VÅRE SURFLEIR

POPULÆR
Våre mest bookede surfeleirer

 Bali

Canggu

1. desember til 15. mars € 50,- rabatt

 Marokko

Taghazout Bay

Bestill nå med 100,- euro rabatt pppw juli og august Begrenset plass !!!

Surfleir hele året.

 Sri Lanka

Weligama Bay

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!

MAROKKO

BaLI

sRI LANKA

NÅVÆRENDE
Nye surfeleirer

 Sri Lanka

Arugam Bay

Bestill nå med 100,- Euro rabatt Pppw Juli og august Begrenset plass !!!

 Indonesia

Mentawai Island

Vi åpner i august 2024. Send oss ​​en e-post for mer info om bestillinger

solide surfeleirer
Se etter sted

Stedsinfo
Surf Camps Bali

Bali, også kjent som gudenes øy, er en indonesisk provins som ligger i den vestligste enden av Lesser Sunda-øyene. Det er et populært turistmål, kjent for sine vakre strender, fantastiske landskap, rik kultur og vennlige lokalbefolkningen. Bali tilbyr noe for enhver smak, enten det er surfing, dykking, fotturer, yoga eller bare å slappe av på stranden.

Surfing er en av hovedaktivitetene som trekker turister til Bali. Øya har en rekke surfepauser som passer for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne surfere. Noen av de mest populære surfestedene inkluderer Kuta, Uluwatu og Canggu.

Surf Camp Bali - Solid Surf House - 4

Stedsinfo
Surf Camps Marokko

Marokkos geografi er også mangfoldig. Landets kystlinje og de første foten av Atlasfjellene er hjemsted for vegetasjon som ligner den i de europeiske middelhavsregionene. Paradise Valley er en oase ved foten av Atlasfjellene nær Taghazout som er verdt et besøk. 

I tillegg byr Marokkos natur på boblende fossefall, surfing, klippehopping, fotturer, firehjuling eller, selvfølgelig, kamelridning og til og med snowboard. 

Morocco Surf Camp - Solid Surf House

Stedsinfo
Surfeleirer Sri Lanka

Sri Lanka er en øynasjon som ligger i Det indiske hav, kjent for sine pittoreske strender og tropiske klima. Det er også et surferparadis, med mange surfeplasser for alle nivåer av surfere. Fra nybegynnervennlige pauser til utfordrende bølger for proffene, Sri Lanka har alt. Hvis du er ute etter en uforglemmelig surfeopplevelse, bør Sri Lanka stå på din bucket list.

Vårt Surf Camp Sri Lanka 2023-program tilbyr en rekke pakker som passer alle nivåer av surfere, fra nybegynnere til avanserte ryttere. 

Surf Camp Sri Lanka - Solid Surf House

Stedsinfo
Surf Camps Portugal

Portugal er ansett for å være en av de beste surfedestinasjonene i Europa. Landets lange kystlinje tilbyr en rekke surfepauser for alle ferdighetsnivåer, fra nybegynnervennlige strandferier til avanserte revpauser. Den beste tiden å surfe i Portugal er fra september til november, når været fortsatt er varmt og bølgene er på sitt største. Portugals surfesesong er imidlertid året rundt, så du kan fange bølger når som helst på året.

Surf Camp Portugal - Solid Surf House

anmeldelser
Hva sier Solid Family?

Bærekraft
Beskyttelse av våre hav: Viktigheten av bærekraftig strandforvaltning

Solid Surf House er forpliktet til bærekraft og støtter 1 % for planeten, samt strandryddearbeid. Ettersom populariteten til strender og kystturisme fortsetter å vokse, er det avgjørende at vi prioriterer miljøpåvirkningen av våre aktiviteter. For å bevare naturressursene til strendene, beskytte det biologiske mangfoldet og redusere avfall og forurensning, må bærekraftig strandforvaltningspraksis implementeres.

Solid Surf House Team

En surfcamp er en type overnatting som tilbyr en kombinasjon av surfetimer, leie av utstyr og et sted å bo for surfere på alle nivåer.

Vi tilbyr enda mange flere inkluderinger som Yoga, Surf Skate Sessions, Free Dive / Surf Apnea workshops og mer.

Solid Surf House tilbyr kun én pakke, og dette vil møte 99% av folks krav til en god pris. Du kan til og med vurdere når du sammenligner prisene våre med andre surfeleirer at du vil få minst en eller to av våre standard inkluderte gratis! Vi føler at vi har en uslåelig pris-verdi-pakke og vi leverer service av høy standard eller bedre enn de fleste andre surfeleirer!

Prøv oss og du vil vite det!

Vår ene pakke passer alle inkluderer vanligvis:

 – overnatting med svømmebasseng

– surfetimer eller surfeguide

– leie av surfebrett

– yoga

– Freedive / Surf Apnea Workshop

– flyplasstransport 

– noen ganger inkludert lunsj og middag også. 

Sjekk surfeleirene våre for de spesifikke detaljene om pakken, siden det er enda mye mer inkludert det vi har listet opp her.

 

Nei, surfeleirer dekker alle erfaringsnivåer, fra nybegynnere til avanserte surfere. Mange surfeleirer tilbyr leksjoner og coaching for nybegynnere for å lære det grunnleggende og utvikle ferdighetene sine.

Absolutt! Surfeleirer er et flott alternativ for alenereisende, da de gir et støttende og sosialt miljø. Du vil få muligheten til å møte likesinnede mennesker som deler en lidenskap for surfing.

Ja, mange surfeleirer lar deltakerne ta med eget surfebrett. Det anbefales imidlertid alltid å bekrefte med surfeleiren på forhånd om eventuelle spesifikke restriksjoner eller retningslinjer.

Mens et grunnleggende treningsnivå er fordelaktig, henvender surfeleirer seg til personer med varierende kondisjonsnivå. Surfing i seg selv er en fin måte å forbedre den generelle kondisjonen på, og surfeleirer gir et støttende miljø for deltakerne til å utvikle seg i sitt eget tempo.

MELD DEG PÅ VÅR
NYHETSBREV

ABONNER

FÅ VARSLET OM SPESIALTILBUD - KUNNGJØRINGER - GRATIS OPPHOLD OG MER...

PAY
DU KAN BETALE HOS OSS PÅ DEN MEST FLEKSIBLE MÅTEN
VI TILBYR BANKKONTO I EUR - usd - aud - cad - ch - gbp ELLER BETALER MED ETT AV FØLGENDE ALTERNATIVER