INVESTERE

Mentawais

Bli investor eller kjøp Time-share

ROI på opptil 25 % per år!

INVESTOR

Se for deg å våkne opp til det beroligende bølgene, gå inn på din private balkong og omfavne den panoramiske skjønnheten til Mentawai-øyene. Start dagen med en revitaliserende yogaøkt på stranden, og gjør kroppen klar for et spennende eventyr på bølgene. Våre dyktige surfeguider vil følge deg to ganger daglig, og fører deg til de fineste surfestedene for en uovertruffen surfe-eskapade. Enten du takler utfordrende pauser eller fanger dine aller første bølger, tilbyr Mentawai-øyene en rekke surfepauser som passer alle ferdighetsnivåer.

Etter en actionfylt dag i vannet kan du trekke deg tilbake til vårt overdådige feriested for å slappe av og lade opp. Fordyp deg i ditt personlige stupebasseng, nyt parets dusj, eller slapp av i ditt private badekar. Med vår helpensjonspakke kan du nyte deilige tropiske måltider tilberedt av våre dyktige kokker. Kveldene er en sjanse til å mingle med andre surfeentusiaster, bytte historier om episke turer og skape minner som vil vare.

Men Surfing the Mentawais er mer enn en surf retrett; det er en invitasjon til utforskning og åpenbaring. Oppdag det pulserende livet i havet mens du snorkler gjennom livlige korallrev, eller begi deg ut på fengslende mangroveekspedisjoner for å se øyas naturlige underverk. Gli langs uberørte kystlinjer i en kano, fordyp deg i den uberørte lokken til omgivelsene dine. Med gratis e-sykler kan du enkelt avdekke skjulte perler og pittoreske landskap i ditt eget tempo.

Tiden er inne for å sikre deg plass i dette surfeparadiset uten sidestykke. Enten du velger å investere og eie en del av denne bemerkelsesverdige bestrebelsen eller velger vår eksklusive tidsdelingspakke, garanterer Surfing the Mentawais en uforglemmelig reise. Omfavn bølgens spenning, sol deg i luksus og skap varige minner.

Tror du at dette er for godt til å være sant? Tenk om igjen, la oss diskutere forretningsaspektet.

Vi er begeistret over å kunngjøre starten på vårt siste prosjekt: en surfeleir i Mentawai, Tua Pejat, Sipora Island. Vårt mål er å innvie den i august/september 2024, med byggingen starter i 2023.

Vi utvider de samme konkurransedyktige pakkene og inkluderingene du er vant til fra Solid, men nå med et snev av avansert service. Innenfor vårt selskap er dette Surf Camp Retreat en eksklusiv luksusversjon av våre vanlige surfeleirer. Den er skreddersydd for kresne reisende – par, solo-eventyrere – som søker en avsidesliggende ferie som er en gang i livet, sentrert rundt surfing på alle nivåer, vannsport, utforskning og oppdagelse.

Avslør prakten til omgivelsene, livet i havet, og surf på verdens fineste bølger. Opplev en blanding av spennende surfing og nybegynnervennlige pauser, og lag en aktiv, men utrolig avslappende ferie på sandstrender som minner om Karibia.

Perfekt for de som lengter etter en ekstern flukt eller har Mentawais på sin årlige agenda. Middels til avansert/ekspert surfeguiding er tilgjengelig. Surfetimer, yogaøkter, stand-up paddleboarding, mangroveutflukter, snorkling, kanopadling og e-sykler for å utforske øya tilbys.

Lurer du på å investere i denne satsingen? Vi tilbyr fire 10 % aksjer for salg i vår PMA – Indonesian Foreign Investment Company – som kan være 100 % utenlandsk eid. 

Eier et stykke paradis, dra nytte av 5 %, 10 %, 20 % eierskap, og oppnå potensielt avkastning på 4 til 6 år, inkludert et gratis 7 til 14-dagers opphold årlig fra 15. november til 15. mars (unntatt 18. desember til februar) 28.).

Send oss ​​en e-post for mer investeringsinformasjon: holiday@solidsurfhouse.com

DEL TID

Vi introduserer Surfing the Mentawais: The Ultimate Surf Getaway!

 

Vær oppmerksom på alle surfeentusiaster! 

Vi har en spennende mulighet for tidsdeling eksklusivt for deg. Våre superior-rom ved havet med private stupebassenger, pardusjer og badekar tilbyr et luksuriøst tilfluktssted for surfe-retrett. For bare 30,000 10 euro over en 14-årsperiode får du tilgang til XNUMX-dagers opphold i månedene november, mars og desember. Denne utrolige pakken inkluderer helpensjonsmåltider, surfeguide to ganger daglig til de beste pausene med båt, daglige yogaklasser, internettilgang, bassengfasiliteter og gratis bruk av våre praktiske e-sykler. Det beste av alt er at Mentawai surfeavgift allerede er inkludert i pakkeprisen, og sparer deg enda mer.

Her er prikken over i-en: Dine feriebestillinger kan overføres til tredjeparter eller kan selges videre av Solid Surf House. Og hvis vi mottar en bestilling for den angitte tidsluken, vil du motta 50 % refusjon. Denne fleksibiliteten sikrer at du kan få mest mulig ut av din tidsdelingsinvestering.

Ikke gå glipp av denne ekstraordinære muligheten til å oppleve den ultimate surfe- og luksusferien i en av

mest fantastiske steder i verden. Bestill din eksklusive tidsdelingspakke med Surfing the Mentawais i dag og gjør deg klar for livets surfeopplevelse!

Med vårt tidsdelingsalternativ vil du nyte en rekke utrolige fordeler. Først og fremst er oppholdet ditt garantert, noe som sikrer at du har en dedikert spilleautomat hvert år for å rømme til dette tropiske paradiset. Og den beste delen? Våre tidsdelingspakker kommer til en sterkt rabattert pris, og gir eksepsjonell verdi for pengene. I en periode på 10 år vil du og en følgesvenn ha privilegiet av å tilbringe 14 dager per år i våre luksuriøse overnattingssteder, slikke sol, surfe og stillhet.

Ikke bare vil du dra nytte av et garantert opphold, men du kan også være rolig og vite at din tidsandel kan selges videre eller overføres til tredjeparter. Dette betyr at hvis planene dine endres eller du ikke kan komme deg til Mentawai av en eller annen grunn, har du fleksibiliteten til å få tilbake investeringen din ved å selge timeandelen din. Det er en vinn-vinn-situasjon som lar deg nyte fordelene ved eierskap mens du beholder muligheten til å tjene på det.

Kontakt oss i dag for å reservere plass og forberede deg på drømmeeventyret!

Flere detaljer:

Stedet

Plassering finner du her:

https://google.ocom/maps/gtFTnjqPQE6zRQkF7

Vi er basert på hovedøya hvor vi nyter godt av infrastruktur som strøm, 4G, høyhastighetsinternett, nødhjelp, butikker etc.


EIE

Eiertypen er 100 % utenlandsk eid juridisk gjennom en indonesisk PMA kalt: Mentawa Ombak Biru-selskap som kan være lovlig 100 % utenlandsk eid.

Selskapet er allerede etablert.