Surfcamp Portugal

PORTUGAL
Oppdag underverkene på den portugisiske kysten med
Solid Surf Camp Portugal

Leter du etter den perfekte surfedestinasjonen? Se ikke lenger enn til Portugal. Med sin fantastiske kystlinje og jevne bølger er Portugal et paradis for surfere på alle nivåer. Og hvilken bedre måte å oppleve alt enn på en surfeleir?

Surfcampen vår i Portugal tilbyr den ultimate surfeopplevelsen. Enten du er nybegynner eller erfaren surfer, har leiren vår alt du trenger for å ta surfeferdighetene dine til neste nivå. Våre erfarne instruktører gir personlig tilpassede leksjoner og veiledning for å hjelpe deg med å mestre bølgene.

Så hvorfor vente? Bestill ditt surfeleireventyr i Portugal i dag og opplev den ultimate surfeopplevelsen.

OVERSIKT
Alle surfeleirer i Portugal

 Portugal

Opplev den beste surfeleiren i Portugal og få med deg noen av verdens fineste bølger!

Reise informasjon
Om Portugal

Portugal er ansett for å være en av de beste surfedestinasjonene i Europa. Landets lange kystlinje tilbyr en rekke surfepauser for alle ferdighetsnivåer, fra nybegynnervennlige strandferier til avanserte revpauser. Den beste tiden å surfe i Portugal er fra september til november, når været fortsatt er varmt og bølgene er på sitt største. Portugals surfesesong er imidlertid året rundt, så du kan fange bølger når som helst på året.

Portugal har også en blomstrende surfekultur, med mange surfeskoler, leirer og butikker over hele landet. Enten du er en nybegynner som ønsker å ta din første leksjon eller en erfaren surfer som søker de største bølgene, er det mange alternativer tilgjengelig. Når du skal pakke for en surfetur til Portugal, er det viktig å ta med en god våtdrakt, siden vannet kan være kaldt selv i sommermånedene. Solkrem og utslettbeskyttelse anbefales også for å beskytte huden mot sol og surfebrettvoks.

Totalt sett er Portugal et must-besøk reisemål for enhver surfer som leter etter flotte bølger, en levende surfekultur og fantastisk natur.

Portugal
Solid Surf Camp Portugal

Velkommen til Solid Surf Camp Caparica – Portugal. Hvis du leter etter et surfeeventyr i Portugal, er Caparica det perfekte reisemålet. Caparica ligger like sør for Lisboa, og er kjent for sine jevne bølger og sandstrender, noe som gjør det til et ideelt sted for en surfeleir. Enten du er nybegynner eller erfaren surfer, er det mange muligheter til å fange noen bølger og forbedre ferdighetene dine.

På surfeleiren vår i Caparica tilbyr vi en rekke pakker som passer alle nivåer av surfere. Våre erfarne instruktører gir personlig coaching og veiledning for å hjelpe deg å nå dine surfemål. Vi tilbyr også yogaklasser for å hjelpe deg å strekke og slappe av etter en lang dag i vannet.

 

Surfcampene våre er komfortable og praktiske, med alternativer for private rom eller delte sovesaler. Du vil ha tilgang til alle fasilitetene du trenger, inkludert Wi-Fi, kjøkken og fellesrom for å henge med andre surfere.

I tillegg til surfing tilbyr Caparica mange andre aktiviteter for å holde deg underholdt. Ta en sykkeltur langs kysten, utforsk det nærliggende naturreservatet, eller prøv kitesurfing eller windsurfing.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve skjønnheten i Caparica og spenningen ved å surfe på surfeleiren vår i Portugal. Bestill reisen din i dag og gjør deg klar for et uforglemmelig eventyr.

OVERSIKT
Alle surfeleirer i Portugal

 Portugal

Opplev den beste surfeleiren i Portugal og få med deg noen av verdens fineste bølger!

Beste reisetid

Portugal deler en grense med Atlanterhavet, som har en betydelig innvirkning på klimaet. Kystområdene i Portugal har milde vintre og tørre, solrike somre. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, men de forfriskende atlantiske vindene hindrer temperaturen i å bli for varm. Om sommeren er nedbøren i Portugal minimal. De beste månedene for reise er vanligvis fra mars til november, ettersom temperaturene kan synke under 20°C om våren og høsten, noe som gir roligere oppstillinger. Sjøtemperaturen holder seg rundt 20°C frem til november. Med sin sørlige beliggenhet nyter Portugal lengre dagslys enn mange andre land, selv om vinteren når dagene er korte på steder som Tyskland. Avslutningsvis er Portugal et utmerket reisemål for en surfetur året rundt.

Luft- og vanntemperatur

I sommersesongen varierer lufttemperaturen i Surf Camp Portugal Caparica vanligvis mellom 26°C og 29°C. Vanntemperaturen er behagelig varm, gjennomsnittlig rundt 22°C. Om vinteren er dagtemperaturene rundt 22°C, og vanntemperaturen når sitt laveste punkt i januar/februar. Likevel kan du surfe hele året med passende våtdrakt. 

Surfing
Portugal surfested

Caparica, Portugal er et velkjent surfested for surfere på alle ferdighetsnivåer. Det ligger bare 20 minutter sør for Lisboa og kan skilte med miles av uavbrutt strandferier som tilbyr noen av de beste surfeforholdene i Europa.

Caparicas geografi er ideell for surfing. Strendene er brede og bølgene bryter konsekvent, og gir surfere mange muligheter til å fange den perfekte bølgen. Området er også beskyttet mot vinden, noe som betyr at bølgene generelt er rene og velformede.

Den beste tiden å surfe på i Caparica er høst- og vintermånedene når dønningene er på sitt sterkeste. I løpet av denne tiden kan bølgene nå opptil 10 fot høye, noe som gir surfere noen av de mest spennende turene i livet deres. Men selv i sommermånedene, når bølgene er mindre, er det fortsatt mange muligheter for surfere til å fange noen flotte bølger.

En av tingene som gjør Caparica til et så populært surfested, er tilgjengeligheten. Det er flere surfeskoler og surfeleirer i området som tilbyr leksjoner og leie av utstyr, noe som gjør det enkelt for nybegynnere å komme i gang. Vannet er også relativt varmt, med temperaturer fra 15-20°C, noe som gjør det behagelig for surfing året rundt.

Caparica er også hjemsted for en levende surfekultur. Det lokale surfesamfunnet er innbydende og vennlig, noe som gjør det enkelt for besøkende å føle seg hjemme. Det er flere surfebutikker og kafeer i området som henvender seg til surfere, noe som gjør det enkelt å finne utstyret og forfriskningene du trenger for å ha en flott dag på vannet.

Totalt sett er Caparica et flott surfested for surfere på alle ferdighetsnivåer. Med sine konsekvente bølger, varme vann og livlige surfekultur er det lett å se hvorfor det er et så populært reisemål. Enten du er en erfaren proff eller nybegynner, vil Caparica garantert gi deg noen uforglemmelige surfeopplevelser som du vil sette pris på i årene som kommer.

flygning

Costa da Caparica, Figueira da Foz og Ericeira er plasseringene til våre Solid Surf Camps i Portugal. Den nærmeste flyplassen er Lisboa for disse leirene, mens Faro er den nærmeste flyplassen for de i Algarve-regionen. Både Faro og Lisboa flyplasser er godt betjent av en rekke flyselskaper med rimelige priser, med TAP Portugal og Transavia som de største flyselskapene for surfing i Portugal. Du kan ta med deg longboards uten problemer, selv om det kan være et gebyr på €50 for brett på opptil 2 meter, og €100 for de over 2 meter, med en maksimal vekt på 32 kg. Når det gjelder KLM flyselskap, er en boardbag inkludert i bagasjetillegget ditt, og brettet må ikke overstige 3 meter i lengde eller veie mer enn 23 kg.

Inngang

Rimelige flyreiser med surfebrett tilbys også av EASYJET, hvor en rundtur koster €100 med en maksvekt på 32 kg.

For innreise til Portugal er pass eller ID-kort obligatorisk og skal ikke ha utløpt for mer enn ett år siden.

Å ankomme Portugal via Lisboa med leiebil, buss eller tog er relativt enkelt og praktisk. Informasjon om rutetider for buss og tog finner du på denne nettsiden.

OVERSIKT
Alle surfeleirer i Portugal

 Portugal

Opplev den beste surfeleiren i Portugal og få med deg noen av verdens fineste bølger!

Do

don'ts

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Om Surf Camp Portugal

Surf Camp Caparica Portugal er en surfeleir som ligger i Caparica-regionen i Portugal som tilbyr surfetimer og overnatting for surfere på alle nivåer.

Surf Camp Caparica Portugal tilbyr en rekke overnattingsmuligheter, inkludert delte sovesaler, private rom og leiligheter.

Nei, Surf Camp Caparica Portugal ønsker surfere på alle nivåer velkommen, inkludert nybegynnere.

Varigheten av et surfeleirprogram på Surf Camp Caparica Portugal varierer, men de fleste programmene varer mellom én og to uker.

Et typisk surfeleirprogram på Surf Camp Caparica Portugal inkluderer daglige surfetimer, overnatting, måltider og andre aktiviteter som yogaklasser og strandrydding.

Ja, Surf Camp Caparica Portugal tilbyr alt nødvendig surfeutstyr, inkludert surfebrett og våtdrakter.

Den beste tiden på året å delta på Surf Camp Caparica Portugal er mellom mai og oktober, når været og bølgene er mest gunstige.

  1. Ja, Surf Camp Caparica Portugal er åpen for surfere i alle aldre, men mindreårige må være i følge med en voksen.

  2.  

Avbestillingsreglene for Surf Camp Caparica Portugal varierer avhengig av programmet, men generelt må en kansellering gjøres minst 14 dager i forveien for å få refusjon.

Nei, transport til og fra Surf Camp Caparica Portugal er ikke inkludert i programmet, men leiren kan gi anbefalinger for transportmuligheter.

OVERSIKT
Alle surfeleirer i Portugal

 Portugal

Opplev den beste surfeleiren i Portugal og få med deg noen av verdens fineste bølger!