Surfing Bali Canggu - Din guide til de beste bølgene og strendene

Surfing Bali Canggu: Din guide til de beste bølgene og strendene

Canggu, Bali er et populært reisemål for surfere, med sine pittoreske strender og jevne bølger som tiltrekker seg surfere fra hele verden. Enten du er nybegynner eller erfaren surfer, er det en bølge for alle i Canggu. I denne guiden tar vi en titt på de beste bølgene og strendene for surfing i Canggu, Bali.

Echo beach

Echo Beach er et av de mest populære surfestedene i Canggu, kjent for sine jevne bølger og vakre natur. Bølgene her er best for middels til avanserte surfere, med et revbrudd som produserer både venstre- og høyrehendte.

Hvis du er nybegynner, er det best å unngå å surfe på Echo Beach, siden bølgene kan være ganske kraftige og revet kan være farlig.

Batu Bolong -stranden

Batu Bolong Beach er et flott sted for nybegynnere, med sine milde bølger og sandbunn. Denne stranden er også et populært sted for longboardere, med sine langsomme og enkle bølger som gir det perfekte lerretet for stilige manøvrer.

I tillegg til surfing er Batu Bolong Beach også kjent for sin livlige strandkultur, med mange barer, restauranter og butikker langs stranden.

Berawa-stranden

Berawa Beach er et populært surfested for både nybegynnere og middels surfere. Bølgene her er jevne og morsomme, med en sandbunn som gjør det til et trygt sted å surfe.

Berawa Beach er også hjemsted for flere surfeskoler og instruktører, noe som gjør det til et flott sted å ta surfetimer hvis du er nybegynner.

Old Man's Beach

Old Man's Beach er et annet populært surfested i Canggu, kjent for sine jevne bølger og avslappede atmosfære. Bølgene her er best for middels surfere, med en morsom høyrepause som er perfekt for å øve på manøvrene dine.

I tillegg til surfing er Old Man's Beach også et populært sted for solnedgangsdrinker og levende musikk, noe som gjør det til et flott sted å henge etter en lang dag med surfing.

Pererenan-stranden

Pererenan Beach er et rolig og tilbaketrukket surfested i Canggu, med jevne bølger som er best for middels til avanserte surfere. Bølgene her er kraftige og raske, med et revbrudd som produserer både venstre- og høyrehendte.

Pererenan Beach er også kjent for sin vakre natur, med fantastisk utsikt over havet og nærliggende rismarker.

Balangan Beach

Balangan Beach ligger en kort kjøretur fra Canggu, men det er verdt turen for sin fantastiske natur og surfepauser i verdensklasse. Bølgene her er best for avanserte surfere, med et revbrudd som produserer kraftige venstre- og høyrehendte.

I tillegg til surfing er Balangan Beach også et populært sted for bading og soling, med sitt krystallklare vann og hvite sandstrender.

Tips for surfing i Canggu

Hvis du planlegger å surfe i Canggu, er det noen tips du bør huske på for å få mest mulig ut av opplevelsen din:

 • Sjekk forholdene før du surfer. Bølgene i Canggu kan variere avhengig av tidevann, vind og dønningsretning, så det er viktig å sjekke forholdene før du slår mot bølgene.

 • Respekter lokalbefolkningen. Canggu er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister, så det er viktig å respektere den lokale surfekulturen og følge riktig surfeetikett.

 • Ta med riktig utstyr. Sørg for at du har riktig surfebrett for forholdene og ferdighetsnivået ditt, samt riktig solbeskyttelse og bånd.

 • Ta en surfetime. Hvis du er en nybegynner eller middels surfer, kan det å ta en surfetime fra en kvalifisert instruktør hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine og holde deg trygg i vannet.

 • Se opp for revet. Mange av surfeplassene i Canggu har revavbrudd, så det er viktig å være oppmerksom på revet og unngå å surfe for nærme det.

  Hvilken beste surfeleir i Canggu?

  Vår Surf Camp Bali | Canggu er på vestkysten av Bali. Surf Camp Bali er en av våre mest perfekt beliggende Surf Camps vi eier midt i hjertet av trendy Canggu og bare et steinkast unna havet.

  Canggu er en avslappet, men likevel livlig kystby sørvest på Bali, og er best kjent for sitt store utvalg og kvalitetsrestauranter, klubber, strandfester, longboard-steder, surfepauser i verdensklasse, panoramautsikt og legendariske øl ved solnedganger. Det er bare et flott sted å være og et av de mest populære reisemålene i verden!

 Bali

Canggu

1. desember til 15. mars € 50,- rabatt

konklusjonen

Canggu, Bali er et paradis for surfere, med sine vakre strender og jevne bølger som tiltrekker seg surfere fra hele verden. Enten du er nybegynner eller erfaren surfer, er det en bølge for alle i Canggu.

Ved å følge riktig surfeetikett, sjekke forholdene og ta med riktig utstyr, kan du få mest mulig ut av surfeopplevelsen din i Canggu. Og med mange overnattingsmuligheter å velge mellom, kan du hvile og lade opp mellom surfeøktene.

Så pakk kofferten, ta tak i surfebrettet og gjør deg klar til å ri på bølgene i Canggu, Bali!