Surfcamp Bali

Bali
Solid Surf and Yoga House:

Den perfekte Bali Surf Camp-opplevelsen

Velkommen til Solid Surf og Yoga House, det ultimate reisemålet for din surfeleiropplevelse på Bali. Vårt unike surfe- og yogaprogram tilbyr den perfekte blandingen av eventyr, avslapning og foryngelse på den vakre øya Bali.

Surfcampen vår er designet for å imøtekomme alle nivåer av surfere, fra nybegynnere til avanserte surfere som ønsker å forbedre ferdighetene sine. Våre erfarne og sertifiserte instruktører vil guide deg gjennom de beste surfestedene på Bali, samtidig som de gir deg de nødvendige ferdighetene og kunnskapene for å fange de perfekte bølgene.

Men surfecampen vår handler ikke bare om surfing. Vi tror på yogaens kraft for å utfylle surfepraksisen din og forbedre ditt generelle velvære. Våre daglige yogaklasser er skreddersydd for å hjelpe deg å strekke, styrke og fokusere sinn og kropp, mens du nyter den fredelige og inspirerende atmosfæren på Bali.

Bli med oss ​​på en uforglemmelig Bali surfeleiropplevelse, hvor du ikke bare vil forbedre surfe- og yogaferdighetene dine, men også oppdage skjønnheten og kulturen på denne magiske øya. Bestill oppholdet ditt nå og gjør deg klar til å ri på bølgene og få kontakt med ditt indre på Surf and Yoga House.

OVERSIKT
Alle surfeleirer på Bali

 Bali

1. desember til 15. mars € 50,- rabatt

Reise informasjon
Om Bali

Bali, også kjent som gudenes øy, er en indonesisk provins som ligger i den vestligste enden av Lesser Sunda-øyene. Det er et populært turistmål, kjent for sine vakre strender, fantastiske landskap, rik kultur og vennlige lokalbefolkningen. Bali tilbyr noe for enhver smak, enten det er surfing, dykking, fotturer, yoga eller bare å slappe av på stranden.

Surfing er en av hovedaktivitetene som trekker turister til Bali. Øya har en rekke surfepauser som passer for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne surfere. Noen av de mest populære surfestedene inkluderer Kuta, Uluwatu og Canggu.

Foruten surfing er Bali også et populært reisemål for yogaentusiaster. Øya er hjemsted for mange yogaretreater og velværesentre, og tilbyr en rekke programmer som kombinerer yoga, meditasjon og andre holistiske praksiser.

Bali

Solid Surf Camp Bali

Velkommen til Solid Surf and Yoga House, det perfekte stedet å oppleve den ultimate Bali surfeleiropplevelsen. Surfcampen vår er designet for å gi en uforglemmelig opplevelse for surfere på alle nivåer, fra nybegynnere til avanserte surfere. Vi ligger i hjertet av Balis surfeland, kun en kort spasertur fra noen av de beste surfeferiene på øya.

Så, enten du er en nybegynner eller en erfaren surfer, er Surf and Yoga House den perfekte surfeleiropplevelsen på Bali for deg. Kom og bli med oss ​​noen dager, en uke eller enda lenger, og oppdag skjønnheten i Balis surfeland mens du forbedrer surfeferdighetene dine og slapper av i sinnet og kroppen med yoga. Bestill ditt opphold hos oss i dag og gjør deg klar for livets surfetur!

På Surf and Yoga House tilbyr vi surfetimer for alle nivåer av surfere. Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom det grunnleggende innen surfing, og hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine hvis du allerede er surfer. Surfleksjonene våre gjennomføres i små grupper, slik at du får den individuelle oppmerksomheten du trenger for å komme raskt videre.

I tillegg til surfing tilbyr vi yogatimer for å hjelpe deg å slappe av og slappe av etter en lang dag i vannet. Yogaklassene våre er designet for å hjelpe deg med å forbedre din fleksibilitet og balanse, og for å hjelpe deg med å få kontakt med ditt indre. Vi tilbyr både nybegynnere og viderekomne yogatimer, så alle er velkommen til å bli med.

 

OVERSIKT
Alle surfeleirer på Bali

 Bali

1. desember til 15. mars € 50,- rabatt

Beste reisetid

Den ideelle tiden å besøke Indonesia er i den tørre sesongen, som vanligvis er fra mai til september. Indonesia er imidlertid et flott reisemål for surfere hele året. Selv i regntiden er det sporadiske byger som veksler med lange soltimer. Dette betyr at du kan nyte varme temperaturer, mye solskinn og varmt vann perfekt for svømming. Tidlige morgensurføkter anbefales også sterkt og kan være en morsom opplevelse.

Luft- og vanntemperatur

Klimaet i Indonesia er definert av monsunen og er for det meste tropisk. Den gjennomsnittlige årlige temperaturen er 27 °C, med kysttemperaturer som varierer mellom 24 °C og 35 °C. Vanntemperaturen holder seg relativt stabil ved 28°C. Indonesia opplever høy luftfuktighet på rundt 80 % gjennom hele året. Selv om dette kan virke skremmende i begynnelsen, tilpasser surfere seg snart og nyter den varme luften og vanntemperaturen, og skaper en behagelig surfeopplevelse hver gang.

Surfing
Surfested på Bali

Hvis du planlegger å reise til surfedestinasjoner i Indonesia, må du huske på noen flyselskapsregler. For surfesteder i Mentawai Padang vil du fly til flyplassen der, men for andre surfeleirer vil du sannsynligvis dra til Denpasar på Bali. Et flyselskap å vurdere er Etihad, som tillater boardbags som en del av vanlige bagasjeforskrifter for lengder opp til 3m og 23kg. Air France, derimot, tar mellom €65 og €123 for surfebrett avhengig av ruten. Thai Airways har et gebyr på USD 60 for boards opptil 2.76 millioner og USD 119 for lengre boards, mens KLM og Singapore Airlines begge inkluderer en boardbag som en del av bagasjetillegget ditt.

flygning

Ser du etter rimelige flyreiser til Colombo (CMB)? Sjekk ut Qatar og Emirates flyselskaper for de beste tilbudene. Qatar tilbyr til og med gratis transport for surfebrett, mens Emirates tillater en boardbag på opptil 2m og 23kg som ekstra bagasje. Med gjennomsnittlige kostnader som varierer fra €550-650, har det aldri vært mer budsjettvennlig å fly til Sri Lanka. De fleste flyreiser har en kort mellomlanding i Dubai eller Qatar, men direktefly fra Tyskland og Sveits er også tilgjengelig. Hvis du trenger hjelp til å finne et fly eller navigere i Sri Lankas visumkrav, hjelper teamet vårt deg gjerne.

Inngang

For å komme inn i Indonesia må tyske statsborgere ha et pass som er gyldig i minimum seks måneder fra ankomstdatoen.

OVERSIKT
Alle surfeleirer på Bali

 Bali

1. desember til 15. mars € 50,- rabatt

Do

don'ts

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Om Surf Camp Bali

En surfeleir på Bali er et sted hvor du kan bo, lære og øve på surfing sammen med andre surfere. Den er designet for alle nivåer av surfere, fra nybegynnere til viderekomne.

Den beste tiden å gå til en surfeleir på Bali er i den tørre sesongen, som er fra april til oktober. Bølgene er jevne, og været er ideelt for surfing.

Nei, du trenger ikke ta med eget surfebrett til en surfeleir på Bali. De fleste surfeleirer tilbyr leie av surfebrett, og noen gir dem til og med gratis som en del av pakkene deres.

Ja, du kan lære å surfe på en surfeleir på Bali selv om du ikke har erfaring. De fleste surfeleirer tilbyr surfetimer for nybegynnere, som undervises av profesjonelle surfeinstruktører.

Du bør pakke komfortabelt strandtøy, en utslettbeskyttelse, solkrem, en lue, solbriller og en vannflaske. Har du eget surfebrett kan du ta det med, men det er ikke nødvendig.

  • Innkvarteringen på en surfeleir på Bali varierer avhengig av surfeleiren. De fleste surfeleirer tilbyr rom i sovesal eller private rom, og noen tilbyr til og med luksusvillaer.

Ja, du kan surfe på egenhånd på en surfeleir på Bali, men det anbefales alltid å ha med deg en kompis. De fleste surfeleirer tilbyr også guidede surfeturer til forskjellige surfesteder på Bali.

De fleste surfeleirer på Bali har ikke aldersbegrensninger, men det anbefales alltid å sjekke med surfeleiren på forhånd. Noen surfeleirer tilbyr surfetimer for barn helt ned til fem år.

Den gjennomsnittlige kostnaden for en surfeleir på Bali varierer avhengig av surfeleirens beliggenhet, overnatting og tjenester som tilbys. Vanligvis varierer prisene fra $30 til $100 per natt.

Ja, du kan gjøre yoga på en surfeleir på Bali. Mange surfeleirer tilbyr yogaklasser som en del av pakkene deres, og noen har til og med dedikerte yogastudioer på stedet.

OVERSIKT
Alle surfeleirer på Bali

 Bali

1. desember til 15. mars € 50,- rabatt