Ja, det er generelt trygt å surfe i Marokko. Men som med alle surfedestinasjoner, er det viktig å være klar over de lokale forholdene, surfeetiketten og potensielle farer.

Ja, surfeleirer i Marokko tilbyr leksjoner for alle nivåer, inkludert nybegynnere. Mange surfeleirer har erfarne instruktører og sørger for alt nødvendig utstyr. 

Solid Surf House har alle ISA L1-lisensierte instruktører.

 

 

Det er viktig å pakke lette og pustende klær, solkrem, lue, våtdrakt, surfebrettvoks og eventuelle nødvendige medisiner. Sørg også for å ta med en strømadapter og en gjenbrukbar vannflaske.

De offisielle språkene i Marokko er arabisk og berberisk. Fransk er imidlertid også mye snakket, og mange mennesker i turistnæringen snakker også engelsk.

Det avhenger av opprinnelseslandet ditt. Besøkende fra noen land kan reise inn i Marokko uten visum i opptil 90 dager, mens andre kan trenge å søke om visum på forhånd. Ta kontakt med den marokkanske ambassaden eller konsulatet i ditt hjemland for mer informasjon. Sørg for at passet ditt er gyldig i minst 6 måneder.

OVERSIKT
Våre surfeleirer i Marokko

 Marokko

Bestill nå med 100,- euro rabatt pppw juli og august Begrenset plass !!!

Surfleir hele året.