Surfcamp Sri Lanka

Sri Lanka
Surf, sol og moro: Oppdag Surf Camp Sri Lanka

Velkommen til Surf Camp Sri Lanka, hvor vi tilbyr den ultimate surfeleiropplevelsen i den vakre kystbyen Weligama. Surfcampen vår er designet for surfere på alle nivåer, fra nybegynnere til avanserte surfere som ønsker å forbedre ferdighetene sine.

Vi tilbyr personlige surfetimer med erfarne og sertifiserte instruktører, som vil veilede deg gjennom hvert trinn i læringsprosessen. Surfcampen vår er utstyrt med høykvalitets surfebrett og våtdrakter, så du trenger ikke å bekymre deg for å ta med eget utstyr.

I tillegg til surfing, tilbyr vi også yogaklasser, deilig lokal mat og en rekke andre aktiviteter for å sikre at du får den ultimate srilankiske opplevelsen. Teamet vårt er dedikert til å gi deg en uforglemmelig surfeleiropplevelse, så bli med oss ​​og ta noen bølger i det vakre vannet på Sri Lanka.

OVERSIKT
Alle surfeleirer på Sri Lanka

 Sri Lanka

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!

 Sri Lanka

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!

Reise informasjon
Om Sri Lanka

Sri Lanka er en øynasjon som ligger i Det indiske hav, kjent for sine pittoreske strender og tropiske klima. Det er også et surferparadis, med mange surfeplasser for alle nivåer av surfere. Fra nybegynnervennlige pauser til utfordrende bølger for proffene, Sri Lanka har alt. Hvis du er ute etter en uforglemmelig surfeopplevelse, bør Sri Lanka stå på din bucket list. Det er mange surfeleirer på øya som henvender seg til surfere på alle nivåer. Disse surfeleirene tilbyr surfetimer, leie av surfebrett, overnatting og mer, noe som gjør det enkelt for deg å fokusere på surfingen og nyte tiden i vannet.

Noe av det beste med surfing på Sri Lanka er den varme vanntemperaturen, som gjør det til et flott reisemål for helårssurfing. I høysesongen fra november til april opplever den sørlige kysten av Sri Lanka konsekvente dønninger som tiltrekker seg surfere fra hele verden. Avslutningsvis, hvis du leter etter en uforglemmelig surfeopplevelse, bør Sri Lanka definitivt være på radaren din. Med sitt varme vann, jevne bølger og fantastiske natur, er det et surferparadis som ikke bør gå glipp av. Så pakk kofferten, ta tak i surfebrettet og dra til Sri Lanka for livets eventyr.

Sri Lanka
Solid Surf Camp Sri Lanka

Velkommen til den beste surfeleiren på Sri Lanka! Campen vår ligger i den vakre kystbyen Weligama, kjent for sine fantastiske strender og surfepauser i verdensklasse. Våre erfarne instruktører vil hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine og fange drømmebølgene dine.

Vårt Surf Camp Sri Lanka 2023-program tilbyr en rekke pakker som passer alle nivåer av surfere, fra nybegynnere til avanserte ryttere. Vi tilbyr utstyr av høy kvalitet, inkludert surfebrett og våtdrakter, for å sikre din sikkerhet og komfort under surfeøktene dine.

I tillegg til surfing, tilbyr leiren vår en rekke aktiviteter, inkludert yoga, fotturer og utforsking av nærområdet. Du vil ha muligheten til å fordype deg i Sri Lankas kultur og mat, med deilige måltider tilberedt av våre dyktige kokker.

Våre leirinnkvarteringer er komfortable og moderne, med en rekke alternativer som passer dine behov og budsjett. Vi tilbyr delte og private rom, samt campingmuligheter for de som foretrekker å være nærmere naturen.

Så hva venter du på? Bestill din Surf Camp Sri Lanka 2023-opplevelse nå og bli med oss ​​på et uforglemmelig eventyr i en av de vakreste surfedestinasjonene i verden!

OVERSIKT
Alle surfeleirer på Sri Lanka

 Sri Lanka

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!

 Sri Lanka

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!

Beste reisetid

Sri Lankas tropiske klima er påvirket av monsunen, som skiller øya i to forskjellige klimatiske soner. Den sørvestlige regionen opplever kraftig nedbør fra mai til september i monsunsesongen, mens den sørøstlige regionen opplever regnvær fra oktober til januar. Den beste tiden å besøke Sri Lanka for å surfe avhenger av hvilken region du planlegger å besøke. På grunn av øyas unike klima kan du imidlertid forvente et gjennomsnitt på 330 soldager per år. Vi anbefaler å planlegge surfeturen i de kalde vintermånedene for å unnslippe det harde været i Tyskland.

Luft- og vanntemperatur

Den sørlige regionen der surfeleirer ligger opplever en jevn lufttemperatur på rundt 30°C og en vanntemperatur på rundt 28°C gjennom hele året. Imidlertid kan det sentrale høylandet oppleve kaldere vær med sjanse for snø om vinteren. Hvis du planlegger å reise til høylandet, vær forberedt på gjennomsnittstemperaturer på rundt 16°C og vurder å pakke varme klær.

Surfing
Surfested på Sri Lanka

Sri Lanka er et surferparadis, med noen av de beste surfestedene i verden. Enten du er nybegynner eller en erfaren proff, er det en bølge for deg i denne tropiske øynasjonen.

Den sørlige kysten av Sri Lanka er hjemsted for noen av de mest populære surfestedene i landet. Weligama Bay er kjent for sine nybegynnervennlige bølger, mens Mirissa Beach tilbyr mer utfordrende pauser for erfarne surfere. Lenger øst kan byen Arugam Bay skryte av noen av de beste bølgene i landet, og er et must-besøk destinasjon for enhver seriøs surfer.

Andre bemerkelsesverdige surfesteder på Sri Lanka inkluderer Hikkaduwa Beach, Unawatuna Beach og de bortgjemte strendene på østkysten. Med varmt vann og jevne bølger året rundt, er Sri Lanka en toppdestinasjon for surfere fra hele verden.

På surfeleiren vår på Sri Lanka tilbyr vi alt du trenger for en uforglemmelig surfeferie. Våre erfarne instruktører vil guide deg gjennom det grunnleggende innen surfing, mens våre komfortable rom og fasiliteter sørger for at du kan slappe av og lade opp etter en dag i vannet.

Enten du ønsker å forbedre ferdighetene dine, eller bare nyte litt moro i solen, er surfeleiren vår på Sri Lanka det perfekte reisemålet for din neste surfetur. Bli med oss ​​og opplev skjønnheten til Sri Lankas surfesteder selv!

flygning

Ser du etter rimelige flyreiser til Colombo (CMB)? Sjekk ut Qatar og Emirates flyselskaper for de beste tilbudene. Qatar tilbyr til og med gratis transport for surfebrett, mens Emirates tillater en boardbag på opptil 2m og 23kg som ekstra bagasje. Med gjennomsnittlige kostnader som varierer fra €550-650, har det aldri vært mer budsjettvennlig å fly til Sri Lanka. De fleste flyreiser har en kort mellomlanding i Dubai eller Qatar, men direktefly fra Tyskland og Sveits er også tilgjengelig. Hvis du trenger hjelp til å finne et fly eller navigere i Sri Lankas visumkrav, hjelper teamet vårt deg gjerne.

Inngang

Vanligvis kan du reise inn i landet med et pass, inkludert et midlertidig, men ikke et identitetskort. Barn krever også gyldig pass, og alle dokumenter bør ha en minimumsgyldighet på seks måneder.

OVERSIKT
Alle surfeleirer på Sri Lanka

 Sri Lanka

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!

 Sri Lanka

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!

Do

don'ts

Ofte stilte spørsmål (FAQ)
Om Surf Camp Sri Lanka

Den beste tiden for surfing på Sri Lanka er fra november til april på sørvestkysten, og fra mai til oktober på østkysten.

Nei, de fleste surfeleirer på Sri Lanka tilbyr leie av surfebrett som en del av pakkene deres. Du er imidlertid velkommen til å ta med eget brett hvis du foretrekker det.

Ja, mange surfeleirer på Sri Lanka henvender seg til nybegynnere og tilbyr leksjoner med erfarne instruktører.

Kostnaden for en surfeleir på Sri Lanka varierer avhengig av beliggenhet, oppholdslengde og overnattingsnivå. I gjennomsnitt kan en ukes surfeleir koste rundt $479 til $1000 USD.

Bortsett fra badetøy og surfeutstyr, bør du ta med lette, komfortable klær, solkrem, insektmiddel og en gjenbrukbar vannflaske.

Ja, de fleste surfeleirer på Sri Lanka tilbyr overnatting og måltider som en del av pakkene deres.

Ja, mange surfeleirer på Sri Lanka tilbyr tilleggsaktiviteter som yoga

Aldersbegrensninger varierer avhengig av surfeleiren. Noen leirer kan ha alderskrav av sikkerhetsmessige årsaker.

es, surfing på Sri Lanka er generelt trygt. Det er imidlertid viktig å følge sikkerhetsretningslinjene og være oppmerksom på strøm, tidevann og værforhold.

Undersøk forskjellige surfeleirer og les anmeldelser fra tidligere gjester for å finne en som passer dine behov og preferanser. Vurder faktorer som beliggenhet, nivå på overnatting, instruktørerfaring og aktiviteter som tilbys.

OVERSIKT
Alle surfeleirer på Sri Lanka

 Sri Lanka

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!

 Sri Lanka

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!