"EN PAKKE PASSER ALLE"

SURF CAMP RESORT MENTAWAI

Les her detaljene om dine inkluderinger av "En pakke passer alle" og hvordan det hele fungerer.

DETTE ER DIN "EN PAKKE PASSER ALLE"

På denne siden finner du mer detaljert informasjon om vår ukentlige surfeleir "One Package Fits All"-pakke på Bali.

Vi har fremhevet de viktigste inkluderingene av vår "En pakke passer alle" med videoer og bilder, slik at du får en bedre forståelse av hva du bestiller hos oss. Det er også en ukeplan på hvilke dager vi har planlagt surfeskoletimer, surfeguiding, surfe skate-økter, filmkvelder, beerpong, yoga og mer.

Les raskt videre og se hvordan en fantastisk ferie ser ut.

Det handler om moro!

Vi anbefaler deg å sjekke inn på en lørdag på grunn av vårt ukentlige program, men det er ikke obligatorisk, da du kan ankomme på hvilken som helst dag når som helst.

Vi har åpent 24.7 – hele året.

UKESPLAN

Tid

lørdag

Søndag

mandag

tirsdag

onsdag

Torsdag

Fredag

Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai

SURFGUIDING

TønneSURFGUIDING (INKLUDERT)
Middels / avansert

  • Daglig brett & lycra
  • Daglig surfetransport
  • Daglig surfeguiding
  • To økter daglig
  • Daggry til skumring økter
  • Inkl Ytre revsurfing

Surf Camp Bali tilbyr en middels og avansert surfeguide to ganger om dagen (2/3 timers økter) i et gruppebasert oppsett på maks 4/5 surfere per guide.

Hver surfeguide har sin egen surfegruppe for den dagen som er satt sammen basert på nivået til surferne.

Vi organiserer på forespørsel når som helst på dagen en middels/avansert surfeguide. Dette betyr at du sammen med surfeguiden din kan sjekke hvilke surfesteder du vil surfe den dagen innenfor en avstand på maksimalt 1 times kjøretur.

Surfeguiden vil sørge for at du kan se noen få steder før du går inn og anbefale et sted basert på lokalkunnskapen hans for å sikre at du får den beste surfingen den dagen. Du kan rådføre deg med surfeguiden din og en gruppe medsurfere for å gå for surfespotting først eller gå direkte til det første beste stedet han/hun anbefaler.

Vi vil vurdere: tidevann – vind – bølgestørrelse – strømmer – folkemengder og lokalisme inn i veiledningen og som en del av våre valg hvor vi går.

Øktene er 2/3 timer per økt og er planlagt 2 ganger om dagen – hvis vi planlegger en lengre økt som er lengre unna, vil dette bli omgjort til en lang økt hvor vi bruker lengre tid på ett sted.

Dette kan skje på grunn av mangel på bølger og vi må nordover eller sørover for å finne flekker som fungerer bedre med mindre bølger. Noen ganger hender det til og med at bare 1 eller 2 surfeplasser fungerer i hele området.

Bølgestørrelse og forhold endres fra dag til dag!

Vi prøver å finne de beste kompromissene som vil gagne den middels/avanserte surferen så mye som mulig.

Uavhengige surfere vet hvordan de skal beskytte seg selv, men også andre når en utslettelse skjer, kan håndtere uventede strømmer, kan padle til line-up og strande tilbake uten noen veiledning, kan analysere strømmer i vannet, vet hvor inngangs- og utgangspunktene er, er i stand til å rulle skilpadder og dukke dykke, kan passere surfe trygt uten bretttap, vet hvordan man sparker ut av en bølge, vet hvordan man går til venstre og høyre og trenger ikke å bli dyttet inn i en bølge av en instruktør.

MERK: Surfeguide er IKKE en surfetime – det er guidet surfing!! Det vil ikke være undervisning - ingen konstruktiv tilbakemelding eller coaching annet enn surfeguiden ønsker å tilby deg for det øyeblikket frivillig. For å bestille en middels/avansert surfe må du være en nivå 3 surfer og oppfylle kravene ovenfor. Hvis surfetreneren ikke anser deg for å være en L3 middels/avansert surfer og du ikke er i stand til å surfe trygt for deg selv og spesielt andre, har surfetreneren rett til å kansellere økten og planlegge deg for nybegynnerklassene vi har .

Spill av video om Surf Guiding Bali Canggu - Solid Surf House

SURFESKOLE & UNDERVISNING

SURFELLEKSJONER (INKLUDERT)Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp Mentawai
Nybegynnerleksjoner L1 og L2

  • Daglig brettutleie og lycra
  • Daglig surfetransport
  • Daglige surfetimer ± 2 timer
  • Daglig gratis surfing ± 2/3 timer

Alle Surf Camp Bali surfeinstruktører er ISA-lisensierte og har livreddende sertifikater. Våre surfetimer er L1 og L2 – absolutt nybegynner (L1) til avansert nybegynner / begynner å fange grønne bølger, posisjonere, lese bølger og strømmer osv. (L2)

Vi opprettholder et lærerstudentforhold på 1 : 3/4 avhengig av gruppen satt opp for den dagen.

Gruppen vil bli undervist på samme strand, men deles opp i mindre grupper per lærer. Hver lærer vil passe på sine egne elever med et maks forhold på 1:3/4.

De daglige surfelesjonene er 2 timer med veilede leksjoner som inkluderer: teori og praksis og en gang i uken en fullstendig teori og en gang i uken videoanalyse med en surfefilm.

Alle surfetimer gjennomføres på myke surfebrett for å ivareta sikkerheten til studenten og omkringliggende surfere. Etter de 2 timers surfetimene vil det være en ekstra surfeøkt på ca. 2/3 timer. Dette er gratis surfing og mulighet til å øve på det du har lært. Den totale surfetiden er 4 til 5 timer per dag. 

Surfetimer starter alltid om morgenen og er dagens første økt – den andre økten er alltid gratis surfing. *

Vi velger surfestedet basert på hva som er det beste stedet å gjennomføre surfetimene med tanke på folkemengdene – typen havbunn: Sand (ikke rev) og strømmer. Derfor kan vi besøke ett sted oftere enn andre surfesteder og noen ganger til og med et fast sted i mer enn en uke(r).

Vårt fokus er å lære deg hvordan du surfer ansvarlig for deg selv og andre som er med deg i vannet for å sikre at du får maksimalt med surfing og moro!

Hardboards er for de som kan surfe selvstendig, middels/avansert, og allerede har litt erfaring.

Uavhengige surfere vet hvordan de skal beskytte seg selv, men også andre når en utslettelse skjer, kan håndtere uventede strømmer, kan padle til line-up og strande tilbake uten noen veiledning, kan analysere strømmer i vannet, vet hvor inngangs- og utgangspunktene er, er i stand til å rulle skilpadder og dukke dykke, kan passere surfe trygt uten bretttap, vet hvordan man sparker ut av en bølge, vet hvordan man går til venstre og høyre og trenger ikke å bli dyttet inn i en bølge av en instruktør.

Hvis du oppfyller alle disse kravene, er hardboard tilgjengelig for bruk!

NOTAT:

– Ta med solbeskyttelse / solbeskyttelsesfaktor: 50+

– Yogabukser hvis du er følsom for hudutslett eller solbrenthet på bena, anbefales spesielt for kvinnelige surfere på grunn av de høye bikinikuttene på bena.

*Sene innsjekkinger har ingen surfeøkt. Tidlig innsjekking kan be om surfetimer før ankomst og må sjekkes inn før kl. 08.00 om morgenen og med forbehold om vår høflighet og tilgjengelighet. MERK at rominnsjekking offisielt er kl. 14.00 og det er også da feriepakken din starter.

Spill av video om Surf School Bali Canggu - Solid Surf House

YOGA

TønneYOGAEN (INKLUDERT)
Alle nivåer – Vinyasa

Morgenøkt 07.30 – 08.30
Ettermiddagsøkt 17.30 -18.30
Velg én økt om dagen

Spill av video om Yoga House Bali Canggu - Solid Surf House

SURF SKØYTING

Surf Camp Marokko - Surf Camp Bali - Surf Camp Sri Lanka - Surf Camp Portugal - Surf Camp MentawaiSURF SKATE ØKT 
Gratis bruk av Surf Skate Boards

Hver onsdag gruppeøkt

Spill av video om Surf Skate Bali Canggu - Solid Surf House